Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.009
Cevap
50
Favori
204.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen sezonda kötüydü. Arka planda ilerleyen daha büyük bir plot yok gibi duruyor, tıpkı geçen sezonki gibi.
  • bölüme bak yaa
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Gece gece o sondaki ....lar çıkmasa iyiydi . Bende 5 ve 6. sezonlar başka bir yere sahip, bence dizinin en sağlam iki sezonu ve çıkabileceği en üst seviyeye bu sezonlarda ulaştı dizi. Matt Smith , Amy ve rory başkaydı. Şuan dizide yeni birşey oluşturmadıkları takdirde tek merak edilen şey melez olayı ve doktorun aslı ne olup olmadığı. Tek umudum bare bu önemli olayı matt veya david oynasın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11x04


    Fena değildi bu bölüm. Morrissey dedeye ısındım.
    Robertson denen elemanı başta bir sevdim ama örümceği öldürmesi üzdü. Bölümün %90'ını elimle sanüsrleyerek izlesem de örümceğin inleyişine nasıl üzüldüm anlatamam. Her sezon böyle tipler çıkıyor yav.
    Doktor'a ne oldu böyle? Bölümün başında bir ağlamadığı kaldı ayrılacağı için.
    Geçen haftaki "fi yuuuu" rezaletinden sonra r*p midir p*p mudur neyse artık, onu çaldılar vaah vah
  • 4 bölüm oldu başlayalı ve sadece Rosa bölümünü çok az da olsa beğendim. O da zaten her sezon gelenekselleşmiş bölümlerden birisiydi.


    O kadar çok açıklanmayan soru bıraktılar ki saçma sapan bir bölümdü. Saymakla bitmez. Sezonun başından beri ben aşırı bunaldım çeşitlilik mevzusundan. Bence bunu bilerek yapıyorlar ki insanlar çeşitliliğe olan saygılarını yitirsin. Her sahnede kör göze parmak derecesinde bunu yapınca cidden beni rahatsız etti.

    Gelenin gideni aratacağını hiç bekletmezdim fakat şu 4 bölüm yüzünden ben bizzat Moffat'ı hafiften özlemeye başladım.
  • Henüz yeni doktora dönüşüm bölümünü bile izlemedim. Yorumlardan anladığım kadarıyla da 11. sezon kötü başladı ve kötü ilerliyor. İzlemesem mi acaba. Efsane efsane olarak kalsın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Henüz yeni doktora dönüşüm bölümünü bile izlemedim. Yorumlardan anladığım kadarıyla da 11. sezon kötü başladı ve kötü ilerliyor. İzlemesem mi acaba. Efsane efsane olarak kalsın :)

    Doctor un dönüşüm bölümünü izle sonunda rejenerasyon başladığı zaman diziyi kapat o rejenerasyonda Doctor başaramadı ve öldü diye hayal et (Hayal gücün ne kadar kötü olursa olsun ortaya çıkan "bundan" iyi olacaktır.)

    11. Sezonu da merak ediyorsan DW izleyip gaza gelen bir ekibin DW evreninin çakmasını yapıp çakma bir DW dizisi çekmeye çalışıyorlar niyetine bambaşka bir diziymiş gibi izleyebilirsin.




  • AhahahahaahaaahahhahahahahHahaha

    Ahahahahahahananajabahahabaabhaha

    Dizi ne hale geldi aman Yarabbi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL


    Doctor un dönüşüm bölümünü izle sonunda rejenerasyon başladığı zaman diziyi kapat o rejenerasyonda Doctor başaramadı ve öldü diye hayal et (Hayal gücün ne kadar kötü olursa olsun ortaya çıkan "bundan" iyi olacaktır.)

    11. Sezonu da merak ediyorsan DW izleyip gaza gelen bir ekibin DW evreninin çakmasını yapıp çakma bir DW dizisi çekmeye çalışıyorlar niyetine bambaşka bir diziymiş gibi izleyebilirsin.


    Alıntıları Göster
    DÜn izledim Capaldi'nin rejenerasyon bölümünü. Ne güzel ne harika bir bölümdü. 1. doktoru böyle de olsa görmek çok güzeldi. Bölüm de efsaneydi bence.

    Yeni doktorlu olan bölümler cidden o kadar mı kötü yahu? Keşke bitirselerdi 10 sezonda. Bi 5-6 yıl 10 yıl ara verselerdi yeniden başlanırdı bi şekilde.




  • Yeni doktora alışmak hep zordur ama bu seferkinde senaryo da rezalet. Nereden tutarsak elimizde kalıyor. Belki zamanla rayına oturur diyeceğim de pek de umudum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar eskı bolumlerden bırınde doktor magara gıbı bıryerde buyuk bır yaratık zıncırlı duruyordu uzayda bıryerde hatırlayan varmı sezon ve bolumu
  • Anicetus kullanıcısına yanıt
    Sezon 2 Bölüm 9 The Satan Pit
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    tesekkurler kafama takılmıstı
  • 11x06

    Just another episode for this season's viewers.
    Neeeey? Yaratık, enerji yiyerek mi besleniyormuş? wow, aman Tengrim. Hiç fark edemedik, zaten kim bilebilirdi ki? Zeus adına, çok büyük bir sürpriz oldu bu. Bu çok zekiceydi Doktor.
    Adamlar senaryo yapamamış; Doktor'a yaratığı - 40 dakikalık dizide - 30-35 dakikada çözdürmüşler.
    Edit: Yaratılan yaratığın görüntüsüne bakar mısınız? Yıl olmuş 2019, bunu nasıl becerdiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 7 Kasım 2018; 1:59:38 >
  • Ben bu külliyatın kitaplarını okumaya geçiyorum yoksa gerçek doktoru unutacağım gibime geliyor :(


    Pting geldiğinde keşke tüm ekibi yeseydi
  • Dalga geçer gibi bölümler devam ediyor. Yok mu şu diziyi alacak birisi arkadaş ya?? Bıktık
  • Son yorumlardan sonra 11. sezonu kesinlikle izlemiyorum. Sezon bitsin yorumlara tekrar bakalım tekrar değerlendiririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 30 Mart 2019; 0:59:25 >
  • 11x6


    Eee bizim Doctor yine Bootstrap paradoksu yaptı Rosa Park bölümündeki gibi. Düğünü gerçekleştiren Doctor, dedikleri gibi sınırda oldu Pakistanda evlenen ilk kadın vs. (Çocuk ne ara oldu da büyüdü Yaz da oldu? Akşamından işi pişirdiler herhal?! Düğünde öpüştüler diye hamile kalmamıştır artık!) her şey yaşlı ninenin dediği gibi oldu.

    Bölüm başında 1947 ye geldiklerinde Doctor bir şey görünce aha altta ilerleyen bir hikaye var herhal, sezon bok yoluna gitmiyor artık bir şeye benzer diye düşünürken sanrıların nedeni bu bölümdeki uzaylı elemanlarmış. Uzaylı elemanlar da Capaldinin son bölümünde gördüğü uzaylının diğer şubesi galiba, ölenlere tanıklık etmek, o sırada orada olmak, ruh toplama dna emikleme vs alayı aynı.

    Dizinin yönetim, kamera arkası kısmı inanılmaz zayıf kalıyor. Kamera önündekilerde de zerre düzelme yok artık gözümüz alıştı bu çapsızlara ama o kamera arkası ekip ah o ekip. Aynı olayları aynı yöntemleri kullanıp duruyorlar hala Tardisi kullanamıyorlar bölüm başında bir sahnede görüyoruz daha yok ortalıkta! Baya baya 2 elleriyle bir soniki doğrultamıyorlar. Her bölüm bir şey olur sonik babalara gelir ve çalışmaz ama sonunda çalışır.

    Bu tembel, hayal gücü yoksunu elemanları nasıl oldu da 50 yıllık Bilim kurgu/fantastik bir projenin başına getirdiler aklım almıyor arkadaş!




  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

    O Hindu eleman büyük babası değil zaten. Kadın muhtemelen sonra başka biriyle evlendi.

    Sezon aynı tatsızlıkta sevam ediyor. Sezonda birkaç rezalet bölüm vardı gerçi. Bu onlardan değildi, en azından izlenebilir kıvamda yapmışlar. Bu da bir şey.
  • Alma Moffat'ın ahını, çıkar aheste aheste
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.