Şimdi Ara

Dmca Pro Üyelik Nedir, Ücretli Ve Ücretli Dmca Üyeliği Farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sual
    seo***.comda okumuştum şöyle demişler; ” DMCA kayıdı yapılarak içeriklerimizi güvence altına aldık”

    https://www.google.com/webmasters/tools/dmca-notice?rd=1&hl=tr&pli=1

    ücretsiz de zaten burdan şikayet edebiliyoruz, dmcaya senelik ücret ödemenin mantığı nedir, ücretsiz üyelikten ne farkı var?

    dmca’ya senelik 100 dolar ödeyip içeriğimize koruma altına alırsak, bizden çalan siteleri otomatik olarak mı tespit edecektir?

    Cevap
    Dmca’nın sitesinde belirtildiği üzere:
    Temel Ücretsiz Koruma Paketinde:
    Standart rozet, website sertifikası, yıllık 1 adet ücretsiz sıralamadan çıkarma, tüm profesyonel hizmetlerden %10 indirim, bilgi bankası, korumalı sayfa takibi özellikleri mevcut.

    Aylık 10 Dolar Ücretli Profesyonel Koruma Paketinde:
    Standart ve premium rozetler, website sertifikası, yıllık 10 adet ücretsiz sıralamadan çıkarma, çoklu sıralamadan çıkarma (aynı anda birden fazla sıralamadan çıkarma işleminin başlatılması ve yönetilmesi), içeriğinizin kopyalarını tespit etme, hangi sitelerin içeriğinizi çaldığını tespit eden website dedektifi özellikleri mevcut.

    Kaynak:http://www.seonasilyapilir.com/soru/dmca-pro-uyelik-nedir/



  • DMCA nedir? Paylaştığınız metinleri ve içerikleri korumaya yönelik ücretsiz koruma işlemidir. Açılımı Digital Millennium Copyright Act olarak adlandırılır. Türkçeye çevirdiğimizde “Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası” olarak yer almaktadır. Bu işlem ne işe yarar sorusuna cevap verilecek olunursa Sizin paylaştığınız bir gönderiyi ya da içeriği kopyalayarak kendi sitesine yönlendirmesine karşı yapılan bir projedir.
    http://www.ankebutbilisim.com/dmca-nedir/
  • DMCA Çözümleri nedir? Digital Millennium Copyright Act, İnternet üzerinde olan bir koruma programıdır.
    DMCA nedir? İçeriğinizi Korumaya yönlenmiş ücretsiz lisanslama koruma servisidir. Açılımı Digital Millennium Copyright Act olarak adlandırılır.
    http://www.ankebutbilisim.com/dmca-cozumleri/
  • DMCA nedir? İçeriğinizi Korumaya yönlenmiş ücretsiz lisanslama koruma servisidir. Açılımı Digital Millennium Copyright Act olarak adlandırılır. Türkçeye çevirdiğimizde “Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası” olarak yer almaktadır. Bu işlem Sizin yazdığınız bir yazıyı bir başka biri kendi web sitesine ekleyerek kendi linkleriyle donattı. Bu durumda siz Google düzeyinde kopyacı sıfatına düşebilirsiniz. Bu işlem bunu engellemeye yarar.
    DMCA Çözümleri nedir? Digital Millennium Copyright Act, İnternet üzerinde olan bir koruma programıdır. Telif hakkı yasası olarak da adlandırabiliriz. Google üzerindeki web sitenizde paylaştığınız içerikleri ve gönderileri başkaları tarafından kopyalanıp paylaşmasını engelleyen bir uygulamadır.
    http://www.ankebutbilisim.com/dmca-nedir/
  • Daha önce yukarıdaki linkte verilen Google'ın herkese açık telif bildirme formu ile bildirdiğim bir telif hakkı ihlalin söz konusu idi, Google talebimi kabul ederek ilgili içeriği sıralamalardan kaldırmış.

    Daha öncesinde de hasbelkader üye olduğum bir DMCA free gesabım bulunmaktaydım. Bugün hesaba girdiğimde benden bu işlemle ilgili 199 $ talep edilmekte olduğunu gördüm. İşlemi DMCA panelinden yapmadım doğrudan Google formu üzerinden yaptım. Onu da geçtim free hesaplarda yılda 1 kereye mahsus ücretsiz telif bildirme hakkı mevcut.

    Ben mi yanlış algılıyorum acaba, aşağıda DMCA panelde bana gönderilen mesajı ekliyorum. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanların yardımını rica ederim:

    Hello ***,

    Thank you for submitting your request for a Profession takedown service, with this case #***

    *Just to inform DMCA.com take-downs are a paid service.

    The way you have made this case # *****, you have asked for help via DMCA.com and our Professionally managed takedown service for $199/per website.


    DMCA.com offer two basic different takedown options.
    (- there might be other options, this depends on the content involved and site location )

    1) Our Professionally managed takedown service for $199/per website, where DMCA.com complete the work on your behalf.

    2) We also offer our Protection Pro service which is a $10 monthly ( $100 / yearly) subscription that includes a DIY (do it yourself toolkit) where you complete takedown's 100 % independently, using the DMCA.com tools.


    Please note DMCA.com will not issue a take down until you advise us.
    Nothing will happen with this case : we need your go ahead AND interaction.


    1 : Would you like DMCA.com to do it for you ($199 per website)?

    OR

    2 : you do it yourself with access to our DMCA.com DIY toolkit ($10mth/$100/yr)?


    Regards,
    Paul
    DMCA Takedown Client Services

    Direct UK: + 44 (0) 203.318.3240
    Direct USA: 778.747.0442 ext 713
    Email: paul@dmca.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.