Dosyalarım kısmından birkaç dosyayı indirmeyi denedim indirmeyi yapmadı uzun sürdü sonra iptal etti bende 3-4 video indirdim sonra geri döndüm tekrar denedim dosyayı yükeleme aşamasında iptal ettim komple ekran dondu sonra pcyi baştan başlattım bu seferde hard disk açılırken habire donma yapmaya başladı bende easus satın aldım ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Mayıs 2025; 0:19:6 > |
Diskim ölmek üzere

-
-
Hddllf
Low level format yapınca bozuk kısımları yok sayıp diski kullanıyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam olarak nedir durumu bu kodlardan anlamıyorum
-
Bence disk iyi görünüyor benim diskte baya sıkıntılıydı
Bendeki sorun şu çok fazla boş resim vb var habire diğer disklerede aynı dosyaları atmış olabilirim 5tb napsam bilemedim 2010 dan beri veri yedekliyorum
En iyi çözüm bulutmu
-
1 tb disk al içine en önemlileri at 4 tb riske et veriyi giderse de salla
İnsanın içine oturuyor bu tarz sorunlar çıkınca şimdi akşam akşam o diske bakmak nerden aklıma geldiyse dertsiz başıma dert açtım neyse bakalım kısmet artık görüceğim varmış çekmeceye koyuyorum arada orada zarar görmüş olabiliryada yere düştü
Neyse quick scan bitsin kurtarabildiğimi kurtarıcam sonra deepscan denerim belki yarın bakalım güvenli çıkış yap dediğimde donuyor sıkıntı işte direkt güç kablosundan çıkarıyorum o yüzden
Yarın başka kablo bakıcam belki sorun kablodadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Mayıs 2025; 1:17:58 > -
Dikkat et benim 1 tb wd disk öyle gitti bir daha mount edemedim
Güvenle çıkar dedim uzun süre çıkaramayınca tak diye çıkardım bir daha mount olmadı
En iyisi seninki gibi hep direkt çekmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 30 Mayıs 2025; 1:32:54 >
diskini okşa hocam belki hayata döner
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X