Şimdi Ara

DJI, drone'ların kimliğini tespit edebilen AeroScope ürününü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DJI, drone'ların kimliğini tespit edebilen AeroScope ürününü duyurdu

    Çinli drone geliştiricisi DJI, insansız hava aracı sistemlerini tanımlayabilen ve izleyebilen AeroScope adlı yeni bir ürün çıkardığını duyurdu. AeroScope, kayıt ve seri numarası gibi kimlik bilgilerinin yanı sıra konum, uçuş yüksekliği, hız ve yön dahil olmak üzere uçuş güvenliği ve işlevselliği ile ilgili tüm bilgileri yayınlamak için drone ile uzaktan kumandası arasındaki mevcut iletişim bağlantısını kullanıyor.

     

    Kayıt ve seri numarası gibi bilgiler, bir nevi plaka işlevi görerek şüpheli drone'ların sahibini belirlemek için kullanılabilecek. Ürün polis, güvenlik birimleri, havacılık otoriteleri ve AeroScope alıcısı bulunan diğer yetkili kişilerin kullanımına sunulacak.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft Edge'in Android sürümü kullanıma hazır
    DJI Politika ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Brendan Schulman konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Drone'lar, profesyonel ve kişisel kullanım için günlük bir araç haline geldiğinden, yetkililer kritik noktaların yakınlarında kimlerin drone uçurduğunu belirlemek istiyor" dedi.

     

    DJI, AeroScope'un mevcut tüm drone modelleri ile çalıştığını söylüyor. Bunun nedeni de ürünün yeni dahili ekipman, modifikasyon veya ekstra operatör masrafı gerektirmemesi. Şirket, AeroScope'un Nisan ayından bu yana iki uluslararası havalimanına kurulduğunu ve diğer ortamlarda performans testlerinden geçtiğini de belirtti. 







  • Fena bir kamera, bu işlere keşke dünya ile aynı anda global olarak geçilse, henüz Full HD bile tam oturtamadık 6K ara gömdünüz be hacı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 13 Ekim 2017; 15:35:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.