Şimdi Ara

DİZEL OPEL MOKKA NİSANDA TÜRKİYEDE SATIŞTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  DİZEL OPEL MOKKA NİSANDA TÜRKİYEDE SATIŞTA

    opel Türkiye Genel Müdürü Keklik"Sessiz Güç - Mokka 1.6 dizel motoru ile segmentindeki en güçlü dizeli sunuyor” Opel’in SUV B Segmentindeki ilk modeli Mokka’ya olan ilgi sipariş adetleri ile gösteriyor. Avrupa’daki sipariş âdeti 340 bine ulaştı. Almanya’da üst üste iki yıldır yılın 4x4 ödülünü kazanarak kendini ispat etti. Sessiz Güç 1.6 CDTi motor, ülkemiz pazarında Mokka’nın satış rakamlarını yukarıya taşıyacak. Bildiğiniz üzere her yıl dizel ve dizel otomatiğe olan ilgi katlanarak artıyor. 1.6 dizel otomatik motorun motor yelpazemize eklenmesiyle pazarın taleplerine %100’e yakın cevap verir konuma ulaşacağız."


    1.6 Mokka dizelde düz vites seçeneğinin başlangıç fiyatı 77 bin TL, otomatik vites seçeneğinin başlangıç fiyatı 81 bin TL. 1.6 CDTi

    • Gürültü, titreşim ve sarsıntında sınıfında örnek• Düşük Yakıt tüketimi 4.3lt / 100 k m’ye kadar iniyor• Rakipler arasında en çabuk hızlanma 0-100km/h 9.9 saniye• Düşük devirde etkileyici güç• Euro 6 standartlarına uyum ......

    http://www.motobilim.com/2015/03/dizel-opel-mokka-nisanda-turkiyede.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 28 Mart 2015; 20:59:13 >







  • Fiyat makul gibi duruyor. Sunroof ve navi ile birlikte 85'e bırakırlar diye tahmin ediyorum.
  • Bugün 2 tane bayi gezdim qasqai düşünüyordum mokkaya yöneldim şuanda tamamen 1.6dizel otomatik seçeneği cosmo paketi gerçekten uygun fiyata.Qasqai tabi biraz daha büyük ama malzeme kalitesi vs kesinlikle mokka derim.
    Şimdi bir sıkıntı navigasyon ekranını eklettiğinizde bayilerin kendileri taktıkları farklı markalar var.Fabrikanın kendi markası yok o opsiyonla gelmemiş bu parti araçlar.Onu isterseniz 3650tl liste fiyatı var.Dışardan bayinin taktığı 2000tl.Bekleyip 3650tl verip oem almakla almamak arasında ikilemdeyim olmassa bütün bayileri aramayı düşünüyorum.Bu arada forumda kullanıcı başlığı yok sanırım bulamadım? Bu sene dizelle ve bu fiyatla bu donanımlarla mokkanın satışının yükseleceğini düşünüyorum.
  • Evet arkadaşlar yokmu şöyle sağlam tecrübelerini paylaşacak araç nasıl tavsiye eder misiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliatabak_ kullanıcısına yanıt
    Geçen çarşamba 3 adet mokka aldık şimdilik bir sıkıntı yok araçlarda.
    Araçları farklı bir bayiden aldığımız i.in gelirken binip geldik 350 km civarı bir yol yaptık ort. 18 kuruş yaktı uzun yolda rodajda olmasınra rağmen.
    Normal araçlardan şehir içinde 1 litre fazla yakacağını düşünüyorum çünkü şanzıman tam otomatik fakat verdiği keyifden o 1 ltyi düşünmüyorsuzun bile eski c4 2013 model ile karşılaştırdığımda çok büyük bir konfor farkı var.Enjoy paketin donanımı yeterli geldi bize 3ünü de enjoy aldık.İlerleyen zamanlarda tecrübelerimi yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.