eskiden doktorlar memurdan 5 kat fazla maaş alıyordu dönerle birlikte suan eskıye gore az ama gene de iyi neden muhendısler doktorla aynı maası ıstıyor amerıkada doktor maasları 20k dolar. |
DOKTOR HER ZAMAN MÜHENDİSTEN FAZLA ALMIYOR MUYDU?

-
-
Ankara tıpli Abd yolcusu artık ona sorarsiniz hocam. benim mesajlarıma donmüyor kendisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet daha fazla alıyordu pandemide düştü sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ee formdakıler neden pandemı harıc aynı almalarını beklıyor kı cok garip ben bıldım bılelı doktorlar bıraz daha fazla maas alıyor
-
-
Biraz değil bariz daha fazla alınıyordu. Eskiden maaştan fazla döner sermaye alınırmış ama döner sermaye SGK'nın işlem başına verdiği paranın hastane harcamasını çıkardıktan sonra kalan kısmı ile ödeniyordu. SGK yıllardır verdiği ücrete zam yapmadı. Dolar 3 lirayken 10 lira olan işlem, dolar 15 lirayken de 10 liraydı haliyle verilen paradan değil arttırmak işlemin malzemeleri bile ödenemez hale gelmişti çünkü çoğu tıbbi malzeme dolar ile alınıyor. Pandemide işten çıkma yasağı, bazı doktorların ek ödeme alması sebebiyle konuya duyarsız kalması, vicdanen rahatsız hissedenler olması gibi sebeplerden organize olup da bu duruma bir dur diyemediler. Pandemi bitince de istifaların ardı arkası kesilmedi haliyle, sağlık bakanlığı da düzenleme yapmak zorunda kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galerisinde 4 sene öncenin maaşlarını tutuyor. Olm sen nasıl bir işsizsin lan
-
Ahahahahahahagahahahahahaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden yalan söylüyorsun kendine meslek mi edindin bu işi internete yaz 2021 maaşları çıkar, covid ek ödeme yaz çıkar
En Beğenilen Yanıtlar

Galerisinde 4 sene öncenin maaşlarını tutuyor. Olm sen nasıl bir işsizsin lan |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X