Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.028
Cevap
233
Favori
458.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    @BlackLead Hulu'nun kütüphanesi iyi durumda. ESPN+, ŞL maçları için iyi oldu. Bundle aboneliğin Türkiye'ye geleceğini ben de zannetmiyorum. The Mandalorian dizisine şimdiden dil seçenekleri eklemişler.



    @Mr Digital Hayır, yok hocam. 2 tane seçenek sunuyorlar. Disney+ aboneliği var. Bir de Disney+ | Hulu | ESPN+ bundle aboneliği var. Bundle olan daha mantıklı. Onu aldıktan sonra zaten Netflix'e de gerek kalmıyor.

    @Pontus Euxinus Evet, platformlar arası dağılmış hem de kaliteli bir seyir deneyimi sunmuyorlar. Aslında Hulu'ya daha öncede abone olmuştum. Listede temizlik yapmam lazım, çoğunu zaten Netflix ve Prime Video üzerinden seyretmiştim.
    Spor için dazn öneririm hocam. Vasat süper lig hariç 5 büyük lig ve alt liglerin bazıları var. DAZN içerikli belgesel var, ufc, şampiyonlar ligi, uefa var.

    Almanya da olmak vardı. Adamlar aylık 10 euroya bu hizmeti sunuyorlar. Acaba bizim beIN 10 liraya verir mi bunları :)

    Disney+ | Ana Konu |




  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Rüyamızda görsek yine vermez o fiyata 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçerik sıkıntısı var.

    https://www.log.com.tr/the-mandalorian-sezon-finali-sonrasi-disneyin-yasadigi-sorun/amp/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney+ akış hizmetinde; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic'ten içerikler yer alıyordu. Ayrıca bu yıl platforma 25 orijinal dizi ve 10 film eklenmişti. Şirket bugün yaptığı açıklama ile birlikte, ABD'de sınırlı olan hizmetin 24 Mart tarihinde İngiltere, İrlanda, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Avusturya ve İsviçre'de başlatılacağını duyurdu.


    Disney+ Avrupalı kullanıcılara, aylık 5,99 euro / 6,99 euro veya yıllık abonelik için 59,99 euro / 69,99 euro'ya mal olacak. 2020 yazında Belçika, Portekiz ve diğer İskandinav ülkelerinde de başlatılacak olan video akış hizmetinin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi yer almıyor.
  • Disney+ 24 mart 2020 tarihinde almanya'da yayına başlayacak.

    deutsche telekom müşterilerine özel 6 aylık ücretsiz abonelik sunuyor ayrıca. 6 ay bittikten sonra ise normalde 6,99€ olan aylık ücreti, yine telekom müşterilerine özel aylık 5€ olarak belirlenmiş.

    Almanya'da yaşayan ve türk telekomlu olan varsa duyrulur
    https://www.telekom.de/tv/magentatv/disneyplus
  • Disney+, 2020 yılının ilk çeyreğinde toplam abone sayısı 50 milyonu geçmiş durumda. Abonelerin bir kısmı Verizon operatörünün hediye kampanyası ile elde edildi. The Mandalorian gibi fenomen diziler ve geniş içerik kataloğu sayesinde Disney+ büyümesini sürdürüyor. Sinema sektöründe vizyonu iptal edilen bazı yapımların Disney+ üzerinde yayınlanacak olması buna katkı yapacak.


    Netflix ise hali hazırda 170 milyon abone sayısına ulaşmış durumda. Bunun 60 milyonu ABD sınırları içerisinde iken 110 milyonu ise deniz aşırı ülkelerden geliyor. Bölgeye özel orijinal içerikler platformun en büyük avantajı durumunda. Bu özel içerikler sonrasında diğer bölgelerde de yayınlanıyor ve ilgi görüyor.


    Koronavirüs salgını nedeniyle milyarlarca insanın eve kapanması içerik platformlarının yüzünü güldürdü. Bundan Netflix ve Disney+ gibi pek çok platform yararlanıyor. Önümüzdeki aylarda da bu devam edecek. Disney hisseleri yapılan açıklamanın ardından yüzde 6 civarında artış gösterdi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildecooke

    Bu mesaj silindi.
    2021 en olası
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Kesin çözüm Stremio 😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşi de kullnanları okudum şimdi, ya yurt dışındalar yada türkiyeden kullanmanın yolunu bulmuşlar?
  • Umarım Nat Geo içerikleri fazlaca olur. Mesela Uçak Kazası Raporu'nun yayın hakları kendilerine ait olan bütün sezonları...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix’in liderliğini sürdürdüğü ve 182 milyon civarında abone sayısına ulaştığı süreçte platformun genç rakibi Disney Plus da boş durmadı. Nisan ayı itibariyle 50 milyon barajını aşan platform, 4 Mayıs Star Wars günü itibariyle abonelik havuzuna yaklaşık beş milyon üye daha kattı. Disney Plus’ın 4 Mayıs tarihi itibariyle üye sayısı 54.5 milyon olarak açıklandı.


    Yayın hayatına 6 ay kadar önce başlayan platformun ilk beş yılında 60 ila 90 milyon aboneye ulaşmasını beklenirken bu kadar kısa sürede ortaya çıkan tablo haliyle Disney’i de oldukça memnun etmiş. Henüz sınırlı sayıda ülkede erişime açılan platformun elde ettiği bu başarının izlenecek bölge sayısındaki artışla katlanarak artacağını söylemek yanlış bir çıkarım olmayacaktır.


    12 Kasım tarihinde ABD, Kanada ve Hollanda’da yayına başlayan Disney+, devam eden süreçte Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, Almanya, İtalya, İsviçre ve Fransa’da erişime açılmıştı. Takvimler Haziran ayını gösterdiğinde Japonya’da izlenebilecek platform içerikleri, Eylül ayı itibariyle Belçika, Lüksemburg, Portekiz ve İskandinav ülkelerinde erişime açılacak. Yılsonunda ise Latin Amerika ülkeleri Disney+ üyesi olmaya başlayabilecek. Platformun Türkiye ne zaman izlenmeye başlanacağı ise henüz belli değil.




  • Vallahi şaşılacak iş. Yeni zelanda 5 milyon, irlanda 5 milyon, belçika 11 milyon, lüksemburg 1 milyon bile değil, portekiz 10 milyon, iskandinav ülkeleri hepsini toplasan maksimum 15-20 milyon.

    hepsini toplasan bile türkiyenin yarısı anca ediyor. ona rağmen türkiye'ye açmak yerine buralara açıyorlar

    hayır disney kanalı ve disney türkiye yıllardır türkiye'de aktif olarak mevcut bir oluşum zaten. Neden bunu disney+ ile de devam ettirmiyorlar valla anlamadım. tamam türk liramız değersiz ama 80 milyon insan bea.

    bu gidişle netflix tüm ülkeyi tekeline alır bizde.
  • Netflix e alternatif olarak gelse de kullansak artık. Netflix iyice çöpe döndü gözümde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    bizde tekelleşmiş 20yıldır içerik sahibi şirketler var gelse bile sınırlı olur, netflix bile içeriği diğer ülkelere göre cok az.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Cevabı çok basit aslında. Middle East. Hatta dahası da var. Önceden şirketler bizi Avrupa'da olarak görüyordu. Artık Orta Doğu ülkeleri arasında gördükleri için suçlanamazlar. Sorunları zaten hepimiz biliyoruz. O 5-10 milyonluk ülkelerde hak, hukuk ve adalet haliyle özgürlük kavramı çok farklı boyutlarda. Şirketler ilk önce buna bakıyorlar. Sadece Netflix farklı bir giriş yaptı. Zaten bildiğim kadarıyla sadece Çin'de yoklar.
  • Türkiye'ye ne zaman gelir peki ?

    Disney+ | Ana Konu |
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ardıç Tunç

    Türkiye'ye ne zaman gelir peki ?

    2021 içinde büyük ihtimalle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    2021 içinde büyük ihtimalle

    Alıntıları Göster
    Umarım gelir ve umarım "Türkçe dublaj" seçeneği de olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.