Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelendirmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasifize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi en marjinal kulvarlarda ayrımlanabilir ve determenist bir tarzda angaje edebilmenin kapasitesine sahip olan şey nedir ???ARKADAŞLAR
Ç(a)LINTIDIR
Bende var ondan
ne var sende hani bende de olan şey mii
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
Bende var ondan
Felsefe sorusu mu ? ne bu
efendim ?
Eti eti eti
cewapını valla vilmiyom sandıgınız gibi del yani
2+2=5 gibi bişe
bu bı matematık sorusu oldugunu duymustum arkadaslar ona gore yorum yazın
Bu daha önce Bilim/Kültür konusuna açılmış olan üniversitedeki bir sınavla tosachk geçmek için hazırlanmış bir soru. öğrenci mi ne hazırlamış...
Bu daha önce Bilim/Kültür konusuna açılmış olan üniversitedeki bir sınavla için hazırlanmış bir soru. öğrenci mi ne hazırlamış...
Cevap "insan" mış. Google sağ olsun :D
quote:
Orjinalden alıntı: BARON
Cevap "insan" mış. Google sağ olsun :D
O zaman önemli olan "Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelendirmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasifize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi en marjinal kulvarlarda ayrımlanabilir ve determenist bir tarzda angaje edebilmenin kapasitesine sahip olan şey" lık yani
abi benim lafımı çalmışsın yaz
janjanlı kağıt para sayma makinası...
quote:
Orjinalden alıntı: BİLÂL85
hadi bunuda bilin
emmioglusu kesin ölmüştür yaş haddinden
Bu arada tam türk işi bir sorumuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme