Şimdi Ara

Division mu Primal mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yaz indiriminde ikisinide almayı düşünüyordum ama malum enpara olayı bitince rafa kalktı ikisinden birini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım ?ve son olarak kısa sürede indirim alır mı bu oyunlar sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 31 Mart 2016; 21:10:29 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guness4 -- 31 Mart 2016; 21:49:40 >
  • Daha once far cry 3 veya 4 oynadiysan division.Bence ikisinide alma division da girevler cok kotu ve dusmanlar 10 mermide oluyor.Eger cidden yeni cikmis hayal kirikligi olmayan bisi istiyorsan tom clancy rainbow six son bes yilin benim icin top oyunu multiplayer icin.Ondan once LD2 idi.Aslina bakarsan bu yil cikmis fallout 4 dahil hepsi hayal kirikligiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Daha once far cry 3 veya 4 oynadiysan division.Bence ikisinide alma division da girevler cok kotu ve dusmanlar 10 mermide oluyor.Eger cidden yeni cikmis hayal kirikligi olmayan bisi istiyorsan tom clancy rainbow six son bes yilin benim icin top oyunu multiplayer icin.Ondan once LD2 idi.Aslina bakarsan bu yil cikmis fallout 4 dahil hepsi hayal kirikligiydi.

far cryin primal dışındaki tüm oyunlarını oynadım, divisionda merak ettiğim için düşünüyorum şöyle yalnız takılabileceğim multisi olan bi oyun yok mu bildigin ?

Orijinalden alıntı: Fulton

Rise of the Tomb Raider alternatifin olabilir. Hatta önce 2013'teki Tomb Raider'ı al sonra bunu al, sırayla git. Bunun dışında Hitman'i alabilirsin.

2013teki tomb raideri bitirdim hocam rotr multisi var mı acaba ? uzun süre vakit geçireceğim bişey arıyorumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay tamamen arkadaş bulabilmenle alakalı
    Division icin kendi arkadaşın yoksa bile konular içerisinde kendi yaşıtın bolca insan bulabilirsin burda amaç tamamen multiplayer odaklı bir oyun olması
    Bazı insanlar Multi oyun sevmez burda devreye primal giriyor
    Farcry altyapısını seviyorsan Alman'ı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.