Şimdi Ara

Dokunmatiği eğlenceli kullanan oyunlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
12
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Ben de artık bir ipad sahibi olarak bol bol app leri araştırıyorum. Oyun seçimlerimi daha çok ipad in dokunmatik yapısını kullanan oyunlardan yapmayı seviyorum. Zaten FPS veya TPS oyunlarını evde kendi bilgisayarımda oynuyorum. daha yaratıcı, eğlenceli oyun tecrübelerini ipad de yaşamak bana mantıklı geliyor. örneğin cut the rope, where is my water, tap tap radiation, fruit ninja vs vs gibi oyunlardan bahsediyorum.

    Böyle keşfettiğiniz başka eğlenceli oyunlar var mı, nelerdir :)

    şu labyrinth 2 HD mesela inanılmaz bir oyun gibi gözüküyor. Accelometer çok hassas ve süper kullanılıyor bu oyunda. bir bakın bence

    http://www.youtube.com/watch?v=_GEpwCqGZ54







  • blood & glory , iPad versiyonu var mı emin değilim.. bir ara arkadaşlarla bağımlısı olmuştuk
  • Bu konuya benzer bir konu daha vardı sanırım. Her neyse ornek vereyim bende ;

    Slam dunk king, siege hero, flick soccer, GTA 3, asphalt 6, jetpack joyride.


    Fakat ben iPhone da kullandıklarımı söyledim. iPad de destekler mı bilemiyorum :)
  • slam dunk çok güzel oluyor ipad de.
  • Infinity Field (Blade değil dikkat :)), Spirit HD, Burn The Rope, Zen Bound 1 ve 2, Meteor Blitz, Real Racing 2 HD, Reckless Racing HD, Snuggle Truck, Table Tennis, Lumi HD, Cordy, Where is My Water, World of Oil, Fayjuball, Ancient Frog, Monsterball, Rullaan, Peggle, Line Jumper, Vector Ball, Tank Hero, Tetra 3D, SpiderJack, Luxor 1 ve 2, FlyBoy, Bike Baron, Whizzers, Deo, Katamari, Paper Train, Ragdoll Blast 1 ve 2, Death Rally, Flick Homerun, Phoenix, Puddles HD, iBlast Moki 2, Fieldrunners, Gears HD, Cell Wars, Demolition HD (veya 3D olanı da var kafanıze göre), Boulder Bridge, Saving Seeds, Orbital, Jenga HD, Oscura HD, Windosill, AbstractWar, Pulse: Volume One, Galcon Fusion, Gyro13, Riptide GP, Boost 2 HD, Cube, PewPew 2, Zombie Smash HD, Sprinkle, Blimp, Soul, Splode, Sway, Grabatron, Lost Winds, JellyCar 3, Falling Fred, Jelly Drop, Can Knockdown 2, World of Goo, Tilt to Live, Clusterball, Collision Effect, Multiponk, Shoot The Birds, Tongue Tied, Hyperlight, Blind World, Tank Hero, Contre Jour, Qubit, Stardunk Gold, GeoDefense, Trenches 2 HD, To-Fu 1 ve 2, Dark Meadow, Trundle HD, Pictorial HD, A-Breaker, Cell Bound, XenoCube,

    1 Yılı geçkin süredir sırf iOS'un en yaratıcı ve eğlenceli oyunlarını bulmak için appstore ve apptrackr'ın altını üstüne getirmiş biri olarak bunları oynayanlar çok beğenir diyorum. Çok oyun yazdım yukarıda ve birine bile bakmadan geçmemenizi öneririm. Bu oyunları keşfetmek için çok zaman harcadım, zaman serveti yatıyor orada iPad 2'ye JB çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla, çıktığı an ilk bu oyunları yükleyeceğim iPad'ime. Bazılarını dayanamayıp parayla aldım bile. Keşke hepsini alabilseydim ama çok para tabii ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ocak 2012; 15:05:48 >




  • of dante resmen benim yapsam mı deyip inceden başladığım ama app store un derinliklerinde kaybolmaktan korktuğum işi yapmışsın. emeğine sağlık. Yukarıdaki arkadaşlar gta, asphalt falan yazmışlar, demek istediğimi tam anlamamışlar sanırım ama bu oyunlar tam aradığım şeyler. bence ipad i olanlar bu oyunları bir yere not alsınlar. ben sırayla youtube dan oynanış videolarını izleyip hangisinden başlayacağıma karar vereyim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Infinity Field (Blade değil dikkat :)), Spirit HD, Burn The Rope, Zen Bound 1 ve 2, Meteor Blitz, Real Racing 2 HD, Reckless Racing HD, Snuggle Truck, Table Tennis, Lumi HD, Cordy, Where is My Water, World of Oil, Fayjuball, Ancient Frog, Monsterball, Rullaan, Peggle, Line Jumper, Vector Ball, Tank Hero, Tetra 3D, SpiderJack, Luxor 1 ve 2, FlyBoy, Bike Baron, Whizzers, Deo, Katamari, Paper Train, Ragdoll Blast 1 ve 2, Death Rally, Flick Homerun, Phoenix, Puddles HD, iBlast Moki 2, Fieldrunners, Gears HD, Cell Wars, Demolition HD (veya 3D olanı da var kafanıze göre), Boulder Bridge, Saving Seeds, Orbital, Jenga HD, Oscura HD, Windosill, AbstractWar, Pulse: Volume One, Galcon Fusion, Gyro13, Riptide GP, Boost 2 HD, Cube, PewPew 2, Zombie Smash HD, Sprinkle, Blimp, Soul, Splode, Sway, Grabatron, Lost Winds, JellyCar 3, Falling Fred, Jelly Drop, Can Knockdown 2, World of Goo, Tilt to Live, Clusterball, Collision Effect, Multiponk, Shoot The Birds, Tongue Tied, Hyperlight, Blind World, Tank Hero, Contre Jour, Qubit, Stardunk Gold, GeoDefense, Trenches 2 HD, To-Fu 1 ve 2, Dark Meadow, Trundle HD, Pictorial HD, A-Breaker, Cell Bound, XenoCube,

    1 Yılı geçkin süredir sırf iOS'un en yaratıcı ve eğlenceli oyunlarını bulmak için appstore ve apptrackr'ın altını üstüne getirmiş biri olarak bunları oynayanlar çok beğenir diyorum. Çok oyun yazdım yukarıda ve birine bile bakmadan geçmemenizi öneririm. Bu oyunları keşfetmek için çok zaman harcadım, zaman serveti yatıyor orada iPad 2'ye JB çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla, çıktığı an ilk bu oyunları yükleyeceğim iPad'ime. Bazılarını dayanamayıp parayla aldım bile. Keşke hepsini alabilseydim ama çok para tabii ki.

    Valla iyi çalışmışsınız.

    Lakin hemen hemen hepsi küçük oyunlar. Yarısı falan da çocuk oyunları gibi :). 20 den fazlasını indirdim ,güzel oyunlar var. Denemeye başlıyorum yavaş yavaş. Teşekkürler eline sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurty_pirate -- 11 Ocak 2012; 16:42:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kujeste

    of dante resmen benim yapsam mı deyip inceden başladığım ama app store un derinliklerinde kaybolmaktan korktuğum işi yapmışsın. emeğine sağlık. Yukarıdaki arkadaşlar gta, asphalt falan yazmışlar, demek istediğimi tam anlamamışlar sanırım ama bu oyunlar tam aradığım şeyler. bence ipad i olanlar bu oyunları bir yere not alsınlar. ben sırayla youtube dan oynanış videolarını izleyip hangisinden başlayacağıma karar vereyim :)



    Evet istediğin oyun türünü anladım çünkü iOS'u ön plana çıkaran oyunlar böyle yaratıcı olan oyunlar bence de. Ben de aynı tür oyunlarla ilgileniyorum sadece. GTA, infinitty blade, angry birds gibi klişe olmuş denebilecek oyunlar ilgimi çekmiyor bu cihazda.

    Daha iOS'ta yukarıda yazdıklarım gibi adı sanı çok duyulmamış aşırı yaratıcı oyunlar vardır eminim çünkü gün geçtikçe yenilerini keşfedip listeye ekliyorum.

    Bu oyunları cihaza kurduktan sonra appstore'dan genius sekmesine gelip önerilen oyunlara bakmak da faydalı bir yöntem olabilir. Genius, yüklü olan oyunların ne tür oyunlar olduğunu anlayıp o oyunlara benzer oyunları öneriyor. Güzel bir detay.

    kurty_pirate , teşekkürler. iOS oyunlarında boyut bir kriter değil bence. 1 GB olup içi bomboş olan bir sürü oyun var. Küçük ve yenilikçi oyunlar arayışındayım ben. Çocuk oyunu gibi görünüyor evet ama bölümleri tamı tamına tamamlamak çocukların yapabileceği şey değil bence.

    Bu arada Fruit Ninja'nın son çıkan versiyonunu aldım (şu meksika temalı olan). Öneririm kesinlikle klasik Fruit Ninjadan çok daha güzel olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ocak 2012; 8:52:03 >




  • Dokunmatikten bahsediyorsan multiponk oyna derim. 4 kişiye kadar destekliyor. Onun dışında bana göre tartışmasız ipad'in en iyi oyunu PLANTS vs. Zombies. ipad'i olan herkesin oynaması gereken bir oyun. Fiyatı fazla gelebilir ama inan 30 dolara yenisi çıksın düşünmeden indiririm. Yaratıcı oyunlardan bahsetmişken bence puzzle tarzı oyunlar, board games leri incelemeni tavsiye ederim. İpad'de çok güzel oluyor. Carcassonne ve ticket to ride favori board oyunları.

    Fruit ninja, jetpack joyride, where's my water bunlar bahsedilmiş ama ipad'in kült oyunları. Pek fazla sevmesem de angry birds de onların arasında. Minigore, Doodle Jump, Cute the rope, Contre Jour, World of Goo,zombieville 2, ıce rage 2, trenches 2, blueprint 3d hd, whale trail, osmos hd, home sheep home 2,flick kick football

    tower defence oyunlarını seversen, plants vs zombies, ibomber defence, tower defence, jelly defence oyunlarını oynayabilirsin. İpad'de tower defence tarzı oyunlar gayet başarılı.

    rpg tarzında battleheart güzel bir oyun.

    İpad için çıkmış en az 250 oyun oynamaşımdır. Söylediğim oyunları denemeni tavsiye ederim. Özellikle üzerine basa basa söylüyorum.Plants vs zombies...

    Bu arada aşağıdaki linkten incelediğim bir kaç oyun hakkında bilgi alabilirsin.

    http://forum.donanimhaber.com/m_48678668/tm.htm




  • zombie hwy, tower defense, death worm, lane splitter

    bunlarada bir göz atarsin iphone' da oynuyorum ama
    ipad versiyonlarida vardir insallah :))
  • yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler tekrar.

    tower defence dediğiniz konsepte youtube dan baktım ama sanırım çok tarzım değil. :)

    bu tip ipad in dokunmatiğini/akselometresini/gyroscope unu kullanan eğlenceli, yaratıcı oyunlar çıktıkça, bulan buradan haber versin :D
  • jiroskop ile FPS = N.O.V.A
  • takip
  • takip
  • Cross Fingers'ı öneririm, bir puzzle oyunu fakat multitouch'ın hakkını fazlasıyla veriyor bu arada ipad uyumlu olup olmadığını bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Infinity Field (Blade değil dikkat :)), Spirit HD, Burn The Rope, Zen Bound 1 ve 2, Meteor Blitz, Real Racing 2 HD, Reckless Racing HD, Snuggle Truck, Table Tennis, Lumi HD, Cordy, Where is My Water, World of Oil, Fayjuball, Ancient Frog, Monsterball, Rullaan, Peggle, Line Jumper, Vector Ball, Tank Hero, Tetra 3D, SpiderJack, Luxor 1 ve 2, FlyBoy, Bike Baron, Whizzers, Deo, Katamari, Paper Train, Ragdoll Blast 1 ve 2, Death Rally, Flick Homerun, Phoenix, Puddles HD, iBlast Moki 2, Fieldrunners, Gears HD, Cell Wars, Demolition HD (veya 3D olanı da var kafanıze göre), Boulder Bridge, Saving Seeds, Orbital, Jenga HD, Oscura HD, Windosill, AbstractWar, Pulse: Volume One, Galcon Fusion, Gyro13, Riptide GP, Boost 2 HD, Cube, PewPew 2, Zombie Smash HD, Sprinkle, Blimp, Soul, Splode, Sway, Grabatron, Lost Winds, JellyCar 3, Falling Fred, Jelly Drop, Can Knockdown 2, World of Goo, Tilt to Live, Clusterball, Collision Effect, Multiponk, Shoot The Birds, Tongue Tied, Hyperlight, Blind World, Tank Hero, Contre Jour, Qubit, Stardunk Gold, GeoDefense, Trenches 2 HD, To-Fu 1 ve 2, Dark Meadow, Trundle HD, Pictorial HD, A-Breaker, Cell Bound, XenoCube,

    1 Yılı geçkin süredir sırf iOS'un en yaratıcı ve eğlenceli oyunlarını bulmak için appstore ve apptrackr'ın altını üstüne getirmiş biri olarak bunları oynayanlar çok beğenir diyorum. Çok oyun yazdım yukarıda ve birine bile bakmadan geçmemenizi öneririm. Bu oyunları keşfetmek için çok zaman harcadım, zaman serveti yatıyor orada iPad 2'ye JB çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla, çıktığı an ilk bu oyunları yükleyeceğim iPad'ime. Bazılarını dayanamayıp parayla aldım bile. Keşke hepsini alabilseydim ama çok para tabii ki.

    eline sağlık süper oyunlar




  • Fruit Ninja: Puss in Boots çok güzel olmuş tavsiye ederim.

    Onun harici Plants vs Zombies'e Zen Garden geldiğinde onu da alın derim
  • temple run da iyidir
  • başarılı bir paylaşım
  • şunun grafiklerine bir bakın ya. oyun az pahalıymış ama görselleri harika.

    http://www.148apps.com/reviews/aquaria-review/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.