Şimdi Ara

Dizel icin hangi yakıt şirketini kullanıyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ford focus trend x 1.6 dizel arac sahibiyim . Sizce genel olarak en iyi dizel yakit şirketi hangisi veya hangisini kullaniyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aracınız yeni değil sanırım. Bildigim kadarıyla ford un opetle anlaşması var yakıttan kaynaklı arızalarda garanti veriyorlar. 2. El oldugunu düşünecek olursak aralarında bana göre hiçbir fark yok. Çevrenizde en ucuz hangisinden alabiliyorsanız ve istasyonda güven veriyorsa ondan devam edin. Birde tavsiyem fazla rağbet görmeyen veya yakıtı dinlendiren istasyonlardan almaya çalışın deponuza sadece mazot girsin. Yakıtı dinlendirmedigin zaman yakıtla beraber havada girer depoya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saigo

    Aracınız yeni değil sanırım. Bildigim kadarıyla ford un opetle anlaşması var yakıttan kaynaklı arızalarda garanti veriyorlar. 2. El oldugunu düşünecek olursak aralarında bana göre hiçbir fark yok. Çevrenizde en ucuz hangisinden alabiliyorsanız ve istasyonda güven veriyorsa ondan devam edin. Birde tavsiyem fazla rağbet görmeyen veya yakıtı dinlendiren istasyonlardan almaya çalışın deponuza sadece mazot girsin. Yakıtı dinlendirmedigin zaman yakıtla beraber havada girer depoya.
    Total excellium baya oneriliyordu da hocam o yuzden. Shell de cok cabuk bitiyor. Oprtte arac motoru cok fazla gurultulu. Totali denemedim ama hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam hepsi aynı rafineriden çıkıyor aldanmayın hepsi psikolojik. Ha firma dışardan kendi yakıt getirir ( lukoil rusyadan getiriyordu bi ara çok iyi yakıttı ) o zaman derizki şu bu farkı var. Bide tam olarak ne istediginize bağlı olarak değişkenlik gösterir. Misal opet mazotu inceltmiş performanslı ama diğerlerine göre daha az km yaparsınız. Shell pahalı yakıt sattıgı için öyle bi izlenim oluşmuş sizde. Total standart mazot yakıt performans dengeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.