Şimdi Ara

Doğu Perinçek: Meral Akşener 'Gladio'nun kraliçesi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da katıldığı bir programda Meral Akşener'le ilgili çok sert ifadelerde bulundu.

    Ulusalkanal.com'da yer alan habere göre Perinçek, konuşmasında Türkiye'nin bugün bir vatan savaşı vermekte olduğunu ifade ederek, "Kontrollü darbe" iddialarını dile getirenlerle ilgili olarak "Türkiye'ye emperyalizmin müdahale etmesini istiyorlar." ifadelerini kullandı.

    Perinçek ayrıca Meral Akşener'le ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

    CHP'nin "Adalet Yürüyüşü"ne değinen Perinçek, Meral Akşener için "Gladio'nun kraliçesi" dedi.

    Perinçek, konuşmasında şunları söyledi:

    "Kontrollü darbe iddiaları Rubin'in raporunda geçiyor. Rubin diyor ki 'Bu darbeyi Tayyip Erdoğan ve Doğu Perinçek yaptı' diyor. O raporun sonunda şuraya getiriyor, 'Bu darbeyi yapanlar uluslararası mahkemelerde yargılanacaktır'.

    Türkiye'ye emperyalizmin müdahale etmesini istiyorlar.

    Kılıdaroğlu 'Dünyaya çağrı yapıyorum' diye başladı. Ardından batı gazetelerinde yazılar çıktı. Batı dediğim Atlantik sistemi. Kılıçdaroğlu o yazılarında Irak, İran, Sıriye ve Rusya'yı hedef alıyor. 'Putin diktatördür' diyor. Esad için 'Halkı başka ülkelere sığınmak zorunda kaldı' diyor.

    İran, Irak, Suriye ve Rusya'yı diktatörlükle suçlayan kime hizmet eder?

    PKK'nın dahil olduğu bir bileşimin içinde Meral Akşener de kendisini dahil etti. Sizin söylediklerinizin hepsini ben şöyle özetleyim; Meral Akşener kontrgerilla veya Gladio'nun kraliçesi. Çiller Özel Örgütü adlı kitabımda yer alan şemanın içinde vardır. Bugünkü o yürüyüş içinde PKK ve FETÖ'nün yanında kol kola yer alması da Akşener'in bir Gladio kraliçesi olduğunun göstergesidir."
    http://odatv.com/gladionun-kralicesi-2507171200.html



  • Kendisini de tanımlasaymış
    Sonradan görme kapitalist kgb nin adamı olarak?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PKK'dan da Fetö'den de nefret ediyoruz istemiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladyo ney uşaklar gladyatör mü bu adam ne diyor yani
    valla kadına iftira ediyorlar ben ordan şupeleniyorum ki doğru bişey ediyor ben sevmem o meclis başkanınıda sevmem mhp başkanınıda sevmem ben bakarım tayip erdoğan ne diyor ondan başka kimseyi tanımam inanmam zaten bu doğuperinçeke hiç inanmam
  • Pkklı/fetöcü komünist kılıklı şarlatan... Vatan hainliği tescilli bu herifi hala dışarda tutuyorlar. Senin Meral hanıma söylediğin her çirkin söz onu nazarımda daha da yükseltir.

    Doğu Perinçek: Meral Akşener "Gladio'nun kraliçesi"

    Doğu Perinçek: Meral Akşener "Gladio'nun kraliçesi"
  • Bu adam Tuğçe Kazaz in erkekler versiyonu. Erdoğan bile bunun kadar dönmüyor. Erdoğan en azından belli bir süre Takkiyecilik yaptı ve zamanı gelince bıraktı. Bu Sabah Kominist, Öğlen Kapitalist, Aksam Faşist oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmaz adam ergenekon şemasında beraber yer aldınız, gladyo kendi adamını neden cemaate operasyon çektirerek açığa çıkarsın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.