Şimdi Ara

DOLANDIRICIMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki vodafone net berbat sizce bu nasil
     DOLANDIRICIMI ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • dolandırıcımı bilmiyorum ama gerçeksede cayma bedelinin bir kısmını karşılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: furielelfamy

Vodafoneun nesinden şikayetçisiniz? ben kullanıyorum çok memnunum da

14 mbit aldığım net 5 mbit oldu hep çözcez diyo

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • ilginç benim bir kere sorunum oldu hızımı 47 ye sabitlemişler aldığım hız 72 idi öteki gün düzelttiler hemen. Mh çok kötü insanından insanına değişiyor bence sürekli arayın çünkü ilk aradığımda bana gelen cevap 47 zaten iyi rakam falan dendi. İyi dedim kapadım sonra hep aradım 2-3 kere daha sonunda anlayan biri geldi o halletti sağolsun. sabahıda müdürlükten arandım düzelttik kontrol edebilirsiniz falan diye. bence sürekli arayın hakkınızı arayın.

Orijinalden alıntı: furielelfamy

ilginç benim bir kere sorunum oldu hızımı 47 ye sabitlemişler aldığım hız 72 idi öteki gün düzelttiler hemen. Mh çok kötü insanından insanına değişiyor bence sürekli arayın çünkü ilk aradığımda bana gelen cevap 47 zaten iyi rakam falan dendi. İyi dedim kapadım sonra hep aradım 2-3 kere daha sonunda anlayan biri geldi o halletti sağolsun. sabahıda müdürlükten arandım düzelttik kontrol edebilirsiniz falan diye. bence sürekli arayın hakkınızı arayın.

Fiber o bununla karşılaştırmak yanlış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıldım!
    15 yıl önce açıldı
    Dolandırıldım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.