Şimdi Ara

Doğruluğu yüksek bir duyum. [özel mektup]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    quote:

Seçimin kaderini değiştiren adım, Cuma günü öğle saatlerinde Başkan Özhan Canaydın'a özel gönderilen bir mektup ile atılmıştır. 600 imzalıdır.

Mektup, aslında herkesin Alp Yalman'a gitmesini beklediği 800 civarındaki oyun neden 200'lere düştüğünü açıklamaktadır.

Mektup, son 4 yılın icraatlarından memnun kalmadığı bilinen kesimler tarafından kaleme alınmıştır. Başkan Canaydın'a - sanıyorum - en fazla 6 aylık bir icraat süresi tanınmıştır. Bu sürenin icraatların gösterilmesi için yeterli olduğu söylenmiştir. Bu nedenle Özhan Canaydın'a rey verileceği bildirilmiştir.

Nitekim, Ergun Gürsoy'un televizyon'da yaptığı konuşmada söylediği "Bu seçimi kazanmak için çok uğraştık. Herşeyi zorladık. Bu nedenle 3 ay bakacağız, eğer bir şey değişmediyse, harekete geçeceğiz" sözleri böylece anlam kazanmaktadır.

Mektupla birlikte düşünüldüğünde, bunun anlamı çok nettir: Galatasaray'ın Derin Kurulu, Özhan Canaydın'a icraat için 3-6 ay arasında mühlet vermiştir, karşılığında onun Başkan yapılmasına izin vermiştir.

Canaydıncı olduğum söylenemez hatta belkide sokak ağzıyla anti-Canaydıncıyım ancak şu önemli dönemeçte kendisine son bir hak tanınmıştır. Eleştirilerimi sakınmayacağım ama başarılı olursa da en önde onu alkışlamak boynumun borcu olacaktır.

Bizim şuan için tek yapmamız gereken şampiyonluğa inanmaktır. Galatasaray gibi bir yapıya sahip bir kulüp şampiyon olmadan buraya yazıyorum başarıyı (ekonomik anlamda) yakalaması imkansız gibi birşeydir. Biz şampiyonluklarla beslenen bir kulübüz. Herhangi bir X Anadolu takımı şampiyon olmadık ama stad yaptık para kazandık diye kendini tatmin edebilir ama bu Galatasaray da olacak birşey değil.

O yüzden bu şampiyonluğu istemek her Galatasaraylının görevi olmalıdır. Doğal isteği demiyorum bakın görevi olmalıdır çünkü bize bir sıçrama noktası lazım. Yakalayamazsak sayfalarca Seyrantepe konuşup mali analizler yapsak nafile ....

Hoobastank

I Love You HAGI
    Şuan forumu aktif kullanıyorum. Ama gerekirse yazılarıma bu siteden devam edeceğim: yazılarımı okumak için tıkla

• "Bu benim son dönemim"
    NTV televizyonunda, "Basın Odası" programına canlı yayın konuğu olarak katılan Özhan Canaydın, başkanlık görevini üstlendiği son 4 yılda önemli tecrübeler kazandığını ifade ederek, şunları söyledi: "Hatayı masaya koymuşlar, şeytan bile almamış. Geride kalan sürede benim de önemli tecrübelerim oldu. Başkanlık makamı her zaman için hedef tahtasıdır. Galatasaray'ın artık tecrübesizliğe ve zaman kaybına tahammülü yok. Misyonum var. Kulübü sıkıntılı dönemden kurtarıp, parlak dönemleri başlatmak benim için yeterli. Sonunu bekleyecek değilim, bu benim son dönemim. 'Hiçbir projesi yok' diyenlere nazire yaparcasına, mevcut projelerimizi tamamlamak istiyorum."

Kaynak: AA

umarım başarılı olurda benim suratımı kara çıkarır
    gençlerbirliği maçında taraftarın tepkisi çok önemli
    takıma sahip çıkmalıyız üst seviyede desteklemeliyiz
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch

• canaydın yatsın kalksın ADNAN POLATA DUA ETSİN
    SEÇİMİ CANAYDINA KAZANDIRAN ODUR SON SON ŞANSI
    TABİ ADNAN BABA DA BAŞKANLIĞA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI YAPACAK BU DÖNEMDE

Orjinalden alıntı: demircibu

zaten onun için canaydını destekledi
    eğer yiğit şardan başkan olsaydı başkanlığı almak zor olurdu
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

canaydın yatsın kalksın ADNAN POLATA DUA ETSİN
    SEÇİMİ CANAYDINA KAZANDIRAN ODUR SON SON ŞANSI

Adnan POLAT'ın futbol şubeye bakıcak olması takım ve taraftar yönünden çok faydalı.Takımın yapısını tribünleri iyi tanıyan biri olması ve soğukkanlılığıyla GALATASARAY'ımıza büyük hizmetleri olan birinin bu konumda olması çok başka bişey.Stad konusundaki kararlılığını biliyoruz zaten.Polat olmasaydı Canaydın seçilemezdi.
  • Ben Adnan Polatın sanıldığı kadar aktif olacağını zannetmiyorum. Ailesi aktifliğini engelleyecektir. Hatır ve birazda bazı çıkarlar için taklifi kabul etti. 2. başkanlık için isteksiz olması benim dediklerimi tasdikler. Başkanlık konusunda Canaydından sonra başkan Semih Haznedaroğlu veya Ali Dürüst olacaktır.
  • ergun gürsoy söylemi benimde dıkkatimi çekmişti ..adnan polat bşk seçmezler zannetmiyorum güçlü bir isim ama zor .canaydın lig bitimine kadar veya daha uzun bir süre taahüt ettigi işleri bitiremezse gidiyor,sa iyi bir iş cıkmış oyalanacak zaman kalmadı.adnan polat riva ile ilgili degerlendirmeyi en iyi yapacak konusunda uzman biri gelmesi,desteklenmesi o yönden cok istendi diye duyduk...
  • bence oolmuş bitmiş bir olayı davasını sürmemek gerekir
    CPU: Haswell Intel® Core™ i7-4700QM , GPU: nVIDIA GTX 770M 3 GB GDDR5 192 bit , RAM: 16GB (2x8) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT , Kingstone V300 SSD 128GB, HDD: 750 GB Seagate SATA 3GB/s 7200 rpm 16MB cache , Display: 15.6''" Full HD Mat LED Ekran

Foruma Katılım: Kasım 2005
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.