Şimdi Ara

dizel getz aldık [ palio dan vazgectik]ESKİLERDE KALDI ARTIK :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
27.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • getzı kullandıktan sonra haber ver nasıl ızlenımler dıe..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    hayırlı olsun daha önce dediğim gibi ben getzin en çok 5. vitesini seviyorum o kadar uzunki hiç devirli olamamasına rağmen 150 ye çıkıyorsun mesela 3000 devirde.ben en son deneme için 4000 devirde 190 yaptım kırmızı çizgi 4500 devirde başladığına göre hızı düşün en az 210 km.


    82 bg ile biraz zor çıkar 190ın üstüne ama
    bence iyi bir otomobil güle güle kullan angaralı
  • böyle denileceğini bildiğim için bizzat kendim denedim diye yazdım parantez içinde.
    getz in 5 . vitesini görsen anlarsın.

    dediğim gibi ibre 4500 de başlıyor ve 4000 devirde 190 daydı gerisini sen düşün.

    getz kullananlara sor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    böyle denileceğini bildiğim için bizzat kendim denedim diye yazdım parantez içinde.
    getz in 5 . vitesini görsen anlarsın.

    dediğim gibi ibre 4500 de başlıyor ve 4000 devirde 190 daydı gerisini sen düşün.

    getz kullananlara sor.


    ya 190 yapmaz demedim zaten.üstüne çıkamaz düz yolda
  • hah onu de.dediğin doğrudur.demin düz yolda yazmamıştın
  • Herkese tesekkurler.
    Daha arabaya alısmaya calısıyorum. İthal mareadan sonra getz yerden cok yuksek geldi ve ici cok ferah. On ve yan camların geniş olması ve mp3 caların olması uzun yolda cok hosumuza gidecek heralde
    Bir olumsuz diyebilecegim ozellik hoperlorler yuksek basları veremiyor ugultu yapıyor ve suspansiyonlar biraz sert oldugu için yolu biraz hissettiriyor(ozellikle cukurlara girince)
    Bunlardan baska Getzde olumsuz diyebilecegim hiçbir ozelliğe yastlamadım. Resmen asık oldum arabaya. Simdiye kadar kısa sureli dizellerden 206 ve palio kullandım. bu iki arabadan da bircok acıdan ustun ve surus zevki daha guzel. Ama diger rakiplerini kullanmadıgım için onlarla kıyaslama yapamam.
    Yakıtını daha olcemedim. daha 90 kilometrede gosterge.
    Bu arada araba gercekten gaza basınca cok cabuk suratleniyor. ama ben sakin kullanmayı severim. Gaza sonuna kadar basmaya korkar oldum.Vites gecislerinde araba direk one dogru atlıyor.
    Simdilik bukadar.




  • hayırlı olsun ddoğru seçim yapmışın
  • arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum interbnetten buldum siteyi ve izlediğim kadarıyla dizeller ve modeller hakkında baya bi bilgi var burda ama şöyle bi göz ucuyla bakınca hep marka otomobillerden bahsediyonuz. mesela bir tata yok ortalıkta. acaba nedeni konuşulmayacak kadar kötü olması mı. bu aralar yeni bir otomobil almaya karar verdim ancak fiyat aralığı yüksek olmayacak demek istediğim 20-22 milyar civarında. tata 1.4 TDI Full 22milyar ve bulduğum en ucuz sıfır araba. yakıt tüketimi de 6.5/4.5. bu konuda bilgisi olan varmı???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dihunter

    arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum interbnetten buldum siteyi ve izlediğim kadarıyla dizeller ve modeller hakkında baya bi bilgi var burda ama şöyle bi göz ucuyla bakınca hep marka otomobillerden bahsediyonuz. mesela bir tata yok ortalıkta. acaba nedeni konuşulmayacak kadar kötü olması mı. bu aralar yeni bir otomobil almaya karar verdim ancak fiyat aralığı yüksek olmayacak demek istediğim 20-22 milyar civarında. tata 1.4 TDI Full 22milyar ve bulduğum en ucuz sıfır araba. yakıt tüketimi de 6.5/4.5. bu konuda bilgisi olan varmı???


    valla TATA yı kimse uzun süre kullanmadığı için yorum yapamaz heralde burda.
    tasarımı fena diil ama sadece şehir içi için gibi duruyor araç.




  • tata tr de çok bilinen bi marka değil ama yavaş yavaş çoğalıyor
    bi ara 4x4 tata ile ilgilendim ama yakıtı biraz fazla imiş vazgeçtim
    indicalara gelince 1.4 tdi motor kullanıyor ama tork değerleri düşük olduğundan ağır kalabilir
    tek tük yollarda görmeye başladım yola yakışıyorlarda keratalar:)
  • tatatatatatatatatata
  • tata turkiyede daha rustunu ispatlamıs bir marka degil. Bence 1-2 milyar için riske girip tata almaya gerek yok. Ama bu benim gorusum. Karar size kalmıs.
  • benim baktığım arac hız yönünden veya tork yönünden değil aslında, hem yakıt açısından hesaplı olan hem de diğer rakiplerine oranla fiyat açısından hesaplı olan bir model.belki tr'de değil ama dünyada baya tanınıyo heralde hatta yanlış hatırlamıyorsam ünlü bir markayla bir ortaklık falan yapıcaklarına dair bir haber duymuştum. henüz arabayı yakından inceleme imkanım olmadı, sadece internetten bulduklarımla yetiniyorum ama yarın bakmaya gidiyorum.

    ayrıca sıfır yerine 2. el alacak olsam hangini tavsiye edersiniz. uygunluk kriteri hala geçerli
  • garanti olayı 5yıl oldugu için ben 2.elde de hundai tavsiye ederim.ama 5yıl garantisi olanlarına bak 2.el bakacaksanda.
  • tata mı tatata yani atatatat yani at arabası....
    Yahu Getz e dandik diyoruz, tata onun yanında bu işin master ı olur yani dandiklik konusunda...
    Uzak dur...
    Bu aralar getz ler çoğaldı insanların göz zevkini bozuyor, yani ne bileyim 0 alacaksam 25 milyarı veren 27.5 ta verir, Corsa Fiesta falan bakarım ben olsam...Sınıfın en dandik aracına 25 milyar da verilmez...Hyundai abi uçan teneke
  • Getz sınıfının en iyisi fiyat/ performans, tüketim , donanım , güvenlik olarak. ben 23 milyara indirdim fiyatı. biraz sıra bekliyoruz 2 hafta kadar ama olsun . araç kapış kapış gidiyor ben ordayken 2 kişi daha kapora yatırıp ayırttı getz dizel.

    Hyundai getz hyundainin yaptığı en akıllı iş ve satış stratejileride 1 numara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi padelermo -- 24 Mayıs 2005, 16:12:47 >
  • teneke 4 yıldız aldı euroncap ta ,,, adamların elini öpmek lazım ne teneke yapıyolar ::)))
  • hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Bu arada 23bin YTL fiyat cok uygun. bizden 1milyar daha ucuza almıssınız. Tebrik ederim. dizel için degilmi bu fiyat?
    Bu arada getz'e teneke diyenler bilmeden konusuyorlar bencede. ueroncap dan 4 yıldız alan ve agırlıgı 1200 kilo civarı olan bir arabaya nasıl teneke derler aklım almıyor. Arabanın agırlıgı bizim eski mareadan bile fazla.
    Birde bence getzin iç ve dıs tasarımı cok guzel. Bir suru arkadasım cok begendi arabayı. Ozellikle kız arkadasların cok hosuna giti. Malum eczacılıkta okudugum için sınıfın 4de3u kız
    Ben zaten kimseye getzi begendirmek zorunda degilim. Begenen begenir , begenmeyen begenmez.Ancak yorum yaparken genelleme yapmak cok yanlıs bence.




  • evet angaralı 23 milyar dediğim hyundai getz 1.5 cdri ,, direk gittiğimizde 24 e indirdiler 45 dk çabalayınca ve blöf çekince :)) 23e bitirdik işi.. sağolasın ii dileklerin için ,,,, araba dediğin gibi kendi segmentinde en avantajlı araba ,, bu arada eczacılığın puanı kaç bide orayı okumalı baksana 4 te 3 ü kız ha ,, ilaç niyeline :))))))))))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi padelermo -- 24 Mayıs 2005, 19:40:50 >
  • Tekrar hayırlı olsun. Biz aldık artık. Yapcak bişey yok
    helal olsun sıkı pazarlık yapmıssınız. Biz takas yapmıyo olsaydık daha pazarlık yapacaktım ama mareayı baska yer almadı. Hele bir galeri abi bu komple boyalı bunu 7-8 milyara alırım anca dedi ve benim kafam attı. Neyse kurtulduk artık mareadan :)
    Hocam eczacılık okumak cok stresli, sen kızların cok olduguna bakma. Derslerden gozun bile gormuyor artık kızları. Ben 6yıldır bitiremedim hala okulu Hiç tavsiye etmem yani.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.