Şimdi Ara

Doktorlar haftada kaç saat çalışır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu arkadaşın verdiği örnekler zaten hep en üst seviye ekstrem örnekler , trol olup olmadığını anlayamadım. Bir doktorun en kötü ihtimalle bile yaşam şartları üst düzeydir. Kafkas tıp mezunu tus çalışmayıp pratisyen olup yine de başlar başlamaz +100 k görebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 12 Şubat 2024; 8:5:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum niye böyle A.

Çok çalışır.

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Hocam kvc uzmanı devlette ve özel hastanelerde ne kadar kazanır?

• sky is blue kullanıcısına yanıt

devlette 120 özelde 200kdan baslar gibi.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.Nobet durumu nasıl ve günlük kaç saat çalışıyorlar bilginiz var mı acaba

120bine kimse kalp damar cerrahisi olmaz Doktorlar haftada kaç saat çalışır? 

• sky is blue kullanıcısına yanıt

Uzman kardiyolog maaşı 140 bin civarı olmuş diye duydum ben. Daha aşağı alacağını sanmıyorum.

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

Bence asıl parayı özel hastanelerde kırıyorlardır,devlette cerrahi ve normal branşlar arasında maaş uçurumu yok

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

devlette 140k iyi

Banada gayet tatmin edici miktar geldi eğer kardiyolog 140k alıyorsa beyin,kvc,ortopedi felan da en az 170k alıyordur.

• Mühendislik konusunda katılmıyorum.

Şunu Reddit de gördüm:

Doktorlar haftada kaç saat çalışır?

Gördüğünüz gibi en çok kazananlar sağlık çalışanları. Ortalama bir sağlık çalışanı çoğu mühendisten çok fazla kazanıyordur bence.

Şöyle bir durum var. Çoğu mühendis, bir doktor kadar değer üretemiyor. Örneğin bir cerrah, organ nakli yapıyor; diş hekimi, dişinizi oyup dolgu ile dolduruyor. Sorarım size, hangi mühendisin işi bu kadar riskli? Hangisinin işi bu kadar insanın hayatını değiştirebiliyor?

Apple, Microsoft tarzı firmalardaki mühendislerin kazandığın haddi hesabı yoktur evet, ama Türkiye’de mühendis olarak max nerede olabileceksiniz? Türkiye’de en fazla ne kadar değer üretebileceksiniz? Hatta yurt dışında çalışma şansınız olsa bile, en fazla ne değer üretebileceksiniz de bir sağlık çalışanı kadar insan hayatını değiştirebileceksiniz?

Görselden görüldüğü gibi sadece Türkiye değil, yurt dışı da aynı. Ortalama olarak bakarsak, her türlü Sağlık çalışanı, mühendisten fazla kazanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• laplasyen kullanıcısına yanıt

Abd de tıp okumak için bir lisans derecesi alman lazım bu bile doktorlugun ne kadar önemli olduğunun kanıtı.ayrica her ülkede doktorlar muhendislerden çok kazanir

• 65 falan var haftalık

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    kimse olmuyo ki zaten kadrolar ve puanlar ortada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.