Şimdi Ara

Distronic plus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Bu sistemi bizzat test etmiş ve bilgi verebilecek olan var mı? Özellikle istanbul trafiğinde sağlıklı dur-kalk yapabiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Evet, benim c coupe'mde var. Ben devamlı kullanıyorum. İlk başlarda normal Cruise a göre farklılıkları olduğu için tedirgin olmuştum. Çünkü öndeki araba durunca benim arabam sanki duramayacak gibi geliyordu bana ama öyle değil, dur kalk trafikte öndeki arabayı takip ediyor, yavaşlayınca benim arabamı da yavaşlatıyor, durunca durduruyor, hareket edince ya gaza basıp yada cruse kolunu kendine doğru çekip aracı hareket ettiriyorsun.

    .bendeki driving assistance package'di. Steering asist de olduğu için direksiyonu da kendisi çeviriyor. Tek problem örneğin trafik Işıklarında önceden durmakta olan bir arabayı algılamıyor.algılaması için önünde hareket eden araç olması lazım. Ben Kıbrıs'tayım ama istanbulda da işe yarayacağına eminim.ben çok memnunum, devamlı kullanıyorum, çok büyük rahatlık ve güvenlik hissi veriyor bana çünkü öndeki trafiği devamlı takip ettiği için öndeki araçlar ile arasındaki güvenli mesafeyi koyuyor, o mesafenin ayarını da cruse kolunun uç kısmını döndürerek ayarlayabiliyorsun.

    Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tam durduğunda siz bir müdahele yapmadan tekrardan ileriemiyor anladığım kadarıyla? Birde ışıktaki duran arabayı algılayamaması büyük sorun değilmi? Yani dikkat etmezseniz çarpar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 11 Eylül 2017; 1:19:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.