Şimdi Ara

Disk Birleştiricisi Yapmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllar önce disk birleştiricisi yaptığımda dosyalarım bozulmuştu disk birleştiricisinden değildir tesadüftür demiştim. Bugün HDD yavaşladı internette araştırırken disk birleştiricisi yapın demişler. Yapmak istemedim biraz araştırdım disk birleştiricisi dosyaları bozar mı diye. Kimsenin başına gelmemiş sanırım ki hiç öyle bi problemin olabileceğini söyleyen bi sayfayla karşılaşmadım. Neyse dedim yapayım bakalım dedim ve yaptım. Sonuç olarak önemli fotoğraflarım ve videolarım gg oldu.

    Sokmuşum diskine de birleştirmesine de. Disk birleştirmesi tavsiye edenlere sesleniyorum; Diskin içindeki dosyaların ırzına geçicekse olmaz olsun öyle olgu. Tavsiye mavsiye etmeyin anasını satiyim.

    "Backup alsaydın ya öncesinde" diyecek olan akıllılar da hiç uğraşmasın. Benim asıl amacım zaten backup almaktı. HDD yavaşladığı için dosyaları alamıyordum 500GB lık dosya saniyede 500kb ile yıllar sürer. Ben de önce disk birleştirmesi mirleştirmesi her ne zıkkım yapıyorsam yapayım HDD biraz açılsın sonra alırım dosyalarımı dedim sonuç bu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.