Bildirim
Doğa İçin Çal 7 [Mutlaka dinleyin HARİKA!]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet harika olmuş cidden bende bugün izledim. _____________________________ -
-
1.yi bile hala dinliyorum. 7.den şimdi haberim oldu.
Hep takip ederim. Sağ olasın..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tdelikan20
1.yi bile hala dinliyorum. 7.den şimdi haberim oldu.
Hep takip ederim. Sağ olasın...
Ne demek hocam, haberi olmayanların haberi olmasıydı zaten amacım :)_____________________________ -
Kusura bakmasınlar ama gerçekten bu sefer kötü olmuş !!!
10 üzerinden 2 !!! Acayip sinir oldum. Beklentilerimi hiç ama hiç karşılamadı !!!
Ayrıca "Bizde Buradayız-Ayrılık" şarkısını şiddetle tavsiye ederim.
_____________________________ -
quote:
Kusura bakmasınlar ama gerçekten bu sefer kötü olmuş !!!
10 üzerinden 2 !!! Acayip sinir oldum. Beklentilerimi hiç ama hiç karşılamadı !!!
Ayrıca "Bizde Buradayız-Ayrılık" şarkısını şiddetle tavsiye ederim.
Neyini beğenmediğiniz hocam? Bana kalırsa harika olmuş._____________________________ -
Ciddi manada hastasıyım bunların. Bende söylemek için başvuruda bulundum. Tabi konservatuar mezunu falan istiyorlardı zannedersem. Üzerine 6 şarkı daha söylediler hala bekliyorum :D
Tekrar dinledim. Puanımı 4/10 olarak değiştiriyorum. Niye beğenmedim. Diğerleri gibi tüylerimi diken diken etmedi ya da diğerleri gibi beni coşturmadı. Doğa İçin Çal kalitesi gibi değilde Denizli/Yozgat/Isparta/18 Mart Üniversitesi/... için çal kalitesinde olmuş.
Sadece merakımdan soruyorum. Size göre diğerleri kadar başarılı mı ?_____________________________ -
quote:
Ciddi manada hastasıyım bunların. Bende söylemek için başvuruda bulundum. Tabi konservatuar mezunu falan istiyorlardı zannedersem. Üzerine 6 şarkı daha söylediler hala bekliyorum :D
Tekrar dinledim. Puanımı 4/10 olarak değiştiriyorum. Niye beğenmedim. Diğerleri gibi tüylerimi diken diken etmedi ya da diğerleri gibi beni coşturmadı. Doğa İçin Çal kalitesi gibi değilde Denizli/Yozgat/Isparta/18 Mart Üniversitesi/... için çal kalitesinde olmuş.
Sadece merakımdan soruyorum. Size göre diğerleri kadar başarılı mı ?
Haklısınız diğerleri kadar heyecanlandırmadı ama yinede beğendim
Ama dediginiz gibi diğerlerinin kalitesi kadar yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
"Bizde Buradayız-Ayrılık" bunu dinlediniz mi hocam ?
En az doğa için çal kadar başarılı._____________________________ -
Bu turkuyu Stellamara'dan dinleyince tuylerim urperiyor.
https://youtu.be/2O3gd7avoaM
Tesekkurler seviyorum Doga Icin Cal'i da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt