< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 15 Ağustos 2020; 9:43:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 15 Ağustos 2020; 14:10:31 > |
dolandırıcı değilim ama bi beddua da bana etsene kanka bir beyin kanaması da ben gecirmek istiyorum.. hayattan bıktım üfürüğüne kuvvet reis < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Kasım 2020; 14:26:6 > |
seni dolandıranlar sağlam dolandırıcı değillermis parayı alıp malı hic göndermemislerdir... mesela kutuya sana söz verilen $eye benzer baska bir ürün koyup ya da onun sahtesini falan koyup yollasalardı, suc duyurun yine de değerlendirilmeye alınırdı fakat alacak verecek davası $eklinde değerlendirilip, kamu davasına gerek görülmezdi.. mahkemeye harc yatırarak kendin dava etmek durumunda kalırdın... yani her dolandırıcıya böyle verdiririm 2 sene pıt pıt süründürürüm yok böyle bir dünya.. olayın nasıl meydana geldiğine göre değişir hatta ifadeye göre bile değişebilir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Kasım 2020; 14:40:28 > |
Tabii ki yaşanan olaya göre ceza veya hukuk mahkemelerinde görülür dava, bilgim var. Ben başıma gelen olaylarda ceza aldırdım diyorum zaten, okumadan mı yorum yaptınız? Siz bilgili bir ağabeye benziyorsunuz =) hiç olmadı ilamsız icra takibi başlatıp yine de alırım paramı ki aldığımda da oldu =) |
Bilgili ağabeyinim |
Yok abi o eskidendi. Artık beni dolandıran olursa çoluklarına çocuklarına beddua ediyorum. Sonuçta ben de birilerinin evladıyım, eğer ben üzüldüğümiçin ailem üzülüyorsa beni dolandıran olursa da evlat acısı çeker inşallah |