Bildirim
Dokuz Eylül Tıp vs Akdeniz Tıp
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Up -
Akdeniz tipta okuyan bir izmirliyim. Her 2 universiteyide bilirim guzel.universiteler. Siz aklinizdakileri sorun cevapliyim
Hocam ben de akdenizi gördüm kampüsü güzel, deü için kampüs yok diyorlar doğru mu? ve sizce kampüs ne kadar önemli bi tıpçı için? deüde saf pdö varmış akdenizde %20 pdö varmış sanırım. ikisinin eğitim sistemini karşılaştırabilir misiniz sizce hangisi daha iyi? bina ve imkanlar olarak hangisi daha iyi? -
Hocam dokuz eylulun kampusu yok. Fakat kisa bir suredese hir.merkezine ulasabilirsin. Egitimi akdenizin %15 pdodur beles puan olarak gecer. Akdenizin kalitesi iyidir zorlugu fazladir. Dokuz eylulde guzel bir okul. Ben izmirli oldugum icin dokuz eylulu akdenizin onune yazmistim. Sen nereliysen hangi okula daha yakinsan onu yaz derim iki.okulda egitim.kalitesi olarak.denktir. Ikisindende iyi birer.doktor olarak cikarsin. Sadece antalyami izmirmi kampusu olsun mu olmasinmi bu tarz dusun secim.yaparken hangisi olursa olsun icin rahat etsin simdidende hayirli olsun
Hocam ben açıkçası şehir dışında okumak istiyorum ama insanlar ders çalışamazsın tusa çalışamazsın çok zorluk çekersin vs diyor (ailem ve akrabalarım şehir dışında okumamam için abartıyor da olabilirler) Siz kaçıncı dönemsiniz sizce şehir dışında tıp okumak o kadar da zor mu ne düşünüyorsunuz? -
Donem 2 butunleme sinavinin sonucunu bekliyorum😂Zorlugu az kafana gore adam.bulursan .Caliscak adam.her yerde calisir hic.kafana takma hicbir problem cikmaz. Ayrica.eve cikarsan o kadar rahat oluyorsun ki anlatamam ister ders calis ister film izle ister cik disari ister ic ne istersen yaparsin. Her seyin dozunu ayarlarsan mukemmel bir 6 yil.gecirirsin
Hocam ne güzel anlattınız ya tam hayalim
Diyorlar işte çamaşıra mı bakacaksın ütüye mi yemeğe mi... Ben bunları gözümde bu kadar büyütmemiştim sanki 5 çocuklu evi tek başıma çekip çevirecekmişim gibi abartıyorlar diye düşünüyorum -
Hocam dün izmirdeydim dokuz eylulu gezdim. Egitim olarak o siralamalardaki tiplar arasında pek bi fark yok. Fakat kampussuzluk kötü bir şey klup vs sosyal anlamda da dokuz eylul zayif biraz. Egitim olarak beklentini alirsin ama sosyal hayat için çok heveslenme derim. Bornovaya uzak, konak civari cok yakin degil uzak da değil. Sehir disi ulasimi sıkıntı yapmazsan akdeniz tıp derim
Utu yapan ogrenciye rast gelmedim 2 sene boyunca.basta bunu soyleyebilirim Yemek bazen.yapiyorsun bazen disaridan soyluyorsun maddi durumuna.gore degisir . Camasirida makine.yikiyor zaten sadece asip topluyorsun 10 yasindaki.cocuk.bile yapar.Bunlari.soylemelerinin.nedeni evde.kalmanizi istemeleri. En onemli.sey eve cikarken tek basina.cikmicaksan kafana gore adam.bulman ne cok samimi.ne uzak. Cok samimi oldugun adamlada cikma.bak tavsiye olsun boku cikar evin. Yurda gidiceksen de tip fakultesinde okuyan kisilerin cogunlukta oldugu yere.git. Diger turlu ders calismayan adamlarin arasinda sinifta kalir durursun.Etrafindaki.insanlarda tipci olsun yani. Bu tavsiyelerime uyarsan mukemmel.zaman.gecirirsin. kardes gibi arkadaslar edinirsin
Gece 3 4 te cagirsan atlayip gelebilcek basina.bisey geldiginde yardimina.koscak basinda beklicek adamlar bulursun
Guzel duygular bunlar. Aile yaninda.okuyanlar bunlardan mahrum.kaliyor.biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesekkür ederim hocam siz geziyor musunuz üniversiteleri şu an? marmarayı falan da gördünüz mü?
-
Hocam eyvallah baya yardımcı oldu yazdıklarınız. Benim için uzaklık sıkıntı değil zaten ailem 12 yıldır Azerbaycan'da yaşıyor liseyi 4 yıl Karaman Fen'de(memleket) okudum. Aileden uzaklık açısından hiç sıkıntı yok. Akdenize daha sıcak bakıyodum öyle de oldu. Zorluk konusuna gelince ben tıp zor zaten bunu göze alıyorum sonuç olarak akdenizde zorlamaları illaki Tus'da etkisini gösterecektir. Kampüs ortamı bana daha samimi gelir İzmir'e gidip dışarıdan insanlar bulmak yerine kampüste birilerini bulmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Hadi bakalım gazi ing. tıp gelecek mi onu bekliyorum tam sınırlardayım.
Hayirlisi hocam gönlüne göre olsun her şey
@sennnna marmara yarin egeyi ve dokuz eylulu gezdim
Kampüs bir tıpçı için bence oldukça önemli :) Deralerin stresini kampuste bir gezintiyle ya da carsisinda bir kahveyle atabilirsin.Ustelik Akdenizin kampusu oldukca yesilliktir,ozellikle bahar aylarinda hayran kalirsin.Deu gibi kampussuz bir yerde okursan biraz sıkılman bana gore muhtemel.Pdö konusuna gelince deunün saf pdö olmasinin dezavantajlarindan baslicasi bazi seyleri aurekli ogrenciler arastirdigi icin bilgilerin havada kaldigi,eksik kaldigi belirtiliyor,tabi ki bir deuludan dinlemekte fayda var,duyduklarimi aktariyorum sadece :) Bizim akdenizde bina sikintisi yasiyoruz biraz birkac senedir donem 2ler fen fakultesinde egitim goruyorlar amfi yetersizliginden dolayi.Yeni bina yapiliyor fakat bu seneye yetisir mi meçhul :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben dün gittim gördüm tıp fakültesinin genel sekreteri(sanırım öyleydi) Hüseyin Bey ile de görüştüm. Bana önümüzdeki senenin 2.dönemine yetişir muhtemelen dedi. Madem siz Akdeniz'desiniz bulmuşken sorayım Akdeniz için çok zor diyorlar, hocalar bilerek sınıfta bırakıyor diyorlar doğru mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaya7abc
Donem 2 butunleme sinavinin sonucunu bekliyorum😂Zorlugu az kafana gore adam.bulursan .Caliscak adam.her yerde calisir hic.kafana takma hicbir problem cikmaz. Ayrica.eve cikarsan o kadar rahat oluyorsun ki anlatamam ister ders calis ister film izle ister cik disari ister ic ne istersen yaparsin. Her seyin dozunu ayarlarsan mukemmel bir 6 yil.gecirirsin
Kesinlikle öyle. Aradığım cevap. Ben de uludağ tıptayım ailem kmlerce uzakta. Bu sene evde kaldım mis gibi bi senem geçti. Abartıyorlar
zor olmasina evet diger fakultelere gore zor oldugu bir gercek,ama hocalarin kasitli bir sekilde biraktigina şahit olmadım,zor olmasinin meyvelerini meslek hayatimda yiyecegimi dusunuyorum :D Zor ama gercekten calisan,konulari biriktitmeyen bir insanin aşamayacaği bir zorluk degil.Zaten tıpı kazanmışsın belli bir kapasiten var,çalışmak ne kadar zor olsa gerek :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- y=x doğrusuna göre simetrik ne demek
- çoğullaştırma nedir
- kemiozmotik mekanizma nedir
- aruz kalıpları
- sınav stresi için ilaç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X