Şimdi Ara

Dizel araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaslar konu acılmısmı bilmiyorum

aileme bi araç almaya kalktım ancak fiyatlar malum site ve uyanıklar yuzunden ucmus

benım 17000 e sattıgım araba sımdı 2 katı kılometrede ve 24000 bu yuzden pıyasa bilgim göçtü
    hangi araç ne kadar eder kestiremıyorum tutturan tutturana

maximum bütcem 24000 2006 modelden eskı olmamak kaydı ile dizel araç arıyorum

van araçlarada baktım koltuklular fıyatı bayagı uygun bu fiyata dolu araç onerırmısnınız getz ler kafama yattı ancak onlarda ucmus durumda

tesekkurler

• 2006 secenic 1.5 dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 25 Haziran 2015; 22:59:26 >
  • Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-symbol-dizel-2012-model-orjinal-servis-bakimli-216144916/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-2011-model-1.3-multijet-cift-airbag-abs-ac-215936923/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-pazarlik-icin-aramayin-2011-dusuk-km-27-00o-pert-kaydi-yok-215725459/detay
  • cok saolun yardımınızlarınız için scenic nasıl bir araçtır benim için aracın gerektiginde elden cıkması önemli
    1-2 parca az miktar lokal boya olabilir ancak fazlaası satarken cok sorun oluyor aradıgım ozellıelr sadce bunalr cok tesekkurler
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    nasıl bir araçtır acaba piyasası canlımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackage

cok saolun yardımınızlarınız için scenic nasıl bir araçtır benim için aracın gerektiginde elden cıkması önemli
    1-2 parca az miktar lokal boya olabilir ancak fazlaası satarken cok sorun oluyor aradıgım ozellıelr sadce bunalr cok tesekkurler

hocam 15 yaşında volvoyu 2 ay olmadan istediği fiyattan satabildiğime göre scenic dizel daha çabuk satılır
  • dogru soyluyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.