Şimdi Ara

Doğanın Sitelerinden Kitap almamalıyız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz idefix, hepsiburada, d&r doğan grubunun siteleri ve bunlar piyasada geniş bir alana hakimler. Doğan Kitap yayınlarını okuyanlar bilirler kitaplarını fahiş fiyata satarlar ve düşük kalitededirler.

Ve üüstelik doğan çok büyük bir şirket. Para kazanma isteği her zaman önde gelir.

Peki neden bu doğanın sitelerini tercih etmemeliyiz. Cevap tekel olmasını engellemek için. Bu adamlar tekel olursa bugünleri çok ararız. Müşteri memnuniyeti diye birşey olmaz. Müşteri istekleri değil para kazandıracak seçenekler ön plana çıkar. Hatta bu fiyatlar bile hayal olabilir.

Dha pek çok şey yazabilirim ama şimdilik bu kadarı yeter diye düşünüyorum

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Kesinlikle katılıyorum. Çalışanlara sigorta yapmayan, edebiyatı şirketleştiren piyasacılar.

Emrah Serbes röportajında isim de vererek söylüyor. Benim kitaplarımı eğer buralardan başka alacak yeriniz yoksa gidin korsan alın onlar emeğe daha saygılı diyor. 'Çok Satanlar' kısmını eleştiriyor. Edebiyat sanatının edebiyat piyasasına çevrilmemesi gerektiğini söylüyor.

Buyrun link:https://m.youtube.com/watch?v=TJ3sUNukZFg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamamını izlediyseniz daha farklı anlam çıkıyor. Tuzluçayır muhabbetlerini anlatıyor, Türkiyenin her yerini gezip her insanı tanımaktan bahsediyor. Bu düzenin sonu o hor görülen garibanlardır gibi bir şey söylüyor.

• Kitapyurdu.com bazen uc dort tane kitap alacagim oluyor. Bakiyorum bi urun drda ucuz bir urun kitapyurdunda. Toplamda ise kitapyurdu 3bilemedin 5tl pahali ancak oluyor. Bende bu durumda kitapyurdunda aliyorum. En azindan dr gibi adami kandirmiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bunlar dergi abonelikleri satıyorlar. Üç dergi takip ediyorum ve çevremdeki yakın bir yerde Populer Science satılmıyor diye abone oldum, dergiyi hiçbir koruyucu önlem almadan direkt olarak kargo ambalajına koyup yollamışlar ve elbette ki dergi, dergilikten çıkarak gelmiş. Bundan memnun kalsaydım National Geographic'e de abone olacaktım fakat vazgeçtim. Birkaç gün önce neden böyle yolladınız diye mail attım ama daha dönen olmadı, çok şaşırdım.

Edit: Konu ile ilgili kargo firması ile iletişime geçtiklerini ve tarafıma yeni bir Mart sayısı gondereceklerini söylediler. Bu kafayla giderlerse yine aynı şekilde geleceğinden şüphem yok ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 8 Mart 2016; 0:50:58 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vaktinde NT'ye de bi ton laf ediyorlardı ama üniversite hazırlık kitaplarını ondan ucuza satan yer de yok. Fiyat ucuz olduktan sonra nereden aldığının önemi yok diye düşünüyorum(korsan olmaması şartıyla tabii)

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Vaktinde NT'ye de bi ton laf ediyorlardı ama üniversite hazırlık kitaplarını ondan ucuza satan yer de yok. Fiyat ucuz olduktan sonra nereden aldığının önemi yok diye düşünüyorum(korsan olmaması şartıyla tabii)

Üniversite hazırlık kitaplarında Kitap İşler'in fiyatları daha uygun. Şuana kadar da bir sorun yaşamadım.

Konu sahibinin yorumlarına da katılıyorum. Bizim onlara mecbur olmadığımızı anlamaları gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 9 Mart 2016; 16:52:05 >
  • Fiyat nerede uygunsa oradan alıyorum. Fiyatlar fahiş değil etiket fiyatları, ancak her şirket sürekli indirim yapıyor zaten. Etiket fiyatı her yerde aynıdır, indirim oranı değişiklik gösteriyor. Bende İskilipli Atıf'ı (Akif miydi yoksa ?) kahraman olarak gösteren kitapyurdu hariç her yerden alışveriş yapıyorum. Ayrıca kitaplar kalitesiz olmaz, hizmet kalitesiz olur ki ilknokta bu konuda rezalet olmasına rağmen yine de en uygun fiyat oradaysa oradan alırım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.