Şimdi Ara

Dizi Arşivi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Sayenizde bir çok dizi seçip arşivlemeye başladım. Bunlar ;

Prison Break
    Bates Motel (Güncel)
    Hannibal (Güncel)
    Vikings (Güncel)
    The Sopranos
    Oz
    The Blacklist (Güncel)
    TWD (Güncel)
    Boardwalk Empire (Güncel)
    House of Cards (Güncel)
    The Newsroom (Güncel)
    Homeland (Güncel)
    Person of Interest (Güncel)
    Teen Wolf (Kız kardeşimle yaptığımız bir anlaşmadan dolayı indirdim. Hepsi bitince bakarım belki. Güncel)

Ayın 27'sinde başladım. Tam gün çalışmayla 31 Ekim 23:50'ye kadar indirdim. Kota sıfırlandı. Şimdi indirmek istemiyorum çünkü hız hemen düşmesin. 20'sinden sonra indireceklerim ;

Lost
    Fringe
    Dexter
    Band of Brothers
    The Wire
    Six Feet Under
    Breaking Bad (İnternetten izledim.)
    Game of Thrones (İnternetten izledim.)
    Friends

Evet bu dizilerin hepsi de bu ay sonu inecek. Karar veremediğim bazı diziler var. Şunlar ;

Arrow
    Mad Men
    House (Çok fazla bölüm var.)
    Tanınmış komedi dizileri --- TBBT , HIMYM , BMS ---
    Orange is the New Black
    Revolution
    Sons of Anarchy
    Ve aklıma gelmeyen bir kaç dizi.

İndirdiklerimden PB'e başladım. 1. sezon 13. bölümdeyim. Su gibi akıyor dizi. Oz çok daha iyi olduğu için onu sonraya bıraktım. Bu bitince Homeland , POI , BoardwalkEmpire şeklinde devam edeceğim. Bitmişleri sona bırakacaktım fakat PB'ye başlayayım dedim. Sizden istediğim kararsız kaldıklarım arasından ve henüz indirmediklerimden "kesin indirmelisin" veya "izlemesen de olur , listenden sil" dediğiniz dizi var mı ? Şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 2 Kasım 2013; 12:28:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arrow dizisinide izlemeni tavsiye ederim.

• Bi bakarım , teşekkürler.

UP !
  • Kararsız kaldıklarından hiçbirini indermesen de olur. Ben birçoğunu izledim(komedi dizileri hariç), ah vah dedirtecek diziler değil hiçbiri.
  • Sağolasın. Bende konularını pek beğenmediğimden düşünmüyordum ama tavsiye eden çok olursa başlayacaktım. Senin gibi diyenler olursa hiç başlamam.
  • 24 adlı diziyide arşive ekle bence
  • hdtv arşiv mi olur
  • Bence Lost'u atlayıp House indir. Ayrıca arşiv yapıyorsan indirdiklerin en azından DVD-Rip olsun.
  • House m.d. ve arrowu izlemelisin bence

• Ustad teen wolf'u tavsiye eserim. +Yanindada game of thrones olursa dadindan yenmez. Buram buram antik cag kokuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü kalitesini pek önemsemiyorum. Ama izledikten sonra çok beğendiklerim olursa görüntü kalitesi iyi bir şekilde indiririm. Yani arşiv oluyo diye çok kaliteli görüntü gerekmez. @waRRioR
    House'u iki kişi tavsiye etmiş. Listeme alabilirim o zaman. Arrow'a da başlamalıyım diye düşünüyorum. @Solert @Prison-Break
    Lost'u atlamam çünkü efsane bir dizi sonuçta izlenmese olmaz. @Solert
    24'e de bakabilirim. Polisiye dizi diye biliyorum. Severim öyle dizileri. @wintersun09
    Teen Wolf pek düşünmüyorum ama kardeşime sorarım biraz. Gerçi onun görüşlerine pek güvenmiyorum izlediği dizilerden dolayı ama . Ayrıca Game of Thrones - Breaking Bad - The Walking Dead izlediğim diziler. Belirtiyim. @Cruzer1998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 3 Kasım 2013; 19:42:28 >

• Bende de 37 dizi varmış ama yarısından fazlasını izlemedim.Tavsiyem sezon sezon bütün olarak indir, tek tek uğraşma.İndirdiklerinde en az 720p olsun elinde tutacaksan ben hd rip indiriyorum sileceğim çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 3 Kasım 2013; 19:49:56 >
  • Çok indirince kalıyo tabi. Mantıklı olan birini bitirince yenisini indirmek.
  • Hocam teen wolf genclik dizisi. Kurtlari,kurtadamlari seviyorsan basarili bi yapim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Sayenizde bir çok dizi seçip arşivlemeye başladım. Bunlar ;

Prison Break
    Bates Motel (Güncel)
    Hannibal (Güncel)
    Vikings (Güncel)
    The Sopranos
    Oz
    The Blacklist (Güncel)
    TWD (Güncel)
    Boardwalk Empire (Güncel)
    House of Cards (Güncel)
    The Newsroom (Güncel)
    Homeland (Güncel)
    Person of Interest (Güncel)
    Teen Wolf (Kız kardeşimle yaptığımız bir anlaşmadan dolayı indirdim. Hepsi bitince bakarım belki. Güncel)

Ayın 27'sinde başladım. Tam gün çalışmayla 31 Ekim 23:50'ye kadar indirdim. Kota sıfırlandı. Şimdi indirmek istemiyorum çünkü hız hemen düşmesin. 20'sinden sonra indireceklerim ;

Lost
    Fringe
    Dexter
    Band of Brothers
    The Wire
    Six Feet Under
    Breaking Bad (İnternetten izledim.)
    Game of Thrones (İnternetten izledim.)
    Friends

Evet bu dizilerin hepsi de bu ay sonu inecek. Karar veremediğim bazı diziler var. Şunlar ;

Arrow
    Mad Men
    House (Çok fazla bölüm var.)
    Tanınmış komedi dizileri --- TBBT , HIMYM , BMS ---
    Orange is the New Black
    Revolution
    Sons of Anarchy
    Ve aklıma gelmeyen bir kaç dizi.

İndirdiklerimden PB'e başladım. 1. sezon 13. bölümdeyim. Su gibi akıyor dizi. Oz çok daha iyi olduğu için onu sonraya bıraktım. Bu bitince Homeland , POI , BoardwalkEmpire şeklinde devam edeceğim. Bitmişleri sona bırakacaktım fakat PB'ye başlayayım dedim. Sizden istediğim kararsız kaldıklarım arasından ve henüz indirmediklerimden "kesin indirmelisin" veya "izlemesen de olur , listenden sil" dediğiniz dizi var mı ? Şimdiden sağolun.

listenizde hannibalıda gördüm. bende letitit şifresi var ama hannibalı bulamadım bütün bölümleri. siz hangi siteden indiriyorsunuz?

• Herkes nereden indiriyosa oralardan araştır biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 4 Kasım 2013; 7:29:05 >
  • sağol çok yardımcı oldun be. sen de herkez olduğun için sormuştum zaten
  • Sons Of Anarchy şiddetle tavsiye ederim izlediğim en güzel dizilerdendir

• Dizilerdendir demeseydin Jesse'nin avatarında ne işi var diyecektim . Ya motorlarla aram hiç iyi değildir ve sevmem de. O yüzden bir ön yargım var. Ama BB izleyen birisi bunu diyosa iyidir yani. Bi göz atarım.

• House MD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.