Şimdi Ara

Diyanet, 5 yıldızlı oteli kapattı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
5.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keşke dediğiniz gibi 1.000TL olsa en az.... 100$ bile etmez...

bir oda fiyatının güneyde hangi otel olursa olsun asgari 200-300$ dan "başladığı" düşünülürse, varın dinimizce günah olan "israf" ın boyutunu siz hesaplayın...

Allah kitap korkusu hakikaten kimsede kalmamış, biz sıradan vatandaşlar kendi aramızda bir gün içerisinde birbirimize bir kuruş hak geçmesin de Allah günah yazmasın diye endişelenirken, bu olay nasıl yorumlanabilir?

diyanet olarak adlandırılan kurumun vatandaşa örnek olması, dini sevdirmesi, insanları dini vecibelere teşvik etmesi gerekirken, halk bu yapılanları gördüğünde sizce ne düşünür?

yorumu sizlere bırakıyorum...

• Seminerimiziiiin, bugünkü konusuuu şükür, insanlara şükretmesini öğretelim gardaşlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar halka, içki satan marketten alışveriş etmemeyi vaaz eder.

• halil altın h kullanıcısına yanıt

bence kendine yakışanı yapmış... sermayesi din olan dünyada ki bütün kurumlar böyle..

Türkiyedeki en büyük israf kurumu

• müslüman şaşırtmadı

• İslam para kazanmanın en iyi yolu bunu bilmiyor musunuz arkadaşlar?

• 500 imamın gönlünü 5 yıldızlı otelde eğlendirecekler öylemi. Verdiğim vergiden 1 kuruş o otelde kursaklarından geçerse zehir-zıkkım haram olsun. Kul hakkı için benden helallik almayı düşünüyorlarsa şimdide haram olsun.

• Ben gitmedim, illaki savunmak için de yazmıyorum ama bildiklerim şöyle Kışın sezon kapalı olduğu için cüzi bir rakama anlaşılıyor. Şu an Kış zaten müşteri yok Otel boş duracağına diyor Aqua parkta kullanılmıyor geceliği 100- 250 TL arası anlaşma yapılıyormuş ve bu tür organizasyonlar MEB de dahil bütün kurumlarda sürekli tekrarlanan bir şeydir. tanıdığım maliyede memur arkadaş var Müdür falan değil senede 2 defa seminer adı altında gelmiş di ikisene evvel. Maalesef sadece diyanete göre değil her kurum aşırı şekilde israfa kaçıyor oryantasyon Moral Eğitim seminer adı altında tatillere para harcanıyor Ama tek suçlu Diyanet olarak görülmesi.. hepsi aynı.. hele sendikalar hem Memurlara izin veriyor çalışmasını engelliyor hem de senede 3 defa Antalya'da tatil yaptırıyor dandik ufak tefek sendika ve dernekler bile

• harram zıkkkım oolsunnnn!!!

• söz neydi ya biz fakirler cennette bunlara 7. kattan nah mı çekiyoduk

• Haram zıkkım olsun

• Habere bakarım haber mi diye
    Haberi yapana bakarım haberci mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9030AAE3 -- 1 Aralık 2021; 19:47:39 >
  • Porsiyonlari küçültün tavsiyesi imamlara işlememiş sanırım.

• Redeemertr kullanıcısına yanıt

Az yiyin az Emine hanım ne diyordu porsiyonları azaltın azaltın ki bazı kesimler iyi iyi yesin.

• şu diyaneti kapatacak adamın alnından öpeceğim Atatürke kızdığım nokta neden diyanet diye bir şey kurdun ki be Atam

• elhamdülillah hepsi müslüman, bir de kafir olsalardı ne olurdu.

ey Merkel, ezan susmayacak...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.