Şimdi Ara

Doğa Koleji TEOG’da da yine Türkiye’nin Zirvesinde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Doğa Koleji TEOG’da da yine Türkiye’nin Zirvesinde!


     

    Son 4 yıldır SBS’de en başarılı okul olan Doğa Koleji, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. Doğa Koleji öğrencilerinin % 57’si, bu yıl ilk kez uygulanan TEOG’da, en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarı elde etti. Birinci dönem yapılan TEOG sınavlarında 7 Doğa Koleji öğrencisi tüm soruları doğru yanıtlarken, ikinci dönem yapılan TEOG sınavlarında ise 37 Doğa Koleji öğrencisi tüm soruları doğru yanıtladı.



    Doğa Koleji’nin ortaokul öğrencilerine yönelik kendine has eğitim modeli “SOES” kapsamında eğitim gören Yiğit Yüce ve Civan İzol, her iki TEOG sınavında da tüm soruları doğru yanıtlayarak TEOG sınavının zirvesinde yer aldı. TEOG sınavlarında Acıbadem Doğa Koleji Bilim Okulu ise, 687.656 puan ortalamasıyla “Türkiye’nin en başarılı okulu” oldu.



    TEOG’da Büyük Başarı!



    Doğa Koleji’nin SOES eğitim modeli ile 4 yıllık SBS başarısının ardından TEOG’da da başarısını kanıtladı. Öğrenci merkezli eğitim felsefesiyle kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyen Doğa Koleji, TEOG sınavında tüm branşlardaki soruların tamamını doğru yapan 42 öğrencisi ile yine zirveye yerleşti. Bu sene ilk kez uygulanan ortak sınavlarda (TEOG) öğrenciler Doğa Koleji’nin uzman öğretmen kadrosu tarafından hazırlanan soruların benzer ve aynı olanlarıyla karşılaştı. Sınavın ardından görüşleri alınan Doğa Koleji öğrencileri ortak deneme sınavları, yaprak testleri ve ödev kitaplarındaki soruları çözmüş gibi hissettiklerini ve sınavları çok rahat atlattıklarını belirttiler.

    Kasım ve Nisan ayında 6 branştan yapılan TEOG sınavında 3210 öğrencinin 1822’si en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak inanılmaz bir başarı sergiledi.



    Türkçe Matematik Fen ve Teknoloji TC. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük İngilizce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

    1.TEOG'da tüm soruları doğru yapanlar 568 579 132 585 899 164

    2.TEOG'da tüm soruları doğru yapanlar 1267 365 528 304 666 477

    TEOG'ların en az birinde tüm soruları doğru yapanlar 1350 694 568 727 1067 554

    TEOG sınavına giren öğrenci sayısı 3210 3210 3210 3210 3210 3210











    687.656 puan ortalamasıyla Türkiye’de en yüksek başarı!



    TEOG’da da zirveye yerleşen Doğa Koleji başarılı olan okullar sıralamasında da en yüksek puanı elde etti. Acıbadem Doğa Koleji Bilim Okulu, 687.656 puan ortalamasıyla Türkiye’de zirveye yerleşirken Acıbadem Bilim, Ankara İncek, Antalya, Atakent, Ataşehir, Bahçelievler, Balıkesir, Bostancı, Bursa Hamitler, Halkalı Bilim, İnegöl, Kocaeli, Malatya, Mersin, Şişli-Bomonti Bilim, Topkapı, Üsküdar ve Yakacık kampüslerindeki 42 öğrenci de tüm soruları doğru yanıtladı.



    Kazanmak değil, başarmak amaçlı eğitim!



    Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Ömer Suat Gündoğdu; TEOG başarısı ile ilgili görüşlerini “Bizler öğrencilerimizin her alanda başarılı olabilmesi için onların tüm duyularına hitap eden eğitim modelleri geliştiriyor ve çocuklarımızın anaokulundan itibaren bu modellerle sistemli eğitim almasını sağlıyoruz. Öğrencilerimize “kazanmak” yerine “başarmak” felsefesiyle eğitim veriyoruz. Biliyoruz ki gerçek başarı sadece soru çözmek anlamına gelmez, dolayısıyla öğrencilerimizi sınav kazanmaya odaklamıyoruz. Akademik başarıların yanı sıra hayatta da başarılı olabilen, öğrenmeyi seven, girişimci, kendine güvenen ve sosyal hayatta da aktif nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor, bunun yanında öğrencilerimize çalışma disiplini kazandırıyoruz. Bu felsefeyle eğitim alan çocuklarımız da tüm sınavlarda başarıdan başarıya koşuyor” şeklinde ifade etti. 








  • "Donanım"haber.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka? Burası teknoloji ile ilgili haber sitesi. Çok yanlış gelmişsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olacak reklam parası

    reklamı haber olarak lanse etmek iyi fikir
  • Yav telefon ,bilgisayar reklamı yaparsınız anlarım ama doğa koleji ne alaka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar para aldınız reklam için ?
  • Okul binasının üzerine nohut tanesi buyuklugunde termal macun sıkıp çatıyı üzerine iyice bastıracaksın sonra ver elini 5ghz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teknolojikmiş
  • Yahu reklam alıyorsunuz tamam da neden altına cevap kısmını aktif bırakıyorsunuz?! Millette doğal olarak haklı bir şekilde coşuyor sonra.
  • Okulda sıvı soğutma mı var hava soğutma mı? Overclock ile kaç GHz'e getirdiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi reklamlar
  • başarılarının devamını dileriz ne diyelim
  • Oraya başvuran 100 öğrenciden 1ini 2sini alıyorlar zaten öyle okulun öğretmen, sosyal seviyesi ile alakalı değil yani. Oraya giden çocuk zaten başarılı çocuktur. Bunu bilin. Başarısını sorarlar orada sana ilk, başarılıysan hemen yılışık yılışık hareketler, övünmeler başlar. Başarısızsan yüzüne bile bakmazlar. Biz gittiğimizde %70 indirim demişlerdi. Komşumuz bizden 2 gün önce gitmişti, onlara hiç kontenjanımız kalmadı demişlerdi. Sonra ne iyi bir okul demeyin bunlara. 1 2 yanlış çıkartacak öğrenciyi alıyorlar full yapmasını sağlıyorlar. Eğitimleri evet iyi ancak dışarıdan gösterimi bu. Kötü öğrenci değil bunlar. Asla da olmadılar. Kötü öğrenci almıyorlar da kolay kolay.

    Artı olarak sbs zamanında bazı illerde yapılırdı ocakta sbs ayarında valilik tarafından yürütülen bir sınav. Bunlar iyi öğrencileri sınava sokup kötü öğrencileri sokmazlardı. Bunu okul müdürü olan amcam da söyledi, dershane müdürümüz de. 120 öğrenci varsa 30u 40ı giriyor üst seviyelere yerleşiyorlardı hemen. Böyle de sahtekardırlar.

    Ayrıca reklam yapmayın




  • 1 yıl okudum Sivas Doğa da . Bildiklerim de kayboldu. Annem 5 ile 10 u kalemle çarpıyor çocuk dediğinde ne güzel işte işlem yapıyor dedi sınıf öğretmeni Ama eğlencesine aktivitesine diyecek yok Bir de e doğa sistemi her gün ne yapıldı ne ödev verildi sınav ne zaman sınava doğru tekrar sınav anımsatma Muazzam TEd de yok bu yıl

  • birgün bu forum ömrünü tamamlarsa bilin ki sebebi reklam politikasıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.