Şimdi Ara

Diyet ve spora başladım . Özellikle spor konusunda önerilere ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ramazandan sonra Spor ve diyete başladım. şuan kilom 95 boy 1.71 yaş 23 . Gördüğünüz gibi aşırı fazlam var . Kondisyonum sıfır. O nedenle spor yapmakta zorlanıyorum. ramazan sonundan bu yana yaklaşık 5 kilo verdim. Spor olarak hedefimde P90X var ancak şuan hedefimden uzağım bu program benim için fazla ağır. O nedenle Focus T25 ile başladım ancak onuda yarım yamalak yapabiliyorum max 15 dk dayanabiliyorum belki 25 dk dayanabilirim ancak kendime zarar vermektende korkuyorum. Şuan ailemle olduğumdan istediğim gibi beslenemiyorum ancak okul açıldığında Yağsız saf protein ağarlıklı bir beslenme düzenine geçicem. Beslenme noktasındada olabilir ancak özellikle Spor konusunda önerilerinize kesinlikle ihtiyacım var. T25 benim gibi birisi için ağarmıdır değilmidir onda bilmiyorum.



  • Merhaba arkadaşım ,

    Öncelikle yediğin yemeklere dikkat etmelisin yağsız yemek tüketmelisin. Fazladan kaçınmalısın spor yaptığın için biraz proteine ihtiyacın var bunu yeterince almalısın.
    Spor konusunda bir spor salonu bulman lazım ve burdaki öğretmenler ile görüşmen gerek onlar sana en uygun egzersizleri proğram olarak sana yazacaklardır. Bunları en az hafanın 4 günü spor salonuna gidip yapman gerek. Zaten 2-3 ay içinde gözle görünücek zayıfladığın ve kas kütlende artmış olacak.

    İyi forumlar
    http://www.kozmetikdemarka.com
    DermoKozmetik Uzmanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.