Şimdi Ara

Dolandırıcları Zarara Sokuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba Facebook üzerinde türeyen kahve makinesi dolandırıcılarına rastlamış olmalısınız. Kapansa dahi sürekli isim değiştirerek tekrar açılan bu sitelerin birine bugün itibariyle tekrar rastladım. Yaşlı akrabalarımdan birininde bu şekilde dolandırılmasıyla siteye defalarca ulaşmaya çalıştım ama nafile. Bu şekilde günde yüzlerce belki binlerce kişinin canını yakan kişileri elimizden geldiğince bu işten soğutmak amacıyla siteye sipariş geçtim fakat bu iş 3-5 siparişle olacak şey değil burada forumdaki arkadaşların yardımıyla şunları zarara uğratalım.

    Site İsmi :http://www.mideakahve.com/

    sözlük konusu :https://eksisozluk.com/midea-kahve-makinasi-dolandiriciligi--5414231 https://eksisozluk.com/99tlye-satilan-jacobs-kahve-makinesi--5244826







  • Ne yapmamız gerekiyor? Yanlış adrese yanlış isme mi sipariş verelim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun dolandiricilari asacaksin aslinda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kendi isminle farklı adrese sipariş ver tüm bilgileri doğru girin eğer ararlarsa fiyatın çok uygun olduğunu yalnızca bir adet mi alabileceğiz daha fazla alın mıyor mu falan deyin ben3 tane sipariş vereceğim ararlarsa kargo görevlisi farklı adrese götürüp bulamayacak sonra sizi aradığında ürünü almayacağınızı söyleyin durum budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.