Şimdi Ara

Dolandirici Dikkat 08508113044 !!!!o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bugun 08508113044 nolu telefondan arandim.kredi kart ucretleri ve kredi dosya masraflarinin iadesini yapacagiz diye metin acar sözde ykb sindan aradigini soyledi. ..ee tamam iade 650 kusur liraymis yapin dedim gzl ,neymis ben mobil bankacilik kullaniyomusum beni aktaracakmis tuslayacakmisim:))tuslamadim tekrar hatta baglandi baya bi tartistik sozde bide bankaci baya mahalle agziyla konusuo çakal.eski bankaciyim dedim niye yalan soyluyon dedi muhabbet yerlerde..ee dedim misal mobil bankaciligim yok napmam gerekio gidip subeden alirim parami,yok dedi ozamanda musteri numarami kartin son 6 hanesini ve kart sifremi isticekmis.sovdum saydim oda sovdu saydi.seref yoksunu insanlar namusunuzla calissaniza su mubarek ramazanda cildirttilar.. Yalniz tc numarami biliyo konusmamin basinda bana soyledi.ona killandim ykb yi aradim onlarda nolur nolmaz guvenlik gerekcesiyle kartlarimi ve internet bankaclikigimi kapattilar..sonra bu 8508113044 u
    aradim ayni kisi acti sanki ev telini ariyorum fon sesi filan hicbisey yok.ayni ses ismini baska bisey dedi,sovdum saydim kivirdi.Allaha havale ediyorum umarim bu seref yoksunu pisliklere inanan olmaz cok dikkat edelim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aynı numaradan ben de arandım. 0850 8113044 no'lu numaradan arayıp yapı kredi kart aidatımı iade edeceklerini söylediler. Benim o bankadan kredi kartım yok diyince teli yüzüme kapattı namussuzlar. Bu tarz dolandırıcı numaraları kime şikayet edebiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün beni de aradılar para yatacak diye beklerken 150 TL vardı onu çalmışlar. 05348393782 Numara bu. Sigorta iadesi yapacaklarmışmış.. Eğer onu bulursam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şarkışla

    Bugün beni de aradılar para yatacak diye beklerken 150 TL vardı onu çalmışlar. 05348393782 Numara bu. Sigorta iadesi yapacaklarmışmış.. Eğer onu bulursam..

    Kart bilgilerinizi mi verdiniz hocam? Aman dikkat. 150 lirayla kurtulduğunuza şükredin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımadığınız numaralara kişisel bilgilerinizi kaptırmayın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.