Şimdi Ara

Dizel araç neden tekler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
26.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracı ankaradan alıp istanbula getirdim. Alalı yaklaşık 20 gün oldu. Ankarada kullandığımda da teklediğini farkettim fakat benden önceki sahibi motora tasarruf cihazı taktırmış. Ordan hava aldığını ve sökünce geçeceğini düşündüm. Yoğun çalıştığımdan dolayı pek ilgilenemedim bugün ustama bırakıp cihazı sökmesini söyledim cihazı sökmüş fakat araç hâlen 1. ve 2. viteslerde tekliyor. Motor sıcak soğuk farketmiyor. Gaz pedalında ayak sabitken sanki sürekli basıp bırakıyormuş gibi oluyor. Sizce neden olabilir ?

Yine ustalık bi iş olduğunu farkındayım fakat zamanım olmadığından ve problemin kaynağını öğrenmek için sormaktayım.

Araç 1988 250 D 500'binde motoru temiz yağ yakma falan yok.

• Mazot filitresinde sorun olmasın yada enjektörlerde tıkanıklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Mazot filitresinde sorun olmasın yada enjektörlerde tıkanıklık.

3 4 veya 5. viteste yapmıyor ama sadece 1 ve 2 de tekleme oluyor. mazot filtresi yada enjektörlerde tıkanıklık olsa her zaman yapmaz mıydı ki
  • boğaz kelebeği sıkıntısı olabilir veya enjektörlerde bi arıza belirtisine benziyor hocam... bi enj. temizliği yaptırın
  • enjektör borularında kaçak olabilirmi acaba yada bi yerden hava yapıyodur pompa ile enjekör arasında.
  • Yarın müsait olursam bi enjektörlere baktırayım o zaman teşekkürler. Düzelirse buraya yazarım tekrardan
  • Enjektörden kaynaklanma ihtimali yüksek. Ek olarak tüm bujileri kablolarıyla beraber değiştirin derim.
  • sonuç nedir
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Ustam birşey bulamadı çok sık yapmıyordu ama yaptığındada çok rahatsız ediyordu, 1 yıl kadar binip sattım aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

Ustam birşey bulamadı çok sık yapmıyordu ama yaptığındada çok rahatsız ediyordu, 1 yıl kadar binip sattım aracı.

hayırlı olsun o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

hayırlı olsun o zaman

Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.