Şimdi Ara

Dokuz Eylül Endüstri Müh. vs İyte Bilgisayar Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben tercihler konusunda kararsız kaldım.Dokuz eylül endüstri müh. ile izmir yüksek tek. ens. bilgisayar müh arasında gidip geliyorum.İyte kampüsünü gidip kendim gördüm gerçekten yer olarak kötü bir kampüsü var bigisayar müh. binasını göremedim duyduğuma göre kendi binası yokmuş bu doğru mu?Eğer binası yoksa dersler tam olarak nerede işleniyor?Ayrıca iytenin eğitim dili %100 ingilizce ki bence bu büyük avantaj.Dokuz eylül ise kampüs olarak oturduğum yere daha yakın ama eğitimi ingilizce değil ve mühendisliklerde ingilizce eğitim gerçekten önemli.Ayrıca çevremdeki herkes bilgisayar mühendisliği artık öldü onu yazma diyor.Gerçekten çok kararsızım.Bu İki bölüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.



  • Endüstri mühendisliğinden bir şey olmaz bence, çok ortada kalmış bir bölüm.

    İYTE'de makine diyorum.
  • tercihler bitti ama umarım iyte yazmışsındır. ikametini izmir dışına alıp inciraltı yurdunu dene derim .çok rahat edersin üçküyulardan servisi var yurdun önünden geçiyotrdur büyük ihtimal . mühendisliklerde bölüme göre değil okula ve eğitime göre yaz derim .hepsinde ilk 2 sene aşağı yukarı aynı derslerden oluşur, hocalarla anlaşamassın ,zamanın uymaz bişey olur aynı dersin alternatifleri fazladır. olmadı bölümler arası geçersin yandal çap yaparsın yada yükseğini başka bölümden tamamlarsın. geç olmuş ama genç arkadaşlar var lafım onlara muh yazcakssanız okula göre yazın
  • Tercihleri yaptığım için konuya geri dönememiştim arkadaşlar ama doğru bir tercih yapmışım sanırsam.Dokuz eylül endüstriden vazgeçtim.İyte bilgisayarı yazdım ve kazandım.Evet yol biraz problemli ama güzel bir üniversite eğitimi hakkında çok olumlu yorumlar duydum tabi daha dersler başlamadığı için tam kesin birşey söyleyemem yanlız hazırlık muafiyet sınavı baya zor geldi bana(ki genel olarak ingilizceyle aram iyidir) ama zor olması beni sevindirdi bi yandan,laf olsun diye ingilizce yazılmamış tercih listesinde demekki baya kaliteli ingilizce eğitim veriyorlar.Tabi bunlar ilk izlenimlerim daha gidince görcez artık :) Geçte olsa cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.