Şimdi Ara

diyelim ki magnum çekilişinden araba çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arabayı üzerimize almak için aracın değerinin %20'si oranında veraset intıkla vergisi vercekmişiz
    bu vergiyi notere nakit olarak mı götürüyoruz yoksa bir bankaya mı yatıyoruz

ikincisi, arabayı satmak istiyoruz.. o kadar büyük parayı elden mi alacağız? bankada tek işlemde 500 bin lira başka bir hesaba gider mi
    güven problemi çıkar mı önce yatır sonra imza, önce devir sonra para gibi?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana çıkmaz zaten boşuna merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Sana çıkmaz zaten boşuna merak etme
    ona mı takıldın

• boşver arabayı dondurmaları çok kötü

• Öncelikle şunu söyleyeyim milli piyango oynasan tutma ihtimali daha fazla büyük ikramiyenin.

16 milyon katılım olmuş geçen sene. Bu sene süreyi 1 ay daha uzattılar yani daha fazla katılım olacak.

200 katılım hakkın var diyelim (ki bu iyi bir rakam) 16 milyon bölü 200 eşittir 80 bin. (1 araba verselerdi) yani 80 binde 1 evet yanlış duymadın 1 şansın var.

Sanırım sana mail yoluyla yapman gerekenleri söylüyorlar. Nakit olarak vermezsin hangi devirde yaşıyoruz ? :)

İkinci soruna cevap ise şu: Yine elden almayacaksın tabiiki de. Banka bu kadar toplu paraya izin vermezse de parça parça gönderir karşıdaki adam. Güven problemi tabiiki de olur ama o arabayı alacak kişi çok zengin olacağı için senin kaygılarını anlar ve tüm parayı gönderdikten sonra sen araba satış sözleşmesine imza atarsın. Para geldi mi gelmedi mi bankanın mobil şubesinden öğrenebilirsin.

Bence bu şekilde olur olaylar. Fakat beni uyuz eden bu kadar düşük bir ihtimal varken senin bu soruyu sormuş olman :) Daha ortada fol yok yumurta yok.

• Bazı bankalarda günlük 1 milyon liraya kadar başka hesaba transfer yapabilirsin öyle bir sınır yok.Ayrıca bunu unutma arabayı kim satıyorsa eğer parayı hesabında görmeden noterde imza atmaz.Arabamı satarkende önce parayı hesabıma istedim ondan sonra imzayı attım.Ayrıca veraset intikal vergisini notere değil vergi dairesine nakit olarak yatırırsın.
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Super loto cikma olasiligi 18 milyar da 1 milyon degil milyar

• Milletin düştüğü hale bak. Hayalleri bile stresli. Adam kazandığını hayal ederken bir taraftan da vergisini,satışını noterini düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky-inn -- 22 Temmuz 2018; 18:32:28 >
  • NEEEEEEEEEEAHHHHH ÇIKAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayça_33

Super loto cikma olasiligi 18 milyar da 1 milyon degil milyar
    Milli piyango dediğim şu her yılbaşı olay olan oyun

Tabii yılbaşını bekle demiyorum 3 haftada 1 oluyor galiba onlarda şansı daha fazla magnumdan
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Her hafta olanin cikma sansi 1 milyonda 1 yilbasinda olanin 10 milyonda 1

• İnanmayın geçen sene 86 tane yedim çıkmadı birdahada almamaya yemin ettim birsürü param gitti bide kilo aldım

• KONUYU HORTLATMAK istedim ..

2021 yılına göre durum nedir diyelım kı çıktı bir galeri ile anlaşsak o halletse bize nakit verse ?

• Günümüzde nakit mi kaldı, bankalar ya da çek mek ile halloluyordur. Ama şunu merak ediyorum, arabayı kazanırsak ve satmak istiyorsak illa %20 vergiyi ödeyip, sahiplenip sonra mı satıcaz yoksa alan kişi mi vergiyi ödeyecek, o ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

İnanmayın geçen sene 86 tane yedim çıkmadı birdahada almamaya yemin ettim birsürü param gitti bide kilo aldım

• Tanıdığa çıkarttırırlar onu siz aptal mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarına yalayarak arabayı kazandım dersin. Cidden öyle olmuş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

İnanmayın geçen sene 86 tane yedim çıkmadı birdahada almamaya yemin ettim birsürü param gitti bide kilo aldım

Bana cips çekilişinden yedekten ps4 çıkmıştı. Hem de en fazla 5-6 şifre göndermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Bana cips çekilişinden yedekten ps4 çıkmıştı. Hem de en fazla 5-6 şifre göndermiştim.

Alıntıları Göster

Yedek ne saçma şey ya, ya çıkmıştır ya da çıkmamıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.