Şimdi Ara

Dişi Pitbull mu? Erkek Pitbull mu??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
13.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yavru elde amacım yok.Sadece beni korumasını ve bana sadık olmasını istiyorum birde erkek pitbull dişi bir köpek gördüğünde sahinin sözünü dinlemiyormuş doğrumu.

    Erkeğin ve Dişinin avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmisiniz birde erkek mi dişi pitbull alayım??? Tecrübeli Olanlara veya Bilgisi Olanlara Soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaqan571 -- 18 Mayıs 2013; 19:10:00 >



  • Öncelikle neden pitbull diye size sormak istiyorum.Yaşınız,bakaçağınız alan,ailenizde küçük çocuk olması gibi faktörleri belirtirseniz size daha iyi yardımcı oluruz.İlk kez köpek besliyecekseniz kesinlikle pitbull önermem.Köpek karakterinin özelliği olarak alfa olma güdüsü taşıyan bir ırktır ve sahibinin ona daha baskın olması gerekir(bu sözden kastım onu dövüp işkence etmesi değil)bizi biraz daha bilgilendirirseniz daha iyi yardımcı oluruz.
  • yasım 15 apartmanda oturuyorum köpeğime uygun odam var bakabilirim .Ailemizde küçük çocuk yok. daha önce 6 tane köpeğe bakmıştım sunlardır ;3 Kangalım oldu,sibirya kurdum oldu,amcam istediği için bir kopay ve bir sokak köpeğim oldu ...Pitbull ırkını çok seviyorum ilk başlarda sahinie saldırıyormuş diye korkuyordum ama Köpeklere Fısıldıyan Adamı her bölümünü izledim nerdeyse.Korkum yatıştı..Köpeğimi dövüştürmek gibi bir amacım yok sadace beni biraz korumasını ve benim sözümü dinlemesini istiyorum.
    ama cinsiyeti olarak karar veremedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaqan571 -- 18 Mayıs 2013; 21:54:06 >
  • Yaşınız oldukça küçük ebeveynleriniz köpek beslemenizde size destek olmadıkları taktirde bırakın pitbullu bakımı en kolay türleri dahi perişan edersiniz.Pitbull yapısı gereği alfa olma güdüsü güder onu idare edecek bireyin daha baskın karaktere sahip olması gerekir.Bunu yaşınızdan dolayı gerçekleştirebileceğinizi düşünmüyorum.Şuan 15 yaşındasınız 2-3 yıl sonra üniversiteye başka şehre giderseniz köpeğinizi ne yapacaksınız.Köpek bakımı ortalama 10 yıllık bir süre günü düşünerek köpek alınmaz sonrasını hesap etmelisiniz.Aileniz her konuda destek veriyorsa illa pitbull alıcam derseniz erkek almanızı öneririm dişi bakımı biraz daha zordur.Çiftleşme dönemlerinde problemler yaşarsınız.
  • teşekkürler...
  • bak şimdi köpeğin şu alt kısmındaki kılsız yerindeki şey öndeyse erkek arkadaysa dişi
  • dişiler daha sakin olur
    erkekler ise çiftleşme dönemlerinde dışa kaçma isteği olur bu dönemlerde çok dikkat edimesi gerekr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez köpek bakanlara pitbull önerimdir neden derseniz onu iyi eğitirseniz o zaten iyi oluyor zaten dişi mi erkek mi dersen para kazanıcaksan dişi almanı tavsiye ederim ama dişiler kıskanç oluyorlar o yüzden genellikle saldırıyor.Erkek alman daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.