Şimdi Ara

Doğunun hali... [Video'lu tartışma Konusu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşın yorumunu gördüm; "İçişleri bakanına göre 450 askerimiz şehit düşmüş ama 10 katı terörist öldürülmüş. ZATEN KAÇ TANE TERÖRİST VAR UZAYLILARLA MI SAVAŞIYORUZ? "demişti.

Güzel kardeşim bak bakalım;https://www.youtube.com/watch?v=Rk0V-bnVDDs

5 bin tane mi terörist var orda bi bak bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zimbabve07 -- 3 Nisan 2016; 16:16:02 >

450 civarında şehit verdik 7 haziran seçimlerinden bu yana

Uzuna göre pkk bunun 10 katı kayıp verdi

Yani 4500 PKK lı öldürüldü diyor

Adamların mevcudu zaten 5-6 bin

Biz uzaylılarla savaşıyoruz demekki

Gel güzel kardeşim körü körüne iktidarı her konuda suçlayan cumhuriyet halk partisi görüşlü kardeşim. Doğuda yaşamadığın için bilemezsin ama emin ol doğunun belki sadece %5 i terör düşmanıdır :)

Orijinalden alıntı: hachiko

Videoda ağıran bir eşşek ve sahipsiz itler var..

aynen dostum işte çok fazlalar sayıları tahmin edilebilecek gibi değil az değil

Pkk istese bir gece de Doğu'yu karıştırır pıtrak gibi patlatır.

Ne kadar haklıymış.

Biberonlu bebekken bunlara hainliği öğretiyorlar.

Orijinalden alıntı: fablebora

Pek tutmadığım ve hoşlanmadığım Osman PAMUKOĞLU şöyle demiştir;

Ne kadar haklıymış.

Ben de sadece acıyorum bu halka. Nasıl kandırılabiliyorlar ? Ne diyip ikna ediyorlar anlamıyorum.

Orijinalden alıntı: Nervo

quote:

Orijinalden alıntı: fablebora

Pek tutmadığım ve hoşlanmadığım Osman PAMUKOĞLU şöyle demiştir;

Ne kadar haklıymış.

Ben de sadece acıyorum bu halka. Nasıl kandırılabiliyorlar ? Ne diyip ikna ediyorlar anlamıyorum.

Kimse kandırılmıyor.Kandırılan biziz.Onlar hayallerindeki kürdistanı istiyorlar.Köylü numarası yapıp örgütü güçlendiriyorlar.
    Daha Fazla Göster
  • Desteklemek ayri bir sey, silah alip catismaya girmek ayri bir sey. İkisi coook farkli seyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Vay anasını bune lan. Eskiden ülke bu kadar kötü durumda değildi son yıllarda nerdeyse kürtlerin hepsi pkklı oldu vay be ülkeyi ne hale getirdiler

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Desteklemek ayri bir sey, silah alip catismaya girmek ayri bir sey. İkisi coook farkli seyler.

İkiside aynı şey ümmetci akepe ermeni kürt pkk birlikte .
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Havadan koyucaksın bombayı bunlara sonra salıcaksın aç kurtları evsiz kalmış sokak hayvanlarını karınlarını doyursun. Bu şerefsizler yüzünden bizim tertemiz gençlerimiz hayatını kaybediyor. Baştakiler hala çözüm diyor ihanet süreciniz batsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Desteklemek ayri bir sey, silah alip catismaya girmek ayri bir sey. İkisi coook farkli seyler.

Destek veren her evden pkk'ya 1 kişi katılsa sayı neolur sence?

Karakollar kurmuştu, kimlik kontrolleri yapmıştı vs... şim ordaki vatandaş nasıl bu durumda yaşayacak ne yapacak, zor yani, sen korumazsan mecbur kalıp bunlara boyun eğenlerde olacaktır, bazıları da gerçek pkklıdır orasıda ayrı ama hepsi değildi belkide.

Neyse şimdi çoğu oraları terk etti boş olan yerlerde temizlik yapsınlar işte, bakalım sonra ne olacak, tekrarmı dolduracaklar göreceğiz.
  • Beyler 10 milyon kürt var desek hepsi değil yarısı destek verse pkkya şuan iç savaşta olurduk. Yani sadece bir video ile tüm doğuyu pkkli ilan edemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Merkur

Orada ki halkı korayumayan devlet olunca , halk ne yapacak bir düşünün.
    Orada ki askeri geri çektiler pkk yı içeri aldılar ve derken pkk halkı tehdit etti, gizlice orada her istediğini yaptı hatta gizli bile değil açık açık yapmıştı hiçmi hatırlamıyorsunuz.
    Karakollar kurmuştu, kimlik kontrolleri yapmıştı vs... şim ordaki vatandaş nasıl bu durumda yaşayacak ne yapacak, zor yani, sen korumazsan mecbur kalıp bunlara boyun eğenlerde olacaktır, bazıları da gerçek pkklıdır orasıda ayrı ama hepsi değildi belkide.

Neyse şimdi çoğu oraları terk etti boş olan yerlerde temizlik yapsınlar işte, bakalım sonra ne olacak, tekrarmı dolduracaklar göreceğiz.

Dostum halk nasıl direnemiyor ya ? Topluca tavırlarını koysalar pkkya pkk toplu katliam mı yapacak diyarbakır ın merkezindeki halkı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Orada ki halkı korayumayan devlet olunca , halk ne yapacak bir düşünün.
    Orada ki askeri geri çektiler pkk yı içeri aldılar ve derken pkk halkı tehdit etti, gizlice orada her istediğini yaptı hatta gizli bile değil açık açık yapmıştı hiçmi hatırlamıyorsunuz.

Dostum halk nasıl direnemiyor ya ? Topluca tavırlarını koysalar pkkya pkk toplu katliam mı yapacak diyarbakır ın merkezindeki halkı?

Bilemiyorum işte oradikilerin yerine koydum kendimi de acaba silahlı adamlar gelip beni ve ailemi tehdit etse ne yapardım.
    Ya oradan kaçar batıya gelirdim yada sesimi çıkartamazdım. Zor bir durum gerçekten.
    Öncelikle oradan pkklıların temizlenmesi lazım, silahlı bir yabancı unsur kalmamalı, halk kendini güvende hissederse belki düzelir.
    4bin 5bin küsür öldürdük diyorlar bu adamların mevcudu nedir?
    Ayrıca yakaladıkları pkklıların konuşturuyorlar onların anlattıkları da ayı şekilde tehdit edilmişler vs.. birde bunların gösteriyorlar hem kendilerinin yaptıkları hataları göstermiş oluyorlar hemde herşeye göz yumduk diyorlar nasıl iş bu.

• quote:

quote:

450 civarında şehit verdik 7 haziran seçimlerinden bu yana

Uzuna göre pkk bunun 10 katı kayıp verdi

Yani 4500 PKK lı öldürüldü diyor

Adamların mevcudu zaten 5-6 bin

Biz uzaylılarla savaşıyoruz demekki

Gel güzel kardeşim körü körüne iktidarı her konuda suçlayan cumhuriyet halk partisi görüşlü kardeşim. Doğuda yaşamadığın için bilemezsin ama emin ol doğunun belki sadece %5 i terör düşmanıdır :)

Sen ben o esnaf işçi memur insanlarız

Ev araba telefon benzin gıda alırken dünyada eşi benzeri olmayan fahiş vergilerle soyuluyoruz

Ama ülkeyi yöneten siyasetçi olsun bürokrat olsun bunların 7 sülalesi olsun lüks içinde şatafatlı bir yaşam sürüyor

Bari iş yapsın çözüm üretsinler istiyoruz.

Doğunun % 1 ide terör yanlısı olabilir %99 uda

Ülkeyi yönetmeye talip olan buna göre talip olmak zorunda
    14 yıl tek başına bu ülkeyi padişah gibi idare ettin ee sonuç?

Bol bol Bahane mazeret hikaye masal kem küm dinliyoruz

Nasıl olacak onu da yüzlerce danışman tutanlar bulsun bir zahmet

Hastanelerin villaların gemilerin kupon arazilerin oldu bu millete ne verdin binlerce şehitten başka

• Gorun "kürt kardeşlerinizi"

Kurtten ne dost olur ne eş ne de akraba.
    Kurtten komsu da olmaz alisveris de yapilmaz.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.