Şimdi Ara

DOLANDIRICIYI(gaspçıyı) İFŞA EDİYORUM Edit geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
70.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20.01.2020 tarihinde 2 sahış telefonda görüştükten sonra sahibinden.com ilanımdaki oyun konsolunu almak için wp den attığım konuma geldiler(evimin önü). Elemanlardan biri arabadan inerek memleket vs diye oyalamaya başladı bi yandan da konsolu arabadaki arkadaşına göstermek bahanesiyle arabanın içine koydu. İyi güzel ibana parayı yolladım 5 dk ya gelir diyerek bana uyduruktan bir dekont yolladı. Mevzuya ayıktım fakat adamlar beni dövecek cinstendi. Bu şekilde olmaz gelin evde çay koyayım parayı beklerken anca öyle alırsınız dememe fırsat kalmadan diğer adam da arabaya atladı ve hızla uzaklaşmaya başladılar. Mevzuya ayıktığım için öncesinde ses kaydını başlatmıştım ve kamerayı hazır tuttum. Adamlar kaçmaya başlayınca arkalarından fotoğraf çektim.

    Buraya kadar okumuş olanlar için bu sahışların başkalrını da dolandırmamaları için buraya paylaşmak istedim. Bu arada gereken yerlere ihbarda bulundum yüksek mevkide tanıdıklarım da var peşlerini bırakmıcam. sahışların cep telefon numaraları:0552 354 0861 ve 0537822 9545

    Lütfen uplayalım Dh ailesi olarak bi dolandırıcı şebekesini daha ifşalayalım. En kötü plakayı ifşa edelim aracı satmaya kalkarsa bu günleri hatırlasın.

    SOl üst köşeden öne çıkarabilirsek çok iyi olur.

    EDİT: Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. HEr ne kadar önlem alırsan al adamlar bi şekilde yeni yöntem geliştiriyorlar bu olmasa başka bi şekilde bu adamlar yolunu buluyor. Peşlerini bırakmıcam yarın ilk iş polise gidicem ilgilenmezlerse direk savcılığa cimere yazıcam. Ülkeyi ne hale getirdiler Allah sonumuzu hayır etsin.

    EDİT2: Arkadaşlar şimdi başka bi siteye attığım başlığa bi yorum aldım. Adam arabasını satışa çıkarmış. Yeni satışa çıkarmamış aralık 2019 da ilanı koymuş.
    Linkini paylaşıyorum. İlan linkini kaldırdım çünkü ilandaki aracın plakası aynı olmasına rağmen plaka altı reklamı ve aracın modeli benzese de farklı olduğunu fark ettik. Yani bu fotoğraftaki araç plakası büyük ihtimalle sahte. Bu da ayrı bi suç bunu da bildireceğim.

    EDİT3: Arkadaşlar olay Kocaeli çevresinde gerçekleşmiştir. Aynı olay banko dekontundan araca kadar başına gelmiş kişiler var aynı şekilde mağdur olanlar bir araya gelip toplu suç duyurusunda bulunacağız. Bu yüzden bu olayı yaşayan kişiler özel mesaj yoluyla ulaşabilirlerse iyi olur. Ne kadar kalabalık o kadar etkili olur.

    EDİT4: Plakanın sahte olduğu anlaşıldığından fotoğrafı plakanın gerçek sahibi mağdur olmaması açısından kaldırdım. Aracın opc sedan modifiyeli insignia olduğunu da belirtmek istiyorum bu işle ilgilenenlerden bilgi aldım bu araçtan TR de çok fazla olmadığını belirttiler. Opel opc Sedan Bu araca dikkat edilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SametKA24 -- 23 Ocak 2020; 18:51:21 >







  • Vay arkadaş açık seçik yol ortasında dolandırıyorlar artık.. geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma adama bide hala engellemeyi akıl edemedi wp dan ihbar bildirgesini vs fotoğraf atıyorum görüldü atıyor.
  • Up Up Up

    Polise falan gitmediniz mi?

    Edit : Konudaki sahte plaka ibaresine istinaden plakayı kaldırdım. Plakanın asıl sahibi mağdur olmasın yok yere.

    05523540861
    05378229545
    0552 354 08 61
    0537 822 95 45



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingilizceturkcekelime -- 22 Ocak 2020; 9:14:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online ihbar hattını kullanarak ihbarda bulundum ordan gelecek cevaba göre polise, tanıdıklarıma gidicem. Upladığınız için teşekkürler.
  • Kiralik arac heralde pesini birakma isin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiralık olsa da kiralayan bellidir diye düşünüyorum. Peşini bırakmayı düşünmüyorum para kolay kazanılmıyor. Upladığınız için teşekkürler.
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    kiralık olsa bile kimlikle kiralanıyor zaten. telefonu olmasa bile sadece plakadan suç duyurusu yapabilirsin. geçmiş olsun.
  • Boyle adamlarin yuzune bakarken bicagi karnina sokmak istiyorum.
    O ara yuzundeki degişim şoku beni cok mutlu eder

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun. Temmuz ayıydı bir vesileyle bizim de başımıza geldi buna benzer bir olay. Nikon Z6 makine kaptırdık. Sağ olsun yakın arkadaşım olan bir komiser devreye girdi ve sonrasında da bizden aldıkları makineyi okutmaya çalıştıkları bir fotoğrafçı abi ürün yurtdışı ürünü olduğu için ilandaydı sitede ve o yüzden kutu üzerindeki yabancı olan yazılardan tanıyarak bize ulaştı. Velhasıl kelam komiser olan arkadaş güven timleriyle ürüne o fotoğrafçı ile iş birliği yaparak alıcı olarak iletişim kurdular ertesi sabah 5.20 çalıntı bmw çalıntı araç ve üzerlerinde bir tomar sahte para ile yakaladılar. Makineyi kurtardık çok şükür. Gittik teşhis ettik felan aynı olaydan mağdur olanlar bir çok kişi oradaydık.

    Geleceğim konu adamlar yakalandı ve oradaki memurların söyledikleri 1 sene yatarlar en fazla sonra çıkarlar oldu ve ne 1 senesi adamlar kasım ayında çıktılar şubatta tekrar mahkemesi var.

    Garip işler vallahi çok garip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • https://www.facebook.com/ShowAnaHaber/videos/638024086696043?s=100000270182226&v=e&sfns=xmo


    Bu da bizim olayın haber videosu. Haberde görülen whatsapp konuşmaları da bana ait orada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu dolandirilma degil kapkactir. Gasp ile ayni suca tabi ve cezasi agir. Allah bunlara akil fikir versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SametKA24 kullanıcısına yanıt
    Hocam numarayı kullanıyorlar açık tutuyorlar hala aynı bizim olay. Belki de aynı şebeke bunlar bilemezsin. Sana pm atıcam numaranı verir misin şahıslarla alakalı foto göndereyim aynı kişiler mi diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen bartındasın sanırım profilde gördüm benim olay istanbulda oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Kargo vs şeklinde olsaydı aynen dolandırıldık deyip geçerdim belkide ama böyle olunca dediğiniz gibi düpedüz hırsızlık. Destek veren arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
  • sankiney kullanıcısına yanıt
    Olay Kocaelinde oldu. Adamlar sırf bu iş için istanbuldan gelmiş olabilir araba 34 plaka.
  • SametKA24 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam olay aynı şebeke muhtemelen. Bizim olaydakiler de kocaeli üzerinden gelmişlerdi. Ekledim seni kabul et pm atıcam numaramı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun dostom

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.