Şimdi Ara

Djarum Black nikotin, zifir oranları.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paketlerinde yazmıyormuş galiba. Bilen var mı? Katran oranını fazla olduğunu biliyorum ama orjinal paketlerde diğerlerine göre daha az nikotin kullanılıyormuş diye duydum. Bu işin aslı nedir?

Zifir ?
    Nikotin?
    Karbonmonoksit?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Djarum Black Nikotin ve Zifir Oranları

Djarum Black Nikotin Oranı:

Djarum Black sigaraları, diğer sigara markalarına kıyasla daha yüksek bir nikotin oranına sahiptir. Bir Djarum Black sigarasında tipik olarak 1,59 mg nikotin bulunur. Bu, Captain Black sigaralarından daha yüksek bir orandır.

Djarum Nikotin Oranı:

Genel olarak, Djarum markası altındaki sigaralar, diğer sigara markalarına kıyasla daha yüksek nikotin oranlarına sahiptir. Djarum sigaralarının nikotin oranı, sigaranın türüne bağlı olarak değişmekle birlikte, genellikle 1,5 ila 2 mg arasında değişir.

Captain Black Nikotin Oranı:

Captain Black sigaraları, Djarum Black sigaralarına kıyasla daha düşük bir nikotin oranına sahiptir. Bir Captain Black sigarasında tipik olarak 1,1 mg nikotin bulunur. Ancak, sigaranın türüne bağlı olarak nikotin oranı değişebilir.

Djarum Black Zifir Oranı:

Djarum Black sigaralarının zifir oranı, nikotin oranına benzer şekilde diğer sigara markalarına kıyasla daha yüksektir. Bir Djarum Black sigarasında tipik olarak 16 mg zifir bulunur.

Captain Black Sigara Nikotin Oranı:

Captain Black sigaralarının nikotin oranı, sigaranın türüne bağlı olarak değişir. Çeşitli Captain Black sigara türleri, 0,8 mg ile 1,1 mg arasında değişen nikotin oranlarına sahiptir.

Sigara kullanımı ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Sigara kullanmayı bırakmayı düşünüyorsanız, lütfen bir sağlık uzmanına danışın veya yerel kaynakları araştırın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.6 diye duymuştum , emin değilim.
  • Nikotin orani mi 1.6? Camel brown orta gelmişti bakalim bu nasil gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekasavar -- 19 Aralık 2013; 21:55:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Djarum black is made from the finest natural grown tobacco and blended with natural clove to enhange your smoking pleasure.
  • Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

Güncel

Üstünde zifir orani yazmıyor dostum,bu yüzden kimse sana net cevap veremeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

Güncel

Üstünde zifir orani yazmıyor dostum,bu yüzden kimse sana net cevap veremeyecek.

İllaki duyan olmuştur. Sansimizi deneyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.