Şimdi Ara

Doğru Ölçen Dijital Termometre - Higrometre lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
20.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturma odası için doğru ve hızlı ölçen dijital termometre/higrometre (nem ölçer) almayı düşünüyorum.

TFA - Extech - Oregon - Meade - La Crosse Technology (Tehno Line) ... gibi markalardan hangisini tavsiye edersiniz?

Bütçe: 100 TL

Doğru Ölçen Dijital Termometre - Higrometre Seçimi

Günümüzde, doğru sıcaklık ve nem seviyelerini ölçmek için doğru termometre-higrometre cihazlarına sahip olmak, sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı oluşturmak için çok önemlidir. Piyasada çok çeşitli dijital termometre-higrometreler mevcutken, doğru seçimi yapmak göz korkutucu bir görev gibi görünebilir. Bu yazıda, doğru ölçen bir dijital termometre-higrometre seçerken göz önünde bulundurman gereken bazı önemli faktörleri inceleyeceğiz.

Öncelikle, kullanım amacını belirlemelisin. Sıcaklık ve nemi ölçmek için en iyi oda termometresi, kişisel ihtiyaçlarına bağlıdır. Örneğin, bir bebek odasındaki sıcaklığı izlemek için hassas bir termometre arıyorsan, tıbbi sınıf bir cihaz tercih etmelisin.

Piyasadaki en iyi termometre markalarını araştırmak da önemlidir. İtibarlı markalar, güvenilir ve doğru ölçümler sağlayan kaliteli cihazlar sunma eğilimindedir. Tavsiyeler için doktoruna veya uzman bir satış görevlisine danışabilirsin.

Oda termometresi tavsiyeleri ararken, farklı özelliklere sahip çok sayıda modelle karşılaşacaksın. Bazı termometreler sadece sıcaklığı ölçerken, diğerleri nem, hava kalitesi ve hatta hava basıncı gibi ek ölçümler yapabilir. İhtiyaçlarına en uygun özellikleri belirlemek önemlidir.

Doğru ölçen bir termometre, doğru sıcaklığı ve nemi gösteren bir termometredir. En doğru termometreler genellikle tıbbi sınıf cihazlardır ve yüksek hassasiyet seviyelerine sahiptir.

Sonuç olarak, en iyi oda termometresi hangisi sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Doğru seçim, senin özel ihtiyaçlarına bağlıdır. İhtiyaçlarını belirledikten sonra, itibarlı markaları araştır, farklı özellikleri karşılaştır ve en doğru termometreyi seçerek sağlıklı ve konforlu bir ortam yarat.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Doğru ölçüm için aşağıdaki endüstriyel ürünü almanızı tavsiye ederim tolerans değerleri çok küçüktür daha doğru değer verecektir sonuçta ticari bir ürün

Fiyat 40 tl

http://www.sanayimalzemeleri.com/?urun-3-h100-sicaklik-ve-nem-olcer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih1905 -- 31 Aralık 2014; 2:08:58 >

• Şu ürün daha bir görsel bunuda alabilirsiniz 70 tl fiyatı var

http://www.sanayimalzemeleri.com/?urun-47-cosy-ortam-sicaklik-ve-nem-olcer

• Öneri için teşekkürler. Fakat ilk önerdiğiniz ürün piyasada çeşitli marka adlarıyla satılan Çin malı bir ürün.
    Ben Avrupa menşeili bir ürün bakıyordum.
    İkinci üründe ise sıcaklık ölçme toleransı +- 1 derece verilmiş.
    Saygılar.

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Öneri için teşekkürler. Fakat ilk önerdiğiniz ürün piyasada çeşitli marka adlarıyla satılan Çin malı bir ürün.
    Ben Avrupa menşeili bir ürün bakıyordum.
    İkinci üründe ise sıcaklık ölçme toleransı +- 1 derece verilmiş.
    Saygılar.

Merhabalar acaba termometre aldinizmi evetse marka memnuniyet belirtirmisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 9 Mayıs 2015; 13:20:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eforstar higrostat hem ortam nemini ölçer hemde kontagına takacagınız ortam nemlediricisi ile odanın nemini sabit tutar
    Hocam teröometreden geçen süre zarfında memnun kaldınız mı? Kararlılık durumu nedir? Evde referans termometre olarak kullanabilir mi? Cevap için Şimdiden teşekkürler

TFA yazan ürünler Alman malı, yapmayanlar Çin.

Evet TFA aldım. TFA Almanya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet, sorunsuz çalışıyor.

Bende Xiaomi sıcaklık ve nem ölçer termometre den memnunum. 60 TL ye aldım. Bluetooth bağlantısı var ve iyi çekiyor. Mi home uygulaması ile entegre. Ve son olarak geriye doğru 6 aylık grafik cizebiliyor.

İnceleme videom abone olursanız sevinirim...

https://www.youtube.com/watch?v=qVEkL9YouvY&feature=youtu.be

• ysuleymany kullanıcısına yanıt

500 Lira olmuş, inanılır gibi değil.

Birinci nesil mi yoksa ikinci nesil mi nasıl anlayacağız ? Bu üründen almak istiyorum ama çok farklı fiyatlar var.

Gen 1 ilk çıkan yuvarlak model 1xaaa batarya ile çalışıyor ve büyük. Gen 2 ise küçük ve aynı işi yapıyor 3v luk yuvarlak pille çalışıyor. İkiside mevcut evde aralarında ufak fark var hangisi doğru kesin bişey söylemek mümkün değil. Evin içi ha 24.2 olmuş ha 24.5 çok bişey farketmiyo benim için.

845 lira olmus saka gibi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.