Şimdi Ara

Diz üstü bilgisayar seçinminde yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar diz üstü bilgisayar almak istiyorum fakat hangi markayı alacağıma karar veremedim internette forumlara falan baktım tohsiba 1. sırada ben tam olarak ya toshiba, hp, samsung bu üçünden birini almak istiyorum. fikrinizi almak istedim yada size göre bunların dışında hangisi iyi ? modelleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.



  • Bütçeyi yazın o fiyata uygun modeler yazılır.Ne amaçla kullanacaksın Bu işin toshıba'sı mosibası yok,toshıba'da da sorunlar çıkıyor.Neye göre demişler eskiden kalma bir ismi var onun üzerinden yorum yapanlar var halen düşük donanımları yüksek fiyata verebiliyor toshıba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 16 Nisan 2013; 14:00:45 >
  • Asustan şaşmayın . 800-1000 Lira arası çok iyi internet - normal kullanım için bilgşsayar bulabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toshiba fiyatları abartı içinde kullandığı bileşenler diğer modellerle aynı olmasına rağmen üstüne 200-300 lira koyuo
    lenovo bu aralar iyi sıçrama yaptı asus bakabilirsin samsung ve hp için önce düşündüğün modelin kullanıcılarınnın yorumlarını bi oku sorunları varsa bilgilenmiş olursun
    ve bi fiyat aralığı söylersen daha yardımcı olabiliriz :)
  • ben de şu an bilgisayar almak için araştırma yapıyorum. bir sürü bilgisayarı karşılaştırdım internet üzerindeki verilerden ve fiyat/performans olarak lenovo y500 SLI ekran kartlı modelini almaya karar verdim. Vatan bilgisayarda indirime girmesini bekliyorum yaklaşık 2200 tl olacak. Sana da tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Bütçeyi yazın o fiyata uygun modeler yazılır.Ne amaçla kullanacaksın Bu işin toshıba'sı mosibası yok,toshıba'da da sorunlar çıkıyor.Neye göre demişler eskiden kalma bir ismi var onun üzerinden yorum yapanlar var halen düşük donanımları yüksek fiyata verebiliyor toshıba.

    fiyat 1000 ile maximum 1400 arası olabilir. Şuan öğrenciyim ve bilgisayara ihtiyacım var film izleme internete girme maximum 5 oyun yükleme gibi şeyler yapıcam.




  • vatan indiriminde lenovo z500 e bakabilrsn 1500 civarı oluodu sanırım
    asus k55 seriside iyidir core i5 li
  • quote:

    Orijinalden alıntı: howitzer

    ben de şu an bilgisayar almak için araştırma yapıyorum. bir sürü bilgisayarı karşılaştırdım internet üzerindeki verilerden ve fiyat/performans olarak lenovo y500 SLI ekran kartlı modelini almaya karar verdim. Vatan bilgisayarda indirime girmesini bekliyorum yaklaşık 2200 tl olacak. Sana da tavsiye ederim.

    Bu fiyat aralığında en iyi tercih bende Haziran'da alacağım yeni modeller felan çıkmazsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.