Şimdi Ara

Doa kapsamı hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doa kapsamı hakkında bilgi verecek arkadaş var mı.
    Doa kapsamında pc yi vatana bıraktım servise yollasın diye.
    Fatura sahibi de babam oluyor.
    Servis doa raporu verirse değişim ve ya iade için vatana mı götürüyoruz ürünü onlar mı değişiyor yoksa distribütör mü?
    Ve illa fatura sahibini mi ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Bende Dell marka 5558 son model bir laptop satın aldım 27.10.2015'de sıfır açılmamış kutusunda neyse ürünü kullanmaya başladım üç gün sonra ekranında pembe yeşil renkler çıkmaya başladı Dell servisi Koç sistemmiş aradım kardeşim benim pc yeni daha 1 haftalık pc kapandı açılmadı bir daha dedim , istemiyorum bu PC'den soğudum bak tamir
    Edecekseniz hiç almam bilesiniz falan dedim , tamam not aldık değişim talebinizi gönderin yurt içi ile dediler gönderdim 10 gün sonra Dell team'dan bana doa raporu geldi mail olarak yani değişim falan birşeylerden bahsediyor aldığın yer le görüş diyor Mail'de, aldığım yerde izmir de bir beyaz eşya spotçusu bu arada yani pc Bayii falan bir yer değil aradım kardeşim senin sorunun Dell ile ben arada çorbacıyım al sat yapıyorum diyor, madem doa raporun elinde faturanın orjinalide Elinde göndersinler sana bir tane aynısının yenisinden diyorlar şimdi benim ne yapmam gerekiyor, bu PC'yi arena bilgisayar distribütörlüğünü yapıyor onlar bana direkt gönderse olmuyormu sistem Nasıl işliyor bilen varmı? Doa raporunun altında 20 gün süreçden falan bahsediyor , yardım edin lütfen, saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.