Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.009
Cevap
50
Favori
204.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özel bölüm çıktı
    Doctor.Who.2005.S05.Christmas.Special.A. Christmas.Carol.HDTV.XviD-FoV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 27 Aralık 2010; 0:52:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -PiToN-

    Özel bölüm çıktı
    Doctor.Who.2005.S05.Christmas.Special.A. Christmas.Carol.HDTV.XviD-FoV


    altyazı beklemeli şimdi
  • kesinlikle bağımlılık yapan bir dizi bu :)

    ama halen matt smithin yakışmadığını düşünmekteyim ben



    özel bölümde geçen bir sahne bu inancımı pekiştirdi resmen

    ocuk: aren't you gonna tell me its dangerous?
    dr: dangerous!? come on, we re boys! and you know what boys say in the face of danger???
    çocuk: what?
    dr: mommy!

    arkadaş doctor dediğin adam gitmiş şeytanlarla savaşmış yenmiş adam
    doctor gidiyor devasa ordulara savaş açıyor
    great time war da ön cephede savaşmış adam
    bu lafı eder mi orada

    doctor aynı anda hem sempatik olmalı
    hemde korkusuz ama korkulacak birisi olmalı
    onun kızmasından korkacaksın bir şey söylerken çekineceksin

    ama matt smith çok basite indirgiyor
    bu bilgeliği hızlı konuşarak belli etmeye çalışıyor
    oluyor mu
    bazen :)
    ama üstte ki örneğe yakışmıyor doctorun şahsiyeti :)


    ek olarak
    steven moffat sen bizi bırakma diyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aero1 -- 9 Ocak 2011; 0:44:02 >




  • Cnbc-e de dün akşam verilen bölümün müziklerini bilen bir insan evladı var mı?
  • BBC bünyesindeki dizilerden Doctor Who'nun yeni sezon ilk gösterim tarihi açıklandı. Buna göre dizi önümüzdeki ay sevenleriyle buluşuyor. Dizi, 23 Nisan Cumartesi günü yeni sezona merhaba diyecek. Dizinin açılış bölümü iki parçadan oluşacak.

    http://www.dizimizi.com/haber-doctor-who-6-sezon-23-nisanda-basliyor.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Demirsoy

    BBC bünyesindeki dizilerden Doctor Who'nun yeni sezon ilk gösterim tarihi açıklandı. Buna göre dizi önümüzdeki ay sevenleriyle buluşuyor. Dizi, 23 Nisan Cumartesi günü yeni sezona merhaba diyecek. Dizinin açılış bölümü iki parçadan oluşacak.

    http://www.dizimizi.com/haber-doctor-who-6-sezon-23-nisanda-basliyor.html


    .....Nisan ayında başlayacak olan dizinin bu sezonunun ilk yarısını Nisan ve Mayıs aylarında izleyeceğiz. Geriye kalan diğer bölümler ise Eylül ve Ekim aylarında karşımızda olacak....


    çok ara veriyolar yahu koca yaz ne yapıcaz




  • Hakkaten ya, 6 bolum ızle sonra yıne yeı sezon gıbı bekle
  • Arkadaşlar sadece David Tennant'ın oynamış olduğu bölümleri yazar mısınız? O gittikten sonraki başa geçen yavan geldi bana, Tennant ne güzel deli-dolu oynuyordu. Biraz zahmet olacak size ama, ayrıca Rose'un, diğer esmer kızın ve en sonda gelen orta yaşlı kadının oynadığı bölümleri de ayırarak yazarsanız sevinirim. Ya da bulabileceğim bir yer varsa oradan bakayım. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zenyxia

    Arkadaşlar sadece David Tennant'ın oynamış olduğu bölümleri yazar mısınız? O gittikten sonraki başa geçen yavan geldi bana, Tennant ne güzel deli-dolu oynuyordu. Biraz zahmet olacak size ama, ayrıca Rose'un, diğer esmer kızın ve en sonda gelen orta yaşlı kadının oynadığı bölümleri de ayırarak yazarsanız sevinirim. Ya da bulabileceğim bir yer varsa oradan bakayım. Teşekkürler.


    2 ve 3. sezonlar sanırım ve belki 4 emin değilim. Bu arada The Sarah Jane Adventures dizisininde 3. sezonunun 4. ve 5. bölümleriydi yanlış hatırlamıyorsam orada da Doctor görünüyor. Bu arada o diziyide tavsiye ederim. Birazcık daha aile dizisi tadında, biraz daha yumuşatılmış gibi ama tema aynı ve çok eğlenceli gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 9 Nisan 2011; 19:06:10 >




  • geçen hafta kütüphaneli bir bölüm vardı. şimdiye kadar seyrettiğin en güzel bölümdü. ha bir de kuantum yaratıkları var .. o bölüm de çok güzeldi.
  • arkadaşlar bana doctor who ile ilgili teknik bilgi lazım (daha hiç izlemedim)
    şimdi mamundada 1963-1989 arası tüm bölümler 200küsür gb olarak var. ama bunların altyazıları yok ? dp baktım tüm bölümlerin ingilizce bile yok. şimdi siz arkadaşlar ingilizce altyazı olmadan bu bölümleri nasıl izlediniz ? veya izlediniz mi ? 26 sezon sonuçta. ayrıca torrenti daha indirmedim ama içeriğine bakıyorum 1. sezon 8 bölüm ama her bölüm kendi içinde episode lara ayrılmış. şimdi ilk sayfadaki sıralamaya uyabilmek için bunları nasıl izlemeliyim? yoksa ilk sayfada bunlara yer verilmemiş mi ?
  • Evet ilk Doctor Who dizisi zamanına göre kült bir yapımdı fakat herşy çok değişti. Yani kartondan yapılma canavarlar falan var o dizide. Ne kadar hoşuna gider bilmem. Ben izlemekle vakit kaybetmedim. Gerekli tüm bilgi ilk mesajda mevcut. Bizzat ben yazdım resimlerin bazıları silinmiş ama her kelimesi gereklidir. Ayrıca diziyi izlemek için kullanacağın seyir sırası da ilk mesajda mevcut (Her yılbaşında özel bölüm çıkıyor ve bu bölümler sezon içerisinde sayılmadığı için atıyorum Doctor who 4. sezon olarak aratırsan o sezon öncesi yayımlanan özel bölümü bulamazsın. )
  • @Dersah. çok sağol. o zaman doctor who nun bu eski bölümlerini pas geçmekten başka çaremiz yok zira ingilizce altyazı bile yok. ama birgün gelir en azından ingilizce altyazılar çıkar yada ingilizceme güvenecek hale gelirim o zaman klasik serileri de izlerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İnsectboy

    @Dersah. çok sağol. o zaman doctor who nun bu eski bölümlerini pas geçmekten başka çaremiz yok zira ingilizce altyazı bile yok. ama birgün gelir en azından ingilizce altyazılar çıkar yada ingilizceme güvenecek hale gelirim o zaman klasik serileri de izlerim.


    Rica ederim. İyi seyirler. Yeni sezonda 10 gün sonra başlıyor bu arada, söyleyeyim dedim
  • eski seri hakkında şunu söyleyebilirim,bbc bile bir dönem diziyi bulamıyordu arşivlerindesonra nasıl olduysa mamunda'ya düştü ve bildiğim kadarıyla o eksiksiz.eski dizi daha ziyade senaryo üzerine kurulu,olaylar sezon sezon ilerlemez doktor'un maceralarına göre şekillenirdi.mesela ilk aklıma gelen kıyaslamayı 4. sezonun sonuyla yapabiliriz(ilerisi spoiler olabilir)


    doktor dalek'lerin yaratıcısı the master ile 2 veya 3 bölüm uğraşmış iken eski seride master'la ilk karşılaştıkları anda 12 bölüm boyunca onla uğraşmıştı ki hatırlatmak gerekirse yeni seride sezonlar 13 bölüm


    spoiler'den de anlaşılacağı gibi 1963-1989 arası olan seri saf bilimkurgu içeriyor,senaryosu gerçekten müthiş.tabii izleme şansına erişemedim.ancak yeniden başlasanız da sorun olmaz,eski seriden bilinmesi gereken şeyler var elbette.mesela master'ın neden dalekler'i yaptığı(inanın bunu ben de bilmiyorum),gallifrey yasaları,zaman savaşı hakkında detaylı bilgi(gerçi yeni serideki açıklama da yeterli olur) vb. birçok şeyin bilinmesi gerek.hoş ben de bilmiyorum çoğunu,ben bilmediğim hâlde zevk alıyorsam bilen adamın aldığı zevki düşünemiyorum.bir de çerez bilgi vereyim,tardis gittiği yere göre şekil değiştirebilen bir canlı formu ancak doktor ilk bölümde ingiltere'ye uğradıktan sonra tardis'in şekil değiştirebilme özelliği arızalanıyor,doktor da telefon klübesini sevdiği için arızayı düzeltmiyor.bu da eski serilerden bir bilgi.

    yeni sezon river song üzerinden ilerleyecek galiba,bir de 4. sezonun sonundaki o meşhur iki kadını gösterseler ne güzel olur.

    not:bir de trailer'daki "benden korkmalısın,bir sürü zaman lordu'nu öldürdüm." diyen ses kim çok merak ediyorum.zira doktor çok fena ayar verdi ona,öyle ayarın altında kalınmaz yani.

    edit:yanlışlıkla "daleklerin yaratıcısı master" demişim,yanlış yazmışım orada.şimdi ismini hatırlayamadım gerçi yaratıcının.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 15 Nisan 2011; 17:46:37 >




  • Her ne kadar saçma gibide gözüksede, bu dizinin Star Wars gibi bir tarzı var.İnsan kaptırınca izlenen bir dizi.
  • 6. sezonun ilk bölümü yayınlandı,malum yerlerde var ve altyazı da divxplanet'te mevcut.şöyle izleyen onlarca kişi olsa da muhabbetini,teorileri döndürsek.tek başıma da bölümle ilgili yazmak istemiyorum komik oluyor açıkçası.steven moffat döktürmüş gene.

  • 6.sezon ilk bölümü çok güzeldi. Silence'i güzel yapmışlar, görenler unutuyor hemen.

    Fragmanlarda Amy'i birini vururken gösteriyorlardı. Rory'i vurur diye düşünüyordum başka birisi gelmiyordu aklıma. Astronota ateş etmiş meğer. Rory'i de Silence öldürdü o odada bence.

    benden korkmalısın,bir sürü zaman lordu'nu öldürdüm diyen Silence olabilir mi?



    2.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Çok sevdim bu Silence'leri ben yahu




    quote:

    Orijinalden alıntı: ballrry

    edit:yanlışlıkla "daleklerin yaratıcısı master" demişim,yanlış yazmışım orada.şimdi ismini hatırlayamadım gerçi yaratıcının.


    Davros ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Nisan 2011; 16:21:06 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.