Şimdi Ara

Doğalgaz dan tasarruf önerileri?Kombi nasıl kullanılmalı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
141.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba... Size birşey sormak istiyorum.. Evim yeni bina..Yalıtım çok güzel..Merkezi ısıtma ve kalorimetre var... Sizce en ekonomik şekilde ısınmak için geceleri kapatmak mı yoksa ısıyı düşürmek mi daha ekonomik olur ? Eğer kısmak ise kaç derece yapmalıyım.. Tüm peteklerde dijital termostat var.... Yani her peteği istediğim saatte istediğim derece de tutabiliyorum..(Bu dijital termostatlı vanayı size de tavsiye ederim). Bir diğer sorum ise banyodaki peteği tamamen kapatmam daha mı ekonomik olur..Çünkü banyo yanmasa da soğuk olmuyor ama diğer odaların tüketimini arttırır korkusuyla kısık da olsa açık bırakıyorum...Yani sizce ne yapmalıyım...Değerli fikrinizi söylerseniz çok sevinirim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laciverd

    ilk defa mesajım cevap gelmedi. galiba benim mesajımın saçmalığından olsa gerek. ben de düşündüm taşındım. bu evden taşınmaya karar verdim. mecbur muyum bu çileyi çekmeye. 4 yıldır çekiyorum zaten. tutacağım evin özelliklerinin neler olacağını da bu ev sayesinde öğrendim zaten.

    hocam merhaba yıllar geçmiş ama üst üste iki mesajınızı okuduktan sonra tebessüm ettim :).umarım yeni ve kendi evinize kavuşmuş rahat şekilde devam ediyorsunuzdur :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.