Şimdi Ara

‘Doğum koçu’ ile evde doğum faciayla bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kadınlar erkekler gibi yaşayamaz.Bu tanımı atlatman için erkekleşmeleri gerekir buda nasıl olur çok çok çok para çok büyük bir mevki ve sermaye ile olur.Bunuda sil baştan değil.Aileden alırsın.Yani şanslı doğarsın başta.

Normal bir maaşlı bireysen eninde sonunda toplumun içinde kalacaksın rahatsız olacaksın.Çocuk sahibi olman kabul edilmen zorlaşacak.Kadınlar bunu anlayamıyor.Belli bir yaştan sonra keşkelerle kalırsın.40 yaşında çocuk sahibi olmayan ahmaklar var tüp müple o bebekler sağlıklı olmaz ilerde sorunu çıkar ayrıca kuşak çatışması yaşarsın.Belkide ölürsün.

İmkanın varsa çocuğa niyetli isen 26-27 de evlenirsin.Sağlıklı bir çocuğun olur vücudunda kendini yeniler .Bunu kaldırabilirsin.Gençken enerjik olursun hem.Yaşlandıkta artık katlanma seviyende olmaz.

Ben görüyordum mesela yalnızlık kendini çok tepede ve eşi bulunmaz görme neticesinde çoğu kadın kendi köpeklere sarıyor bu iyi birşey değil.Bunu kabullenmeselerde gerçek.Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

Ha bu kadınların sorunu beklentileri değişir.Evlenmem diyen bile ateş bacayı sarınca saçma sapan o bitmek bilmez kriterleri

ile alakası olmayan şaşkalozlarla evlenmek durumunda kalıyorlar.

Akıllı kadın 26-27'sinde evlenir benim görüşüm o.İşini hayatını düzene sokar.Herşey zamanında ileri yaşta olmuyor.Çocuk yapmayacaksanızda evlenmenin manası yok zaten.

• asau kullanıcısına yanıt

HHAHAHAHAHHAHA

Dedenin doğduğu dönemde, doğumların hatrı sayılır bir kısmı facia ile bitiyordu zaten  5 bebeden ikisi ölü doğsa ikisi doğumdan hemen sonra ölse biri de şansa bala yaşasa tanrıya horoz kesiyordu büyük büyük dedelerin    

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt

Sıkıntı şurada, Feminizm adı altında yapılan propagandalar sonucunda kadınlar o yaşlarda evlenmiyor sonra geç yaşlarda evlenmeye çalışıyor ve olmuyor.

Biyolojiyi tamamen görmezden geliyorlar ve sen bundan bahsedince gerici oluyorsun.

Atalarımızın dediği gibi, demir tavında dövülür.

• İnsanlar her zaman kandirilmaya müsait.
    Bizim hoca ders anlatırken söyle derdi.

"Tatilde annemin evine gidiyorum Annem ve arkadaşları yaşlı bir çoğu kemik dansite testlerini bana gösteriyor. Normalde bir bakışta anlaşılacak ve çok basit bir işlem. Belli bir değerin altında ise sorun var yoksa sorun yoktur."

Yaşlı kadınlar doktordan aldıkları sonuçlar yine kendi tanıdıkları doktora göstermek istiyorlar.
    Hoca devam ediyor.

" Başlarda tetkik sonuçlarına bakıp onlara durumu hemen ifade ettim hiç biri memnun olmadı. Artık böyle sonucu getirenlere bunu hesaplama lazım ancak yarına cevap verebilirim cok zor bir işlem deyip aynı şeyi ertesi gün söylüyorum" diyordu

Hatta böyle yaptığı için ertesi gün gelenler ellerinde börekler coreklerle geliyor.

İşte modern tıbbın sorunu bu. Her şeyi çok basit ve yalın anlatmak oysa insanlara doğum koçu, yaşam koçu, süt koçu, kantaron otu koçu gibi böyle değişik ifadelerle beslemek ve o şekilde tedavi etmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sniper23 kullanıcısına yanıt

sebebi yeni, nesillerin rahata alışması çevreden eksik kalmama,sorumluluk bilincinin zayıf olması.Katlanma eşiklerininde düşük olmasından dolayı.Kimse erkenden evlenmek istemiyor.Çünkü çocuk maalesef eğer yeterli maddi imkanınız yoksa önünüzde büyük engel olacak.

Benim karşı olduğum durum ise böyle pervasız yaşayanların sonra çevreden etkilenip 40-45 yaşında anne olma çabası, senin dünyaya getirdiğin bebek sağlıklı olmaz ki.Muhtemelen o yaştan sonra sen çocuğuna yetişemeyeceksin zaten.

Haytında amacın ne ise ona göre hareket etmen lazım.

Kadınların birincil görevi ve ödevi çocuğu yapıyor mu yapmıyorsa ona göre hayat belirleyecek kendisine ona göre yol çizecek.Buna bağlı olarakta kimsenin yoluna taş koymayacak.

Çocuk günümüzde prangadır.Yetiştirme bilinci olmayanlarında çocuk sahibi olmaması lazım.Şans bilmem ne bereketi ile gelen hödüklerde safi gerizekalıdır.Çocuk masrafı ile gelir.Birikimin yoksa yapma o çocuk büyüyünce sana küfür edecek hayatı boyunca.

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt

Maddi olaylara girersen çocuk işini boşver maaşlı işten çıkıp, kendi işini bile yapamazsın. Para ile alakası yok. Benim ailem ilk iki çocuk varken fakirdi sonra zengin oldular ve çocuk sayısı 5 oldu. O mantıkla gitseydiler hiç çocukları olmazdı bence.

Ama sorumluluk olayı doğru, şimdi insanlar silik karakterli ve zayıflar. En ufak bir şey de haplara boğuluyorlar.

• Doğum koçu ne abi  

Forum koçu eksik kaldı sanırım. Sallasan koça değecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

senin döneminde fırsat vardı insan azdı aldığın paranın değeri vardı.Şuan çocuk sahibi olmak için bin defa düşünmek lazım.Sorunlarla baş etmek durumunda kalacak olan sizsiniz.Artık dünya 2 sokak öteden ibaret değil çocuğunuz bir tıkla dünyayı görecek çoğu şeyi isteyecek yapamayacak seninde imkanın olmayacak zaten mental olarak göçer bu sebepten.

Ayrıca insan sayısı okuyan sayısı arttığı için rekabet günümüzde çok üstü düzey.İnsan yine çok olduğundan emek gücü ve değeri hiç oldu.Eskiden 1 erkek maaşı ile çok rahat 2 çocuklu bir aileyi geçindirebiliyorken şuan karı koca çalışsa bile geçinemiyor.Katlanmıyorda eskisi gibi kimse maaşı çalışma durumu varsa hop ayrılık.

İnsanların mental ve sıkıntılı olması beklentilerine ulaşamamaktan kaynaklı.Bir kadınla ilişki kurmak ve bunu sürdürmek eskiye nazaran çok çok daha zor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.