Şimdi Ara

Diyanet işleri başkanından kıskançlık tweeti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • serafon kullanıcısına yanıt

    Dikkat ediyorum t24 hep yapıyor bunu insanımız da direk atlıyor nedir ne değildir diye bakmıyor, gerçi suçlanan dib başkanı bunu söyleyecek kalitede biri de neyse


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orrrrrrman meyveli yoğurt.

  • Aslında doğru söylüyor , biz çaldık cirptik hak yedik cehenneme gideceğiz , fakir bunları yapmadığı için cennete gidecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıskanma hacı

    git sen de fakir gibi yaşa

    bağış yap aç doyur

    öteki tarafı önemsemiyor musun yoksa??

  • Perturbator kullanıcısına yanıt

    Sosyal medyaya %80 çöp diye bakabiliriz. Sürekli birilerinin resmi altına, onun ağzından söylenmiş gibi birşeyler yapıştırıp ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Hemen hepsi sırıtıyor ama insanlar en acemice olanlara bile atlıyorlar. Çünkü sürekli geriliyor insanlar. Gerilince de düşünemez hale geliyorlar.

  • E hepiniz fakir olun beleş cennet işte

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

    O zaman bütün malvarlığını fakirlere bağışlasın da kendi fakir kalsın. Hem örnek olmuş da olur. (Bahsettiği hadisi de bulamadım)

    Bunlarin hitap ettigi kesim fakir olmak sevaptir zannediyor. Fakir olmak sevap degildir. Sana verilenle ne yaptigin onemlidir. Zenginsindir, tum mal varligini insanlarin iyiligine harcarsin, fakirlesirsin. Fakirlestigin icin sevap kazanmazsin, zenginligini dagittigin icin kazanirsin. Fakirlik burada sonuctan baska bir sey degildir. Fakirlik sevap olsaydi Hz. Muhammed, Hz. Hatice, Hz. Ebu Bekir, Hz. Omer, Hz. Osman fakirlesir, ticaret yapip para kazanmazlardi. Halbuki onlar oranin en zenginleriydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 16 Eylül 2021; 1:25:7 >
  • Win10'dan çok bizim din'e güncelleme geliyor

  • ""İktidara bakıyorum hangi İslami değere uyuyor? Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzlukları hatta geçmiş dönemlerle kıyaslanmayacak kadar büyük yolsuzluklar, soygunlar, vurgunlar bu iktidar döneminde yapılıyor. Yetim hakkı yemek Kur'an'a göre en büyük suçtur. Hatta Kur'an'da cehenneme gideceği kesin olan zümre yetim hakkı yiyenlerdir. Çok net bir ayet var. Zulüm de böyle, temel İslami açıdan en büyük günahtır. Bu memlekette adalet mi var? Yolsuzlukların ayyuka çıktığı bir iktidar zulmü var. Kutsal din duygularını göstermek suretiyle şuanda kaybettikleri oyları toplama çalışıyorlar. Bu hem dine ihanettir, hem ülkeye ihanettir, hem de size oy verip sizi iktidara taşıyan halkın emanetine ihanettir. Parası olanlar servetlerine yeni servetler ilave ediyorlar. Düşük gelir grupları aldıkları paralarla eski alışverişlerini yapamıyorlar. Fileler dolmuyor, pazar çantaları dolmuyor. Bunları düzeltin. Elektrik zamları, doğal gaz zamları... Bunun sonu ne olacak? Bunun sonu bu iktidarın gidişini gösteriyor.""





  • Rahmetli Timurtaş hoca, vaazlarında fakirliğin kötü bir hal olduğunu, müslümanların zenginleşerek dünyaya hakim olması gerektiğini ifade ederdi. Fakirlik neredeyse kafirlik olacaktı diyor. Fakir insan muhtaç insandır. Müslüman ise Allah'tan başkasına muhtaç olmamalıdır. Bir lokma bir hırka söylemi İslâm'ın zıttıdır.

    Bu söylem, diyanete yakışmış ama Müslümana yakışmamıştır. Diyanet her seferinde müslümanları güden bir kurum olduğunu ama müslümanlıkla alakasının olmadığını gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 16 Eylül 2021; 11:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları din ile uyutacaksınız ki zenginlerin işi doğru ve sıkıntısız gitsin.


    Bu bildiğin karanlık çağ V2. İnsanları cennet ve cehennemle sevindirerek-korkutarak avutuyorlar. Bu şekilde halk isyan etmemiş oluyor.


    Bu işin sonucunda zengin daha da zengin oluyor, fakir ise daha da fakirleşiyor. Orta kesim hak getire zaten.

  • Celikpena kullanıcısına yanıt

    Sistematik dinsizleştirme uyguluyor galiba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkur M kullanıcısına yanıt

    Adamın dediği tek bir yanlış cümle olmaması kadar acı durumda memleket.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabbime bin şükür saray erkanı ve 5 li çete cehennemi ağzına kadar doldurur bizde mecburen cennete gidecegiz artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T.şak geciyo resmen Hocam bırakın bu boş muhabbetleri madem Cennete gitmek yoksulluktan geciyor zor bişi değil fakir olmak ee hadi olun ozaman... ee tabi G.t ister o şatafatlı birakip boş mideyle gezmek hergün...
    Allah Cc. sizler gibi din tacirlerinin belasını versin....
    Mesela Hz.Muhammed Sav. zamanında zenginler fakirlere para yardımı yaparmış öyleki bi zaman sonra Müslüman lar içinde para verecekleri fakir kalmamış ee hadi dağıtın bakalım sizde o mubarekler gibi paralarınizı ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.