Şimdi Ara

Dizel motorların ömrü kurulacak fonla uzayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dizel motorlar bitecek, burası kesin. Ancak bu süreyi daha ileriye ötelemek için peşi sıra adımlar atılıyor. Bunların en sonuncusunu Alman hükümeti attı ve dizel motorların zararlarını indirgeyecek parçaların üretimini finansa etmek için bir fon kurmaya karar verdi. Dizel motor ömrü uzayacak mı?

    Hükümet, araç şirketlerinden hükümetin ödemelerini de kapsayacak fona 5 milyar Euro katkıda bulunmasını isteyecek. Der Spiegel dergisinde yer alan habere göre bu fonun esas amacı dizel otomobilleri daha temiz hale getirmek.

    Hedef hava kalitesini artırmak

    Dergi, hava kalitesinin özellikle zayıf olduğu Münih ve Stuttgart gibi büyük şehirlerdeki otomobillerin AdBlue teknolojisine ihtiyaç duyan SCR sistemleriyle donatılması gerektiğini söyledi. Hükümetin de bu doğrultuda atacağı adımlar için bu kaynağın çok önemli olduğunun altını çizdi.

    Dizel motor ömrü uzayacak mı?

    Ulaştırma Bakanı Andreas Scheuer, kabinenin gündemindeki maddelerinden birinin “şehirlerdeki hava kalitesini artırmak amacıyla daha da sıkı çalışılması” gerektiğini söylemişti.

    http://www.otostil.com/dizel-motor-omru/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dizel bitiyooor heyooo. Göreceksiniz pis dizelciler. Elenktrinkli geliyo olum. Heytt. Fiatta birakacağmış kisme dizel yapamayacağmış ehhehhe nassılda elinizde patladı dizelleeeerr eyyyt...



    diye kusanlar vardı daha 1 ay önce. Arka arkaya dizel candır haberleri gelmeye başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.