Şimdi Ara

Dizele yag katkısı...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avensis aracimin deposunu doldururken bu aralar (asagida actigim konudaki sebepten dolayi)
    2 takt yag koyuyorum (yaklasik bir depoya, 300 ml 2 takt yag: motorsikletlere konan yag) ve sanki motor calisirken eskiye nazaran daha rahat calisiyormus gibi. Bu yag motorda bazi degisiklikler yaparmi (iyi yada kötü) yada banami öyle geliyor psikolojik olarak.

Ne olursa olsun asagidaki problemimi cözüyor genede

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=21518720&key=

• Bende hayatımda ilk defa dizel bir araç kullanmaya başladım. Yakıt deposuna şu Shell lerde satılan 10 liralık yakıt katkılarından attırdım. Daha sessiz ve performanslı çalışıyor sanki. Ama bu katkı motor içersinde temizlik yapıyor biliyorsunuz. Sizin koymuş olduğunuz yağ bilakis içerde daha fazla kurum yapmaya sebebiyet verebilir. Kesinlikle sensörlerde yanıltıcı bilgiler oluşabilir kanısındayım. Tamamen sesli düşündüm. Kolay gelsin...
  • bende shell den aliyorum (belkide ayni yagdir cünkü baska motor katki yagi yok benim aldigim yerde) ve zaten bozulabilecek en pahali parca bozuk zaten :) O yag olmasa isim zordu.
  • Bi yanlış anlaşılma var sanırım, benimkisi dizel yakıt katkısı. 2 zamanlı motorlarda kullanılan yağdan değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.