merhaba arkadaşlar . benim dns ile ilgili bir sorunum var . sürekli dns ile ilgi sorunlar yüzünden internetim kopuyor . Bugünde aynısı oldu tam 2 saatdir yoktu aradım ttnet müşteri hizmetlerini tam ararken İnternet geldi . bunu bilerek mi yapıyorlar anlamadım . bana kopuk iken arayın o zaman yardımcı olabiliriz dediler . sorun bende mi ? yoksa onlarda mı ? ttnet'i arayıp neler söylemeliyim ki sorunum çözülsün .
DNS ile ilgili olduğunu nereden anladınız? MH dediyse %90 alakası yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
DNS ile ilgili olduğunu nereden anladınız? MH dediyse %90 alakası yoktur.
sürekli sorun düzelt dediğim zaman dns ile ilgili bir problem buluyor . bu arada yeni bir şey keşfettim . pc kapalı iken tabletten dolaşıyorum o zaman netde bir problem yok . fakat pc açınca kopuyor .
Bağlantının kopması ile DNS'in bir bağlantısı yoktur. DNS = domain name service'dir, modemin internete bağlı olup olmamasını etkilemez. Sizin sorununuz başka bir şey. Kopuyor derken fiziken modemin bağlantısı mı kopuyor? Hat değerlerinde sorun olabileceği gibi modeminizde de sıkıntı olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Bağlantının kopması ile DNS'in bir bağlantısı yoktur. DNS = domain name service'dir, modemin internete bağlı olup olmamasını etkilemez. Sizin sorununuz başka bir şey. Kopuyor derken fiziken modemin bağlantısı mı kopuyor? Hat değerlerinde sorun olabileceği gibi modeminizde de sıkıntı olabilir.
kardeş sorundan algıladığım kadarıyla benim pc ile ilgili bir sorun var. tablet den girdiğimde sorun yok fakat ana pc açıldığında net kopuyor .