Şimdi Ara

Doğu Ekspresi için ulusal fotoğraf yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemin gündemde sıkça yer eden ve hatta şöhreti ülke sınırlarını aşan Doğu Ekspresi, şimdi bunu bir fotoğraf yarışması ile pekiştiriyor. “Tam O AN” mottosuyla düzenlenen ve Doğu Ekspresi güzergahı üzerinde çekilen fotoğraflarla yarışmaya katılacaklara çeşitli ödüller verilecek.


     


    Önemi artıyor


     


    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının himayesinde, TCDD Taşımacılık A.Ş. ev sahipliğinde düzenlenen “Tam O AN” fotoğraf yarışmasına 18 yaş üstü amatör ve profesyonel fotoğrafçı olan herkes katılabilecek.


     


    Ayrıca Bkz.Huawei oyuncu odaklı bir akıllı saat üzerinde çalışıyor

    Yarışmaya katılanlar arasında jürinin belirleyeceği birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek. Yarışmada, mansiyon ödülüne layık görünen üç isme de 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmaya katılanlar arasında 36 eser de Ankara ve Kars’ta sergilenecek. Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 31 Mayıs 2018 (TSİ 23.00) olarak belirlendi.


     


    Yarışmaya en fazla 4 adet sayısal renkli veye siyah-beyaz eserle katılabilirsiniz. Drone ile çekilen fotoğraflar da kabul ediliyor. Jüri ve düzenleme üyelerinin birinci derece yakınlarıyla Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından verilmiş kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar söz konusu yarışmaya katılamıyor. Başvuru ve şartlarla ilgili detaylı bilgilerewww.tfsf.org.tr ilewww.tcddtasimacilik.gov.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.


     







  • Kimsenin yüzüne bakmadığı Doğu Ekspresi moda diye meşhur oldu ya ne diyeyim. Eskişehirde kaldığım günlerde Doğu Ekspresi gelince millet perondan uzaklaşırdı leş gibi kokuyor diye. Bir de şimdiye bak. Gariban treniydi bir zamanlar.

  • Nedense aklıma hep Agatha Christie'nin Doğu Ekspresinde Cinayet kitabı geliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist bunu beğendi

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Turizm acentelerinin rantına kurban gitmiş, fiyatların fahiş seviyede olduğu tren yolculuğu. Normal bilet bulmanız şans işi. TCDD bileti istediği saatte satışa çıkarıyor ve anında tükeniyor. Eğer isterseniz turizm firmalarından 10 katı fiyata satın alabilirsiniz... Nereden biliyorum, arkadaşım 3,4 gün uğraştı bilet alabilmek için fakat maalesef alamadı.
    Önümüzdeki senelerde uygun bilet kıstırırsam gitmek isterim. Çok keyifli olacağını düşünüyorum.
  • Hahahah şu hale bak :D

  • 2 foto çekip orada burada paylaşanlar yüzünden gerçekten kullanmak isteyenler kullanamıyor bu treni

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.