Şimdi Ara

| Qnoops | - Metro Exodus %100 Türkçe Yama - | The Two Colonels & Sam's Story DLC'leri Dahil | (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
55
Favori
215.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yama cok guzel elinize saglik ama oyun cok kasiyor oynayamadim ekran kartim gtx 750 ti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rica ediyorum şu FarCry 5'e de bi' el at.1 seneden beridir RockErdem'in bitirmesini bekliyoruz,binlerce lira para toplandı,destek olundu lakin hala %60 olmamış durumda.1 senedir oyun yüklü,Türkçe olmadığı için adam akıllı oynayamıyorum.1 ayda 25k kelime çevirildi.1 senedir 30k kelimeyi bekliyoruz ve eminim ki 2020'ye kadar da bekleriz.Rica ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daho

    dedigini yaptım teşekkür ederim oldu hocam yanlız caspian bölümünde su ve petrol almak için damir ile gittigimiz bölümde oyundan kaynaklı damir tünele gireken takılıyor böylece tünele girmek için damir yardımcı olamıyor ve oarada kalıyoruz 1.0.0.2 ile de o bag düzeltilmemiş :( araştırdım birçok aynı olayı yaşayan var damir caspian bug diye araştırırsanız görürsünüz :) Bu arada yama çok iyi tekrar teşekkür ederim eline saglık üstadım

    Alıntıları Göster
    1.0.0.2 güncelleme ve Türkçe yama ile o bölümü sorunsuz geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Qnoops bildiğin çıkardı masaya koydu


    Keşke Mass Effect Andromeda çevirsen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Haziran 2019; 1:1:33 >
  • Dostum gözünü seveyim heavy raini çevir öyle muhteşem birşey yapmış olursun ki fazlasıyla tecrübelisin belli ki yamalarinin kalitesinden belli oluyor duacin oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sen ne güzel bir insansın! 15-20 sene önce kişisel web portallarının geneli karşılık beklemeden hizmet sunardı. Bir web sayfası yapardık. İçeriği güncel tutmadığımızda; bazıları merak eder, bazıları kibarca şikayet eder, bazıları kabaca kızar, söverdi. Fakat birçoğumuz; bu sayan, söven insanlara dahi "bu işi gönüllü olarak yapıyoruz, senin beklentine yanıt vermek zorunda mıyız" minvalinde yanıtlar vermezdik. Çünkü ziyaretçide beklenti oluşturmak, sorumluluk yüklerdi bize. Ya hakkını verecektik ya da yapmayacaktık. Bunun parayla alakası yoktu. Sevdiğimiz için yapardık. İnsanların senin sunduğun şeyin karşılığında keyifli vakit geçirdiğini bilmek, geri bildirimler almak mutlu ederdi. Ayrıca kendimizi de geliştiriyorduk tabi bunu yaparken. Buna odaklanırdık. Şimdi gönüllü veya bağış beklentisiyle çeviri yapan arkadaşların tavırlarına örnekler vererek ağır rencide etmek istemiyorum. Umarım verdiğim örnek ile bu çevirmenlerin tavırları arasındaki bağlantı kurulabilmiştir. Çeviri için çok teşekkür ederim. Oynadıkça seni hatırlayacak minnet duyacağım. :) Yakın zamanda da bir sokak hayvanını senin adına beslerken fotoğraflayıp burada paylaşacağım. Sağlıcakla kal.




  • windows defenderı kapatmama rağmen yama programını açamıyorum. öneriniz var mı?
  • ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:28:16 >
  • Qnoops kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda çalıştığın bir projen var mı? İsmini söylemene gerek yok sadece yakında bir süprizin olacak mı olmayacak mı merak ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu gamepass ıle micrsoft storedan aldım. Bu yamayı kurma imkanımız var mı?
  • ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:28:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize emeğinize sağlık yamayla oyun güzel oldu yanlız oyun istedigim gibi degildi çok kısa sürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tylolhot06

    Oyunu gamepass ıle micrsoft storedan aldım. Bu yamayı kurma imkanımız var mı?
    maalesef
  • Qnoops kullanıcısına yanıt
    biraz geç oldu kardeşim ara vermıştım. ilerleyen bölümlerde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. bilgin olsun. dediğim şekilde yaparsa arkadaşlar 0.2 güncellemesinde senın yaman ile oynayabilirler.
  • 2 3 yerde hata var onun dışında gayet güzel çalışırken sıkıntı çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro Exodus'u dün iyi sonla bitirme şansına eriştim. Qnoops arkadaşımız on numara iş çıkarmış. Türkçe yamanın bu kadar kısa sürede profesyonel bir şekilde çevrileceğini beklemiyordum. Tekrardan Qnoops arkadaşımızın emeklerine sağlık diyorum.
  • Çok teşekkür ederim, acaba metroya TR yama çıktı mı diye bakarken senin konunu gördüm. Ellerine sağlık.
  • Oyunun korsan sürümü aşırı hatalı. O sürüm üzerine çok fazla performans iyileştirmesi ve bölümlerdeki hatalar giderildi. Yani korsan sürümde rtx 2070 ile 1080p de 60fps zor görüyordum neredeyse.. Oyunun son sürümünde baya iyileştirme var..

    Lakin; bir çok kişi gibi bende Xbox gamepass üyeliği ile oynuyorum. Microsoft sürümünde de Türkçe yama yapılamıyor. Bu oyun için pek sorun değil, hafif bir İngilizcesi var ama bundan sonra oyun almadan önce Microsoft Store olmadığına dikkat etmek lazım.
  • Ben de tam 50 GB'ı korsana gömecekken bu yüzden vazgeçtim @Shockwaveerror orijinal almaya karar verdim, korsan bulabildiklerimin çoğu Şubat 2019'dan çıkan ilk MetroExo versiyonlarıydı ve özellikle üstüne v1.0.2 Patch (26 Mart 2019'da çıkan 6 GB Ranger Update) aradım doğru düzgün bir şey bulamadım. Bir bakıma kırık hatalı orası burası ellenmiş karıştırılmış virüs/trojan ne olduğu belli olmayan versiyonlarla uğraşmaya değmez bence, ha 5-10 yıl önce olsa korsandan korsana koşardık her haltı yerdik de artık göz yemiyor uğraşamıyorum çabucak vazgeçiyorum.

    Mayıs ayı başında güzelim Epic Store indirimini kaçırdık ya hala buna yanarım 310TL yerine 170TL falandı, gerçi key sitelerinde Epic için uygun bir şeyler olur muydu bilemiyorum. Ayrıca orijinal almaya beklerken (ve sevgili @Qnoops kardeşimiz DLC'ler çıktığında yamaya eklenecek demişken) bu oyunu Gold/Deluxe/SeasonPass'lı almak lazım ya neyse 440TL fiyatına düzgün bir indirim gelmesi çok zor.

    Yani anlayacağınız (tabii en çok da @Qnoops'un Türkçe yaması hatırına diyebilirim) gelecek ilk indirimde MetroExo'yu (DLC'siz) almaya niyetliyim, belki fiyatı daha da düşer belki Epic Store key'i Kinguin-G2A-HRKgame-Fanatical buluruz daha rahat ederiz.

    Hem zaman çok çabuk geçiyor beyler bu oyunu alasıya kadar bir bakmışsınız Şubat 2020 oluvermiş MetroExo Steam'e gelivermiş olabilir yani :) Steam fiyatını da sanmıyorum 1 yıllık oyun için (60 $) 310-350TL'den başlatmazlar sanmam tahminim (çoğu Steam oyununda olduğu gibi) 210TL'den açacaklardır üstüne gelecek indirimleri düşünün, de işte o vakte kadar nasıl sabırla bekleyeceğiz asıl mesele bu. https://store.steampowered.com/app/412020/Metro_Exodus/




  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.