Şimdi Ara

Doğal Çilek Evde Yetiştirdim SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler çileği çok seven bir insan olarak babama evde çilek yetiştirmeyi deneyelim dedim. Oda kabul etti çilek tohumu aldı balkondaki saksıya diktik bugün 1 tane büyümüş olanını kopardım yedim beyler gerçekten kokusu tadı harika sizede öneriyorum zor bişey değil ve onunla ilgilenmek sulamak fln eğlenceli işler
     Doğal Çilek Evde Yetiştirdim SS'li Doğal Çilek Evde Yetiştirdim SS'li Doğal Çilek Evde Yetiştirdim SS'li

• Onunla kedi bile doymaz la.
  • Bunlar da benimkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Onunla kedi bile doymaz la.

O daha büyüycek hocam
  • Tohumları sakla tum tohumlar kısırlaştırılıyor cunku..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaşk44

Evet beyler çileği çok seven bir insan olarak babama evde çilek yetiştirmeyi deneyelim dedim. Oda kabul etti çilek tohumu aldı balkondaki saksıya diktik bugün 1 tane büyümüş olanını kopardım yedim beyler gerçekten kokusu tadı harika sizede öneriyorum zor bişey değil ve onunla ilgilenmek sulamak fln eğlenceli işler
     Doğal Çilek Evde Yetiştirdim SS'li Doğal Çilek Evde Yetiştirdim SS'li Doğal Çilek Evde Yetiştirdim SS'li

Çileklerin alına poşet koyun çilekler toprağa deyince bozuluyolar.

• hll knk
  • UNUTMAZSAM EVE GİDİNCE BENDE ATARIM DAHA KIZARMADI AMA OLSUN 5-6 TANE VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşlı Coni

quote:

Evet beyler çileği çok seven bir insan olarak babama evde çilek yetiştirmeyi deneyelim dedim. Oda kabul etti çilek tohumu aldı balkondaki saksıya diktik bugün 1 tane büyümüş olanını kopardım yedim beyler gerçekten kokusu tadı harika sizede öneriyorum zor bişey değil ve onunla ilgilenmek sulamak fln eğlenceli işler

Sağol hocam bunu dikkate alıcam

• quote:

quote:

Etrafını naylonla sarmak gibi mi ? Toprağa deyince çürüme olayını duymuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

quote:

Etrafını naylonla sarmak gibi mi ? Toprağa deyince çürüme olayını duymuştum.

Yok etrafına sarmak değil çileğin altına bir parça koyun sadece toprağa değmesin.
    Normalde böyle yetiştiriliyor zaten
    http://www.kobikent.com/uploads/products/P15859_091106225404.jpg

• Balkon var ama saksı koyacak yer yok güneş görmesi lazım bende özeniyorum imkan yok işte
  • balkon var ama saksı yok
  • Valla bende özendim ama bunun için geniş bi saksı lazım en azından üç beş bişey çıkması için. Onun için de yer yok.
  • Bizde terasta yetiştiriyoruz domates,biber , çilek büyüyolar daha koparmıcam ayrıca yukarda arkadaşların belirtiği gibi bez parçası koy.
  • Elinize sağlık. Bizde bir ara bahçemizde yetiştirmiştik. Deniz kumu gibi kumlu veya killi toprağı daha çok seviyor.
  • Bizim köyde dağ çileği oluyor küçücük aynı onlar gibi tadı nasıldır kim bilir
  • Saksı var balkon yok; balkon var saksı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.