Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU / 2020-2021 TERCİH DÖNE (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.575
Cevap
52
Favori
192.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daü nün yurtları dolmuş, özel yurtlarda genelde dolu mu oluyor?
  • Önder1905 Ö kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor peki ben özel yurt karşılayamam tek başıma, DAU yurtlarında kalmayı düşünüyordum. Okulla mı görüştün kimden öğrendin acaba dolduğunu?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Kayıt bürosuyla görüştüm okul dışındaki iki tane yurdu söylediler. Hem uzak hem de kötü..
    Deniz yurdunda 4 kişilik odalarda yer varmış tabi dgs ile yerleştiysen
    Mecburen kampüs içindeki özel yurda kayıt olcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Önder1905

    Kayıt bürosuyla görüştüm okul dışındaki iki tane yurdu söylediler. Hem uzak hem de kötü..
    Deniz yurdunda 4 kişilik odalarda yer varmış tabi dgs ile yerleştiysen
    Mecburen kampüs içindeki özel yurda kayıt olcam


    Dün ben görüştüğümde acele edin doluyor falan dedi telefonda da nasıl acele edicem DGS ile gelicem kayıt tarihim belli 8 ile 12 si arası. 4 kişilik yurtları hiç düşünmedim, kafamda 2 kişilikler vardır. Ne yapsam bilmiyorum. Özellerde pahalı + yemek yok. Hiçbir şekilde ayarlıyamıyor mu okul 2 kişilik istersek, burada DGS ile gelenlere büyük haksızlık var resmen ne kalırsa onda okuyacaksın gibi bir durum oluşuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Eylül 2014; 11:50:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ben de 8-12 arası biliyordum ama erken kayıt yapıyorlarmış şuan kayıtlar var yani..
    Hemen paranı yatır sağlık raporu falan almadıysan sonra alırsın, kaydını yaptır, yurdunu ayırt. Gitmene bile gerek yok parayı yatırdığın sürece telefonla yaptırabilirsin sonra evrakları götürürsün
    Ben az önce 1 dönemlik hasan özok yurduna kayıt oldum 2. dönem başka yurda geçicem 4 kişilik yurt biraz zor olur.
  • Önder1905 Ö kullanıcısına yanıt
    Aradım görüştüm az önce, kayıtlar başlamış dediğiniz gibi fakat telefondan ön kayıt gibi bişey yapamıyoruz dedi konuştuğum kişi. Gelin yapalım diyor.

    Dediğiniz gibi 2 kişilik paket yurtlar dolmuş, okulun biraz dışında olan birkaç yurt ismi söyledi özel olmayan, onlarda da yemek yok. Novel,sinemis,deniz yurtlarıydı yanlış hatırlamıyorsam isimleri, Novel ve sinemis yurtları hakkında hiçbir fiyatlandırma göremedim ben burada,

    http://yurtlar.emu.edu.tr/yurtlar.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Eylül 2014; 12:34:33 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Okulun dışında olduğu için orada yazmıyor sanırım. Yurtların numaraları internette var
    Yemek konusunda da 1 dönem sonra pakete geçebilirsin. Zaten 6-7 tl ödeyip yemek alabiliyorsun diye biliyorum
  • Önder1905 Ö kullanıcısına yanıt
    Tekrar büro ile görüştüm 4 kişilik deniz yurdunda sadece 1 kişilik boş yer olduğunu söyledi adam kendi yurtlarında da başka boş yer yokmuş artık hepsi dolmuş. El mecbur 4 kişilik deniz yurdunda olan 1 kişilik yeri ayırttım.

    1 aylık ücretini ödeyip dekontu mail attım. Şimdilik deniz yurdunda kalıcam. Adamın söylediğine göre gelen öğrencilerden ayrı eve çıkan,başka yerde kalanlar olacağı için kısa bir sürede 2 kişilik paket yurtlara geçebilirmişim.

    Şuan canım tek bu konuda sıkkın, hiç aklımda yoktu şu 4 kişilik odalar, umarım en kısa sürede geçebilirim 2 kişiliğe. Artık gidince kovalıcaz sanırım. Yurtların içini falan görebileceğimiz bi yer yok mu bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Eylül 2014; 15:57:37 >
  • Beyler bu yurtlar doldu, son 1 kişilik boş yer var tamamen yalan. Sizi paniğe sokmak için elinizde başka seçenek kalmadığını düşünüp kayıt yaptırmanızı sağlayacağı için böyle bir yalan söylüyorlar, kim bürodakinin cebine para koyduysa o yurtta 1 kişilik boş yer vardır. Ve işin en berbat tarafı bunu yapan okulun resmi kayıt bürosu. Uyanık olun beyler. Geçen sene forumda 3-4 kişiye DAÜ-2'deki kalan tek kişilik boş yerin verilmesi mevzusunu isteyenler gerilere gidip görebilir, yani kısaca bu sizi zora sokmak için uydurdukları bir yalan, geçen sene benide aynı duruma soktular. Okulun başlamasına bir hafta kala falan yerleştim, o arada DAÜ-2'deki asistanlardan biri ile samimi olduk, kendisi hala DAÜ-2'deki özel iki kişiliklerde boş oda olduğunu, yurdun hala daha dolmadığını söyledi, ben 3 hafta önce yurttaki son özel iki kişiliğe kayıt yaptıran kişiydim. Bu bahsettiğim durumu öğrenmem ise kayıt tarihlerinden 3 hafta sonra olan bir olay, ben dumur tabii. (İlk dumur forumda benim dışında 2-3 kişiye kayıt bürosunda aynı yalanın söylenerek yurt kiralandığını öğrendiğim andı tabii. İmkanınız olduğu sürece işlerinizi aracısız halledin. Mümkünse gidin görün öyle tutun. Kayıt büroları ile görüşmek yerine, yurdun kendi sekreterinden bilgi almaya çalışın, hatta dominant bir babanız varsa bırakın o halletsin, ciddiyim. DAÜ-2'de özel iki kişilikte kalacaksanız erken gidin, ranzalı oda ise hemen oda değişimi talep edip yer yatağı olan bir odaya geçin. Mümkünse 1 ve 2. kattan odada kalmaya bakın. Binanın çatısı emanet olduğundan 3. kat soğuk olur geceleri. Bazı odaların suyu küflü akar, çeşmeyi açtığınızda berrak su olmaz, odaya girince ilk işiniz muslukları kontrol etmek olsun. Temizlikçi hanımlarla aranızı iyi tutun geneli çok iyi insanlardır, size yardımcı olurlar, öküz olmayın, teşekkür edin, halini hatırını sorun, arada bir kaç meymenetsiz çıkar ama geneli cidden çok iyidir. Kendi memleketinizden veya yakın bölgenizden biri ile çıkmaya çalışın. Çok eşyanız varsa gavurların organizer diye tabir ettiği çekmecelerin içini daha efektif kullanabileceğiniz, 2 çekmece var topu topu zaten de, dolabın içinde daha çok yer oluşturabileceğiniz ev düzenleyicileri alın, çoklu dikey askılar vb. Son olarak kendinize güveniyorsanız gidin bir ev arkadaşı bulup eve çıkın, zaten yurda 2 kişinin vereceği para ile güzel bir ev bulunur. Çok daha rahat edersiniz. Özellikle DAÜ yurtları hayatı boyunca yüksek yaşam koşullarında yaşayan birini memnun etmez. Paket programın yemekleri de keza öyle. Özel yurtlar ise inanın o paraları hak etmiyor. 9 milyara mutfağı bile olmayan yurda çıkan arkadaşlarımı gördükçe




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

    Beyler bu yurtlar doldu, son 1 kişilik boş yer var tamamen yalan. Sizi paniğe sokmak için elinizde başka seçenek kalmadığını düşünüp kayıt yaptırmanızı sağlayacağı için böyle bir yalan söylüyorlar, kim bürodakinin cebine para koyduysa o yurtta 1 kişilik boş yer vardır. Ve işin en berbat tarafı bunu yapan okulun resmi kayıt bürosu. Uyanık olun beyler. Geçen sene forumda 3-4 kişiye DAÜ-2'deki kalan tek kişilik boş yerin verilmesi mevzusunu isteyenler gerilere gidip görebilir, yani kısaca bu sizi zora sokmak için uydurdukları bir yalan, geçen sene benide aynı duruma soktular. Okulun başlamasına bir hafta kala falan yerleştim, o arada DAÜ-2'deki asistanlardan biri ile samimi olduk, kendisi hala DAÜ-2'deki özel iki kişiliklerde boş oda olduğunu, yurdun hala daha dolmadığını söyledi, ben 3 hafta önce yurttaki son özel iki kişiliğe kayıt yaptıran kişiydim. Bu bahsettiğim durumu öğrenmem ise kayıt tarihlerinden 3 hafta sonra olan bir olay, ben dumur tabii. (İlk dumur forumda benim dışında 2-3 kişiye kayıt bürosunda aynı yalanın söylenerek yurt kiralandığını öğrendiğim andı tabii. İmkanınız olduğu sürece işlerinizi aracısız halledin. Mümkünse gidin görün öyle tutun. Kayıt büroları ile görüşmek yerine, yurdun kendi sekreterinden bilgi almaya çalışın, hatta dominant bir babanız varsa bırakın o halletsin, ciddiyim. DAÜ-2'de özel iki kişilikte kalacaksanız erken gidin, ranzalı oda ise hemen oda değişimi talep edip yer yatağı olan bir odaya geçin. Mümkünse 1 ve 2. kattan odada kalmaya bakın. Binanın çatısı emanet olduğundan 3. kat soğuk olur geceleri. Bazı odaların suyu küflü akar, çeşmeyi açtığınızda berrak su olmaz, odaya girince ilk işiniz muslukları kontrol etmek olsun. Temizlikçi hanımlarla aranızı iyi tutun geneli çok iyi insanlardır, size yardımcı olurlar, öküz olmayın, teşekkür edin, halini hatırını sorun, arada bir kaç meymenetsiz çıkar ama geneli cidden çok iyidir. Kendi memleketinizden veya yakın bölgenizden biri ile çıkmaya çalışın. Çok eşyanız varsa gavurların organizer diye tabir ettiği çekmecelerin içini daha efektif kullanabileceğiniz, 2 çekmece var topu topu zaten de, dolabın içinde daha çok yer oluşturabileceğiniz ev düzenleyicileri alın, çoklu dikey askılar vb. Son olarak kendinize güveniyorsanız gidin bir ev arkadaşı bulup eve çıkın, zaten yurda 2 kişinin vereceği para ile güzel bir ev bulunur. Çok daha rahat edersiniz. Özellikle DAÜ yurtları hayatı boyunca yüksek yaşam koşullarında yaşayan birini memnun etmez. Paket programın yemekleri de keza öyle. Özel yurtlar ise inanın o paraları hak etmiyor. 9 milyara mutfağı bile olmayan yurda çıkan arkadaşlarımı gördükçe

    Valla okurken özellikle (kayıt bürosu ile ilgili kısımı) gerçekten tedirgin oldum. Yarın ilk işim büro yerine DAÜ yurt görevlilerini tek tek arayıp bilgi almak olacak. Umarım bana 2 kişiliklerde boş yerimiz var demez konuştuğum arkadaş, yoksa çok kötü şeyler olur büroya gittiğimde.

    Zaten bugün sinirlendim yeterince, arkadaş ÖSYM'nin DGS sonucunu açıkladığı sayfada kayıt tarihiniz 8 ile 12 Eylül arasında yapılacaktır yazıyor. Bizde saf saf o tarihleri bekledik ne bilelim adamlar demez mi telefonda biz yurt dışı okuluyuz ÖSYM'nin tarihi bizi bağlamaz diye. İyide ben bunu nereden bilicem her gün kayıta mı başvuruyorum KKTC'de. Geç kaldığımız içinde sürünüyoruz şimdi. Okulun hiçbir sitesinde de yazmıyor bu bilgi, 1-5 Eylülde LYS'den gelenlerin başvuruları başlıyor diye birşey gördüm sadece facebook sayfalarında.

    Bende çok isterim kafa dengi biri bulup ayrı ev tutmayı, kıbrısa sadece 1 kere gittim oda tatil amaçlı 1 hafta otelde konakladım ailemle kıbrısıda otobüsle gezdik az çok. Okulun konumu uzaktan görmüştüm, ama nasıl ev tutunca ulaşım sıkıntı olur mu yoksa yurtlar daha mı rahat olur gibi konular hep kafamda soru işareti, artık okula gidince bazı şeylerin cevabını bulucam. Bu barınma işinide gidince en kısa sürede halletmeyi düşünüyorum 4 kişilik yurtlarda kesinlikle yapamam bürodaki arkadaşın 2 kişilikler boşalır vaadiyle biraz gaza gelip ödedik. Umarım okula gidince kafa dengi birileri ile tanışırzda kaşılıklı oturup konuşup bi ev tutarız. Asıl o zaman her türlü kafam rahat olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Eylül 2014; 0:02:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

    Beyler bu yurtlar doldu, son 1 kişilik boş yer var tamamen yalan. Sizi paniğe sokmak için elinizde başka seçenek kalmadığını düşünüp kayıt yaptırmanızı sağlayacağı için böyle bir yalan söylüyorlar, kim bürodakinin cebine para koyduysa o yurtta 1 kişilik boş yer vardır. Ve işin en berbat tarafı bunu yapan okulun resmi kayıt bürosu. Uyanık olun beyler. Geçen sene forumda 3-4 kişiye DAÜ-2'deki kalan tek kişilik boş yerin verilmesi mevzusunu isteyenler gerilere gidip görebilir, yani kısaca bu sizi zora sokmak için uydurdukları bir yalan, geçen sene benide aynı duruma soktular. Okulun başlamasına bir hafta kala falan yerleştim, o arada DAÜ-2'deki asistanlardan biri ile samimi olduk, kendisi hala DAÜ-2'deki özel iki kişiliklerde boş oda olduğunu, yurdun hala daha dolmadığını söyledi, ben 3 hafta önce yurttaki son özel iki kişiliğe kayıt yaptıran kişiydim. Bu bahsettiğim durumu öğrenmem ise kayıt tarihlerinden 3 hafta sonra olan bir olay, ben dumur tabii. (İlk dumur forumda benim dışında 2-3 kişiye kayıt bürosunda aynı yalanın söylenerek yurt kiralandığını öğrendiğim andı tabii. İmkanınız olduğu sürece işlerinizi aracısız halledin. Mümkünse gidin görün öyle tutun. Kayıt büroları ile görüşmek yerine, yurdun kendi sekreterinden bilgi almaya çalışın, hatta dominant bir babanız varsa bırakın o halletsin, ciddiyim. DAÜ-2'de özel iki kişilikte kalacaksanız erken gidin, ranzalı oda ise hemen oda değişimi talep edip yer yatağı olan bir odaya geçin. Mümkünse 1 ve 2. kattan odada kalmaya bakın. Binanın çatısı emanet olduğundan 3. kat soğuk olur geceleri. Bazı odaların suyu küflü akar, çeşmeyi açtığınızda berrak su olmaz, odaya girince ilk işiniz muslukları kontrol etmek olsun. Temizlikçi hanımlarla aranızı iyi tutun geneli çok iyi insanlardır, size yardımcı olurlar, öküz olmayın, teşekkür edin, halini hatırını sorun, arada bir kaç meymenetsiz çıkar ama geneli cidden çok iyidir. Kendi memleketinizden veya yakın bölgenizden biri ile çıkmaya çalışın. Çok eşyanız varsa gavurların organizer diye tabir ettiği çekmecelerin içini daha efektif kullanabileceğiniz, 2 çekmece var topu topu zaten de, dolabın içinde daha çok yer oluşturabileceğiniz ev düzenleyicileri alın, çoklu dikey askılar vb. Son olarak kendinize güveniyorsanız gidin bir ev arkadaşı bulup eve çıkın, zaten yurda 2 kişinin vereceği para ile güzel bir ev bulunur. Çok daha rahat edersiniz. Özellikle DAÜ yurtları hayatı boyunca yüksek yaşam koşullarında yaşayan birini memnun etmez. Paket programın yemekleri de keza öyle. Özel yurtlar ise inanın o paraları hak etmiyor. 9 milyara mutfağı bile olmayan yurda çıkan arkadaşlarımı gördükçe

    Valla okurken özellikle (kayıt bürosu ile ilgili kısımı) gerçekten tedirgin oldum. Yarın ilk işim büro yerine DAÜ yurt görevlilerini tek tek arayıp bilgi almak olacak. Umarım bana 2 kişiliklerde boş yerimiz var demez konuştuğum arkadaş, yoksa çok kötü şeyler olur büroya gittiğimde.

    Zaten bugün sinirlendim yeterince, arkadaş ÖSYM'nin DGS sonucunu açıkladığı sayfada kayıt tarihiniz 8 ile 12 Eylül arasında yapılacaktır yazıyor. Bizde saf saf o tarihleri bekledik ne bilelim adamlar demez mi telefonda biz yurt dışı okuluyuz ÖSYM'nin tarihi bizi bağlamaz diye. İyide ben bunu nereden bilicem her gün kayıta mı başvuruyorum KKTC'de. Geç kaldığımız içinde sürünüyoruz şimdi. Okulun hiçbir sitesinde de yazmıyor bu bilgi, 1-5 Eylülde LYS'den gelenlerin başvuruları başlıyor diye birşey gördüm sadece facebook sayfalarında.

    Bende çok isterim kafa dengi biri bulup ayrı ev tutmayı, kıbrısa sadece 1 kere gittim oda tatil amaçlı 1 hafta otelde konakladım ailemle kıbrısıda otobüsle gezdik az çok. Okulun konumu uzaktan görmüştüm, ama nasıl ev tutunca ulaşım sıkıntı olur mu yoksa yurtlar daha mı rahat olur gibi konular hep kafamda soru işareti, artık okula gidince bazı şeylerin cevabını bulucam. Bu barınma işinide gidince en kısa sürede halletmeyi düşünüyorum 4 kişilik yurtlarda kesinlikle yapamam bürodaki arkadaşın 2 kişilikler boşalır vaadiyle biraz gaza gelip ödedik. Umarım okula gidince kafa dengi birileri ile tanışırzda kaşılıklı oturup konuşup bi ev tutarız. Asıl o zaman her türlü kafam rahat olur.

    bi kaç sayfa önce bu durumu bildirmiştim lys den yerleştim bizde de aynı sıkntı geçerli birden oturuyorum kayıt yaptıranların olduğunu gördüm ve aileme eylül demiştim sonra aradım aynı yurt zımbırtılarını saydılar çok az kaldı falan diye bunu büroda da söyledim ösynm bana eylül dedi dahası yoktur ben paramı ona göre ayarlıyorum yapılanın yanlış olduğunu ifade ettim orda da kesinlikle belirli tarihlere uylmalıydı kafaya göre iş yapılması çok yanlış .




  • civilengineerr C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle yaptıkları uygulamanın elle tutlur bi tarafı yok, kaldı ki ben bu okulu kazandım diye forumu aktif takip mi edicem? Yanlış anlamayın size değil burada serzenişim.

    Neyse yapıcak bişey yok büroya, esas kayda gittiğimde tekrar konuşucam bunları da ne değişicek? Hiçbirşey. Böyle gelmiş böyle gidiyor demek ki anlatılanlara bakıcak olursak.

    Zaten nasıl yapıcaz nasıl edicez diye düşünen biriyim kafamda sürekli sorular, okulun yardımcı olacağı yerde maraz çıkarması hiç hoş olmuyor.

    Bu arada 10 Ekim'e biletimi aldım ben. Dersler 13'de başlıyormuş ders kaydı son günü 10'u gözüküyor diye öyle aldım. Oryantasyon'a falan katılamıyacağım. Sizce sıkıntı olurmu gidecekler hangi tarihlerde gidiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Eylül 2014; 0:33:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Kesinlikle öyle yaptıkları uygulamanın elle tutlur bi tarafı yok, kaldı ki ben bu okulu kazandım diye forumu aktif takip mi edicem? Yanlış anlamayın size değil burada serzenişim.

    Neyse yapıcak bişey yok büroya, esas kayda gittiğimde tekrar konuşucam bunları da ne değişicek? Hiçbirşey. Böyle gelmiş böyle gidiyor demek ki anlatılanlara bakıcak olursak.

    Zaten nasıl yapıcaz nasıl edicez diye düşünen biriyim kafamda sürekli sorular, okulun yardımcı olacağı yerde maraz çıkarması hiç hoş olmuyor.

    Bu arada 10 Ekim'e biletimi aldım ben. Dersler 13'de başlıyormuş ders kaydı son günü 10'u gözüküyor diye öyle aldım. Oryantasyon'a falan katılamıyacağım. Sizce sıkıntı olurmu gidecekler hangi tarihlerde gidiyor?

    sıkıntı olur bence en azından riske girmene değer mi 8 inde gelsen daha iyi olur bence 9 10 tamam ders kaydı da 10 unda gelip yerleşcek misin okulda nereye gitceğini mi öğrencen ders kaydı mı yapıcan hani sen bilirsin yine ama işini sağlama almanda fayda var bence keşke almadan böyle bir yorum yazsaydın fiyatta fark eder değiştirirsen. ben de oryantasyona katılmıcam ama ayın 1 inde gidicem yine de arkadaşları ziyaret maksatlı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineerr -- 4 Eylül 2014; 0:42:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: civilengineerr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Kesinlikle öyle yaptıkları uygulamanın elle tutlur bi tarafı yok, kaldı ki ben bu okulu kazandım diye forumu aktif takip mi edicem? Yanlış anlamayın size değil burada serzenişim.

    Neyse yapıcak bişey yok büroya, esas kayda gittiğimde tekrar konuşucam bunları da ne değişicek? Hiçbirşey. Böyle gelmiş böyle gidiyor demek ki anlatılanlara bakıcak olursak.

    Zaten nasıl yapıcaz nasıl edicez diye düşünen biriyim kafamda sürekli sorular, okulun yardımcı olacağı yerde maraz çıkarması hiç hoş olmuyor.

    Bu arada 10 Ekim'e biletimi aldım ben. Dersler 13'de başlıyormuş ders kaydı son günü 10'u gözüküyor diye öyle aldım. Oryantasyon'a falan katılamıyacağım. Sizce sıkıntı olurmu gidecekler hangi tarihlerde gidiyor?

    sıkıntı olur bence en azından riske girmene değer mi 8 inde gelsen daha iyi olur bence 9 10 tamam ders kaydı da 10 unda gelip yerleşcek misin okulda nereye gitceğini mi öğrencen ders kaydı mı yapıcan hani sen bilirsin yine ama işini sağlama almanda fayda var bence keşke almadan böyle bir yorum yazsaydın fiyatta fark eder değiştirirsen

    Bilmiyorum valla akademik takvime baktım ders kayıtlarından önceki şeyler beni çok bağlamıyordu. 10'a aldım sabah erken gelicem o gün, ıvır zır kayıt yerleşme işlerini hallederim diye düşünüyorum dostum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    quote:

    Orijinalden alıntı: civilengineerr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Kesinlikle öyle yaptıkları uygulamanın elle tutlur bi tarafı yok, kaldı ki ben bu okulu kazandım diye forumu aktif takip mi edicem? Yanlış anlamayın size değil burada serzenişim.

    Neyse yapıcak bişey yok büroya, esas kayda gittiğimde tekrar konuşucam bunları da ne değişicek? Hiçbirşey. Böyle gelmiş böyle gidiyor demek ki anlatılanlara bakıcak olursak.

    Zaten nasıl yapıcaz nasıl edicez diye düşünen biriyim kafamda sürekli sorular, okulun yardımcı olacağı yerde maraz çıkarması hiç hoş olmuyor.

    Bu arada 10 Ekim'e biletimi aldım ben. Dersler 13'de başlıyormuş ders kaydı son günü 10'u gözüküyor diye öyle aldım. Oryantasyon'a falan katılamıyacağım. Sizce sıkıntı olurmu gidecekler hangi tarihlerde gidiyor?

    sıkıntı olur bence en azından riske girmene değer mi 8 inde gelsen daha iyi olur bence 9 10 tamam ders kaydı da 10 unda gelip yerleşcek misin okulda nereye gitceğini mi öğrencen ders kaydı mı yapıcan hani sen bilirsin yine ama işini sağlama almanda fayda var bence keşke almadan böyle bir yorum yazsaydın fiyatta fark eder değiştirirsen

    Bilmiyorum valla akademik takvime baktım ders kayıtlarından önceki şeyler beni çok bağlamıyordu. 10'a aldım sabah erken gelicem o gün, ıvır zır kayıt yerleşme işlerini hallederim diye düşünüyorum dostum.



    yetişir diyosan sıkıntı yok tabi ama bi dahakine alırken son gün alma derim bin tane şey olabilir felaket tellalığı yapmaya gerek yok ama nolcağı belli olmuyo kıbrısa giderken çok rötar yapan uçağımı da bilirim sen yine de bürolara da ilette tarihi öyle kararını ver daha doğru yönlendirirler bence.




  • beyler hasan özok yurdu nasıl en iyi yurt özok diyorlar doğru mu?
  • Okulun geç başlaması beni benden aldı temmuzda da okul biticek
  • Az önce ankaradaki kayıt bürosuyla görüştüm ve bana kampüste hiçbir yurtta yer olmadığı söylendi. Biri bana nerde kalacağımı söylesin lütfen bu nasıl bi saçmalıktır?
  • Evet o biraz sıkıntı ama bayramı da öğrenciler memleketinde, evinde geçirebilecek sonrasında zaman sıkıntısı çekmeden okula gelebilecek. Bence geç başlaması daha iyi böyle düşünürsek, ama çok da farketmezdi benim için.

    quote:

    Az önce ankaradaki kayıt bürosuyla görüştüm ve bana kampüste hiçbir yurtta yer olmadığı söylendi. Biri bana nerde kalacağımı söylesin lütfen bu nasıl bi saçmalıktır?


    Hocam tavsiyem karşılıyabiliyorsanız 1 aylık özel yurda kayıt yaptırın. Geçmiş sayfada bende bahsettim, öğrenciler 1 ayda dağlıyormuş eve falan çıkıyormuş. Kayıt yaptırıp gelmeyen bile olabiliyormuş büronun söylediği bunlardı. Oraya gidince tekrar kovalayacağız bu barınma işini, görerek karar vericez artık.

    Bende mecburen 4 kişilik Deniz Yurdunda kalıcam ilk gidişte. Umarım fazla beklemeden 2 kişiliklere geçebilirim. Yoksa her gün yurt görevlisinin başını şişiririm.




  • Dostum 1 - 2 ayligina kayit yapabiliyor muyuz aceba ve hangi yurtlar var kayit olabilecegim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.